QUOTE(vaižgantė @ 2017 04 29, 11:17)
Tai, ką rašau, perskaitai ir suvoki per savo pačios patirtį. Niekada nesu siūlius eiti mano keliu, kaip tik nuolat rašau, kad jo nesiūlau, nes jis labai sunkus. Niekada nesu rašius, kad mano kelias yra teisingas. Jis teisingas tik man. Kiti teieško savo kelių. Aš sėdžiu mėšle kaip ir visi kiti, todėl nesu nei geresnė, nei blogesnė- tokia pat, kaip tu ar bet kuri kita/kitas.
Jaučiu, kad mane provokuoji todėl, kad tau išties labai smalsu... Galėčiau papasakoti daugybę įdomių dalykų, bet negaliu dėl čia esančių patyčių.
Kodėl čia esu? Montevertė rašo, kad ji yra ugnis, o aš esu oras. Oras yra visur, todėl jis viską mato ir žino, be to, jis negali žinoti tik sau... Kad ir kiek mane mėgintų ar žemėmis užpilti, ar vandeniu užlieti, ar ugnimi deginti, pasipurtau ir einu toliau... Skaito mano postus moterytės ir piktinasi. Tegul... [SIZE=7]
Eilniai ditirambai sau. Kokia tustybiu tustybe, svarbiausia ne i tema. O oponentas visa laika uzdave rimtus su tema susijusius klausimus, bandydamas pratesti jusu mintis izvalgas, net ne savo. Eikvojo savo laika kad suprasti Jus, Jusu poziuri.
Jus nesuprantate, niekas nesipinktina, pyktis labai stiprus jausmas. Jus tiesiog esate nesusipratimas, pasidaro gaila laiko, kuri paaukojai su jumis bandant adekvaciai susiklabeti.
Man sioje situacijoje idomi jusu pozicija, eilini karta nuvildama su jumis bendrauti bandanacius zmones, jus itikite neva savo isskirtinumu, bet jums nekyla klausimas, galimai jus kazka ne taip darote, uz tai atsakomybe permetat oponentams - is serijos "sam durak". I tema su jumis diskusija negalima. Niekas jusu nepraso rodyti Dievo nuotraukos, elementariai reikalauja, kas numatyta diskusijoje PAGRISTI SAVO PACIOS MINTIS, IZVALGAS. Bet juk jus to padaryti neigali.
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2017 04 29, 11:33)
Moonte, jei mes kalbėtume apie runkelių ravėjimą, viskas būtų labai paprasta: nufotografuoji runkelį, vagą, darbo priemones, ravėtoją. O šioje temoje neįmanomi kokie nors įrodymai... Kiekviena remiamės sava patirtimi- kas knygine, kas ne (manoji patirtis kai kurias labai nervina, gal labiau aptiktų, kad šventraščius cituočiau). Todėl tavo kritika oponentams yra nepagrysta...
Jei reiketu kalbeti apie runkelius, as labai abejoju ar isnegtumet, ka nors doro parasyti.
Kaip jau rasiau, niekas is jusu nereikalauja fotogafiju ir idorymu. NIEKAS.
Tik bandant su jumis adekvaciai diskutuoti praso, savo pacios teiginiu ir izvalgu pagrindimo, nes be pagrindimo jos bevercios, niekines. Jusu pacios teiginiai dazniai yra alogiski, vienas kitam priestaraujantys.
Butent mano kritika pagirsta, as pateikiau aibes argumentu kodel taip manau. Kai jusu polemika apie vejus ir grybavima, nieko vertos, nes jos nepagristos arguementais. Dar karta kartoju, nuotrauku, faktu niekas nereikalauj.