QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 04 28, 16:05)
Tai as ir nesakau, kad tai ka manau, yra 100 proc tiesa. As tik klausiu taves konkreciu klausimu, nes atrodo, kad pati esi isitikinusi, kad butent taip, o ne kitaip yra? ar man tik pasirode? Pamatei kazkokias butybes ir nusprendei, kad jie dievai? nes jie taip sake ir parode kazkokiu fokusu?
Jausti emocijas, tai ne tas pats, kas pasiduoti kazkokiom emocijom ar jausmams. Juk yra skirtumas, kai mes issigastam, jei kas atsitinka staiga - tai normali apsaugine musu reakcija, emocijos ir jausmai mums padeda gyvenime orientuotis ir gyvenit, bet jei zmogus nuolat jaucia baime, pykti ir t.t. tai jau ir yra issibalansavimas, ar ne?
Papildyta:
Tema ne apie tave, tik jei diskutuojam tai diskutuojam, jei kazko nezinai taip ir sakyk, nezinau , nebutina vis prisidengti savo kazkokiu isskirtinumu
Tai ju atsakymus zinau, idomu ka tu mastai, nes tu pasakoji apie zmones kaip kazkokius biorobutus, vergus, bet tuo paciu sakai, kad jei turi valytis karma, prasiau paaiskinti sita momenta, bet jei nesugebi, nezinai....tik tiek
Jausti emocijas, tai ne tas pats, kas pasiduoti kazkokiom emocijom ar jausmams. Juk yra skirtumas, kai mes issigastam, jei kas atsitinka staiga - tai normali apsaugine musu reakcija, emocijos ir jausmai mums padeda gyvenime orientuotis ir gyvenit, bet jei zmogus nuolat jaucia baime, pykti ir t.t. tai jau ir yra issibalansavimas, ar ne?
Papildyta:
Tema ne apie tave, tik jei diskutuojam tai diskutuojam, jei kazko nezinai taip ir sakyk, nezinau , nebutina vis prisidengti savo kazkokiu isskirtinumu
Tai ju atsakymus zinau, idomu ka tu mastai, nes tu pasakoji apie zmones kaip kazkokius biorobutus, vergus, bet tuo paciu sakai, kad jei turi valytis karma, prasiau paaiskinti sita momenta, bet jei nesugebi, nezinai....tik tiek
Nieko sau "fokusai" Tais Dievais tiki toli gražu ne aš viena, o milijonai kitų žmonių iš n šalių ir jaučia realią jų galią, pagalbą ir t.t. Realią, suprantate? Jie atėję iš mūsų protėvių. Niekas nekaltas, kad neturite ryšio su protėviais ir nepažįstate tų Dievų. O gal ir negalite, nes jūsų protėviai buvo ne tie, ne tais tikėjo. Kadangi aš nesu kažkokia samarietė, tai tikrai nesivarginu nieko per prievartą pažindinti ir aiškinti. Aš skaitau, kad jei kas nežino, nerado, tai jam tas ir neskirta, nepriklauso, todėl saugau paslaptis Pašnekėsime, jei rasite