QUOTE(Monteverte @ 2017 04 26, 17:37)
Kodėl tada miršta ilgai laukti ir išmyluoti kūdikiai? Jie ką, savo blogomis mintimis susinaikina?
Matomai is praeitu gyvenimu kazkas like, ka reikejo taip sispresti, kitu paiskinimu nezinau, sitoks man logiskiausias. O kaip tu galvoji kodel?
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2017 04 26, 19:00)
Meilę? Tie, kurie pirmieji Žemėje kasė auksą tūkstančius metų, irgi buvo mylėjimui atvežti?
Dievai tokie pat pragmatiški kaip ir žmonės. Jei jau sukūrė, matyt, reikia juos kažkaip panaudoti/išnaudoti, o ne mylėti ir mylėtis.
O kas sukure zeme?tie patys tavo dievai, kurie paskui sugalvojo pakasineti? siaip aukso susikurti negalejo be zemes ir be zmoniu?
Atleisk, bet bet man toks paaiskinimas nelogiskas ir su mano vidum nesutampa
Taip gal buvo gal ir kase zmones auksa gal ir kokie ateivei juos isnaudojo, apsiskelbe dievais, kaip ir dabar kasa, bet tai tikrai ne Dievas vercia juos kasti.
Manau, kad tikslingai taip klaidinami zmones, kad jie niekas, kad jie tik vergai, tik biorobotai is vis sukurti tik del kazkokiu darbu ir pan,o zeme tik holograma, kad tik nesinaudotu meiles energija, kad tik nesiplestu ju potencija....
Siaip tikrai girdejus tas istorijas apie auksa, apie baltuosius zmones atvestus ateiviu ir apie juoduosius tikruosius zemes gyventojus, apie delfinu leidima tokiems darbas ir t.t. tik nelabai man jie itikinantys, nesakau, kad taip nebuvo, kaip ir minejau auksa ir dabar kasineja, tik va su zmoniu kilme man kazkas cia ryskiai ne taip ir atrodo dievais vadinat viska ka netingit
Kas tau yra dievas ar dievai?