QUOTE(Monteverte @ 2017 04 28, 15:48)
T, ne d, aš Monteverte
O kodėl iliuzijų turiu aš, o ne tu? Matai, jei tu iki šiol tik apie vieną sužinojai, tai nereiškia, kad nėra daugiau. Aš kažkada irgi maniau, kad jei yra kas, tai tas Jėzaus forma, plius jo tėvas, o tais visais senaisiais graikų, egipto ar kitais netikėjau kažkaip, taip pat ir iš visokių alachų ar jahvių juokiausi. Bet dabar manau kitaip. Kodėl? O todėl, kad per protėvius radau savo Dievus ir labai lengvai sužinojau kiek jų ir kokie. Bet kadangi visata labai didelė, aš neteigiu, kad egzistuoja tik maniškiai, ypač kai matau pvz. kiek kančios žmonėms, juo tikinties, skiria krikščionių egregoras.
O tai koks žmogus subalansavęs energijas? kažkur atsiskyręs vienas kalnuose "Om"? Nes jei gyvena tarp žmonių, žverių ir t.t., jis negali neturėti įvairių energijos formų. Negali tiesiog. Nes ne ameba gi yra.
[right][snapback]71597765[/snapback][/right]
Tai as ir nesakau, kad tai ka manau, yra 100 proc tiesa. As tik klausiu taves konkreciu klausimu, nes atrodo, kad pati esi isitikinusi, kad butent taip, o ne kitaip yra? ar man tik pasirode? Pamatei kazkokias butybes ir nusprendei, kad jie dievai? nes jie taip sake ir parode kazkokiu fokusu?
Jausti emocijas, tai ne tas pats, kas pasiduoti kazkokiom emocijom ar jausmams. Juk yra skirtumas, kai mes issigastam, jei kas atsitinka staiga - tai normali apsaugine musu reakcija, emocijos ir jausmai mums padeda gyvenime orientuotis ir gyvenit, bet jei zmogus nuolat jaucia baime, pykti ir t.t. tai jau ir yra issibalansavimas, ar ne?
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2017 04 28, 15:56)
Jei manai, kad tai puikybė- tebūnie, nesiginčysiu. O kodėl turėčiau jos neturėti? Kas keistųsi?
Tai gal tu ir paklausk tų kitų, manęs nekamantinėjus, kas žmones sukūrė. Kodėl aš turėčiau vargintis? Man tai visai neįdomu...Man pilnai užtenka žinių, kaip apskritai kuriami lygmenys ir žmonės. Nesu smalsi...
[right][snapback]71597784[/snapback][/right]
Tema ne apie tave, tik jei diskutuojam tai diskutuojam, jei kazko nezinai taip ir sakyk, nezinau , nebutina vis prisidengti savo kazkokiu isskirtinumu
Tai ju atsakymus zinau, idomu ka tu mastai, nes tu pasakoji apie zmones kaip kazkokius biorobutus, vergus, bet tuo paciu sakai, kad jei turi valytis karma, prasiau paaiskinti sita momenta, bet jei nesugebi, nezinai....tik tiek