QUOTE(vaižgantė @ 2017 04 24, 21:48)
Na, jie ne kaime gyvena ir hektarų runkelių neravi...
O man gražu, nes ir mano išlepusį vidurinėlį išsitempė praėjusią vasarą kroviku padirbėti.
Tik ką tai bendra turi su tema? Gi siūliau plepalus perkelti į bendraminčius, tik kai kurios bijo, kad į savo sektą neįtraukčiau
Mano sunus vienturtis nuo mazumes dirbo, seima pinigu niekada nestokojo. Jam teko padirbeti bet koki darba, net vienu metu kai jam buvo 13 metu laiptines vale, nes norejo buti nepriklausomu, uzdirbti savo reikmem pinigus. Nera gedingo darbo, yra gedinga apgaudineti, vogti, buti haliavshchiku-veltedziu. Bet kaip minejai tai nieko bendro su tema neturi. Nors gerai pagalvojus, ir tai galima uz ausu pritempti prie jos.
Nieko nebijau, net mirties. Nors gerai pagalvojus as bijau skausmo, bet Dievas apdovanojo zmogu savybe, kai jis jaucia dideli, nepakeliama skausma, jo organizmas "issijungia"- zmogus praranda samone, pasineria i koma.
Siaip "slabo" mane neveikia, o tam, kad pakeisti manonuomone, kuri nera nekintanti, tik reikia mane itikinanciu argumentu, vercianciu perziureti isankstines nuostatas. Tad sektom, ar dar kam nors as esu ganetinai atspari. Yra mazai kalbliuku, kurie mane gali uzkabinti, ypac kai is esmes man nieko is dievo nereikia, halaivos asn nesivaikau, o ir nemirtingumo as sieku ne pliuspunktu rinkimu.
O del temos manau, kad bendraminciuose mums cia visom atejusiom truksta "bendramintiskumo".
QUOTE(xor @ 2017 04 24, 22:57)
Vieni uždirba milijonus ir tai laiko tiesiog savo darbo pasekme, bet yra ir tokių žmonių, kurie net nesugeba su pinigais tvarkytis. Atsnainus požiūris, tingumas, puikybė laimėti pinigai gal dar giliau įtraukti į bėda. Gal tokiems tai yra lyg šansas atsistoti ant kojų savo viduje. Visi kurie, mano jog piniguose laime, išloštus pinigus greitai vėjais paleide kogero atsiduria dar didesnėje savo pačių iškastoje duobėje.
Egoistas jausis vis tiek blogai. Altruistas - taip pat, kaip ir anksčiau.
Pinigai (zuvis) tik tuomet atnesa laime, kai yra paciu uzdirbami, naudojant turimas-dievo dovanotas "meskeres".
Papildyta:
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 04 24, 20:18)
Nu ir as manau, kad sviesios butybes neuzsiims tokiais dalykais
Bet juk egozimas pritraukia egoizma
Tokie zmones yra lengviausiai manipuliuojami. Yra didele tikimybe kad pakliusi i nelabojo pinkles, tai jis linkes i barterinius mainus, mainais uz paslaugas, noru ispildyma reikalaudamas is zmogaus nemirtinga siela.