QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 04 24, 14:32)
Tai kodel nepyksta , kai kiti suklaidinti kalbina, tik nekelia klausimu?
Papildyta:
Tai nemanai, kad tai susije? Pagal karma ir gabumai, ir seima su atitinkanciom pamokom?
Papildyta:
Tai ta informacija ir nereikalinga/klaidinga zmogui, kuria tesia kunigai dalinti?
Ir Kristu Nukryziavo ir vis nukryziuoja kasmet ir Prometeja prikale ir kankino/kankina uz tai? ir abu ale nese kazka gero zmonems, as matau daug panasumu
Gal pirma derėtų įvardinti, ką vadiname gabumais. Pačių įvairiausių gabumų turi dauguma žmonių, pvz., mano brolis piešė nuo 3 m., aš rašau nuo 8 m. Per daug metų šį tą savose srityse išmokom, nes tobulėjom, be to, šeima/ giminė mums sudarė tinkamas sąlygas. Yra tūkstančiai gabesnių už mus mūsų srityse. Mes abu turim ir kitokių gabumų, sakysit, jie taip pat paveldėti, nes močiutė kalbėjosi su mirusiais kapinėse, o su mama mes galim pasikalbėti apie ezoteriką. (Ją kartais nervina, kodėl mes šioje srityje tiek daug žinom.) Turinčių šios srities gabumus šiame lygmenyje yra tūkstančiai ir tūkstančiai gabesni už mus su broliu. Mūsų su broliu atveju, gabumai ir tai, kas vadinama pamokomis, susiję. Bet nemanau, kad visada susiję.
Prometėjo ir Jėzaus mitai turi panašumų. Tačiau man asmeniškai Prometėjo mite daugiau tiesos nei Jėzaus.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2017 04 24, 14:40)
Sunkios tos jūsų minimos religijos ir tikėjimai
Todėl ir tikiu tais Dievais, kurie davė žmonėms todėl, kad norėjo, nieko iš niekur nepavogę, o gavę patys per savo išmintį. O kaip žmonės naudosis ta duotybe, tai jau žmonių reikalas.
Todėl tokį gėrį ir laikau paslaptyje. Kam bus lemta, ras pats
Nabūtinai tai, ką vadini dievais, ir yra dievai.