Įkraunama...
Įkraunama...

Ar Dievas egzistuoja? (2 tema)

QUOTE(vaižgantė @ 2017 04 24, 13:03)
Nes ji pavalgius ir apsirengus  mirksiukas.gif
Papildyta:
Ar pažįsti tokių?Aš tai ne.

Kazin ar Afrikoje daug rubu reikia? o maisto irgi gentyse gyvenatys uztenka, ypac toliau nuo civilizacijos. Holivudiniai daininkai jau ne vienas mire nuo perdozavimo ar kitu tragisku atsitikimu, kazin ar ten tos laimes daug .. unsure.gif

Kunigai biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Ubuntu***,2017 04 24, 13:00]
Yra zemeje jo pasekeju, bendraminciu? Kuriu tikslas klaidinti zmones?
Papildyta:

Tai kad ir dabar vyksta įvairaus mąsto žmonių klaidinimas. Suklaidino vieną ar du ir jie toliau tęsia pradėtą darbą.
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 04 24, 13:06)

Kunigai  biggrin.gif

Kai forume atskyrė religiją nuo ezoterikos, maniau, kad šiame skyriuje rašo tik davatkos ir ilgai čia nė nežvilgtelėjau...
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 04 24, 13:00)
O kuom geriau butu Beyonce, nei dainuoti Afrikoje gamtoje?  bigsmile.gif
Mano mama pasakojo, kad dar atsimena kai vaikystej, jaunystej zmones labai duag dainuodavo kaime, kai dirbdavo. Skaiciau, kad dainuojant darbai lengviaudirbasi, ir apsaugo zmones nuo visokiudepresiju smile.gif Juk dainavimas tai nera pirmiausiai biznio darymas, tai menas, atgaiva sielai, sau paciam. Juk ir menas, ir amatai seniau buvo idiegiami kasdienybeje, grazus namas, siuvineta patalyne, serveteles, rubai, o ne kaip dabar viskas dirbtina ir tuscia, pardudama / perkama. Ir tos muzikos ne tiek daug like geros..

O kodėl jūs iškreipėt mano pavyzdį? manęs taip lengvai nuo mano minties neišmušite mirksiukas.gif Aš ir neminėjau Lietuvos. Aš specialiai paminėjau dvi labai skirtingas situacijas, gyvenimus, kai būtent ne kažkur savo labui laukuose dainuojama, o vieną iš bėdos ir skurdo kažkas ištraukia, nes Amerikoje palyginus lengva prasimušti, o Afrikoje dainuojantį ir išbadėjusį gali tik krokodilas dažnai išgirsti. Ir koks ten dainavimas, kai pilvas prie nugaros prilipęs, įtariu, kad dažnai ir nebesinori dainuot.
Papildyta:
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 04 24, 13:06)
Kazin ar Afrikoje daug rubu reikia? o maisto irgi gentyse gyvenatys uztenka, ypac toliau nuo civilizacijos. Holivudiniai daininkai jau ne vienas mire nuo perdozavimo ar kitu tragisku atsitikimu, kazin ar ten tos laimes daug .. unsure.gif

Kunigai  biggrin.gif

Kodėl jūs norite įrodyti, kad turtai gadina žmogų? Juk galima tais turtais ir dalintis, nebūtinai save žalot. Šiandien kaip tik ryte peržiūrėjau vienos jogos ir kt. sporto mokytojos video kaip paaukojo dramblių išsaugojimui, gelbėjimui. Vargšas iš Afrikos savęs nesutvarko, kur jam ten drambliai ir globalios problemos. Turtas yra gerai, pas to vertą žmogų.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 04 24, 13:35)

Kodėl jūs norite įrodyti, kad turtai gadina žmogų?

Tikrai turtingi žmonės neretai būna dar ir išmintingi- jie ne išlaiko savo vaikus iki pensijos, kaip įprasta Lietuvoje, o siūlo patiems padirbėti ir užsidirbti...

Tačiau jei vaikas gimsta turtingoje šeimoje ir atsinešė kažkokį ypatingą talentą, jis turi geresnes sąlygas jį ugdyti nei tas, kuris Afrikoje dainuoja krokodilams... Gal skaitėt delfi straipsnį apie 24 m fizikę, kuri nuo vaikystės konstruoja lėktuvus ir jais skraido. Jei ta mergaitė būtų gimus mano šeimoje, ji nebūtų skraidžius lėktuvais...Noriu pasakyti, kad daugybė talentų taip ir nesužiba, kai nėra tinkamų sąlygų jiems atsiskleisti...
Atsakyti
QUOTE(xor @ 2017 04 24, 13:15)
Tai kad ir dabar vyksta įvairaus mąsto žmonių klaidinimas. Suklaidino vieną ar du ir jie toliau tęsia pradėtą darbą.

Taip smile.gif kazkodel zmonems labai patinka buti klaidinamiems, jie net pyksta, jei apie tai uzsimeni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 04 24, 14:08)
Taip smile.gif kazkodel zmonems labai patinka buti klaidinamiems, jie net pyksta, jei apie tai uzsimeni smile.gif

Pyksta, nes juos kalbina tas, kuris pats suklaidintas...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 04 23, 19:53)

Saunuolis sunus, miklus, ne kiekvienas sugeba taip pagauti. O ir sirdis gera.

Dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2017 04 24, 13:15)
Kai forume atskyrė religiją nuo ezoterikos, maniau, kad šiame skyriuje rašo tik davatkos ir ilgai čia nė nežvilgtelėjau...

biggrin.gif tikriausiai siais laikais aplamai tokiu besinaudojanciu internetu mazai.
Mastant toliau ta tema, Prometejas - atnese ugni, Kristus irgi, gime is sventosios dvasios, sv dvasios simbolis ugnis.
Šventosios Dvasios (Ruah – dvelksmas, oras, vėjas) simboliai:
Vanduo – vanduo iš kurio gimstame, kurio pagirdyti esame. Gyvasis vanduo;
Patepimas – ženklas ir simbolis;
Ugnis – Dvasios perkeičianti galia. „Ugnies liežuviai“;
Debesis ir šviesa – simbolis per visą Šventąjį Raštą: išėjimas iš Egipto, Marijos pridengimas šešėliu, Jėzus pakyla debesyse ir tt.;
Antspaudas – neišdildoma žymė;
Ranka – Šventosios Dvasios išliejimo ženklas, kuris tapo ir Jos simboliu;
Pirštas – kuris išveja demonus, kuriuo surašytas Įstatymas plokštėse akmens ir gyvų širdžių;
Balandis – tradiciškai taip vaizduojama ikonografijoje.
Jonas visiems kalbėjo: 'Aš, tiesa, krikštiju vandeniu, bet ateina už mane galingesnis, kuriam ... Jisai krikštys jus Šventąja Dvasia ir ugnimi.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2017 04 24, 13:35)
O kodėl jūs iškreipėt mano pavyzdį? manęs taip lengvai nuo mano minties neišmušite mirksiukas.gif Aš ir neminėjau Lietuvos. Aš specialiai paminėjau dvi labai skirtingas situacijas, gyvenimus, kai būtent ne kažkur savo labui laukuose dainuojama, o vieną iš bėdos ir skurdo kažkas ištraukia, nes Amerikoje palyginus lengva prasimušti, o Afrikoje dainuojantį ir išbadėjusį gali tik krokodilas dažnai išgirsti. Ir koks ten dainavimas, kai pilvas prie nugaros prilipęs, įtariu, kad dažnai ir nebesinori dainuot.
Papildyta:
Kodėl jūs norite įrodyti, kad turtai gadina žmogų? Juk galima tais turtais ir dalintis, nebūtinai save žalot. Šiandien kaip tik ryte peržiūrėjau vienos jogos ir kt. sporto mokytojos video kaip paaukojo dramblių išsaugojimui, gelbėjimui. Vargšas iš Afrikos savęs nesutvarko, kur jam ten drambliai ir globalios problemos. Turtas yra gerai, pas to vertą žmogų.

Manau, turit labai iskreipta Afrikos paveiksla smile.gif Pazystu zmoniu is Afrikos, nu nera ten blogiau nei toje Lietuvoje smile.gif Aisku visur visokiu situacijju yra, bet Jav irgi gali buti ne ka lengviau susikurti gerbuvi apie 3mln benamiu smile.gif
As tik norejau pasakyti, kad nebutina dainuoti uz pinigus, galima ir siaip savo malonumui smile.gif

Tikrai nenoriu ir nemanau taip smile.gif Manau turtai yra tik irankis, ka norim ta su jais darom, bet tai ir padidinta atsakomybe. Pvz ginklas galima su juo kazka apginti, bet ir nuzudyti ar ir nusizudyti, kai tai turi gali panaudoti, bet ir rizika auga, kad pats susizeisi...
Tik mintis mano buvo kita, kai menas daromas is sirdies ir sau jis vienoks, kai daromas del pinigu jis dazniausiai visai kitoks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 04 24, 14:14)

Jonas visiems kalbėjo: 'Aš, tiesa, krikštiju vandeniu, bet ateina už mane galingesnis, kuriam ... Jisai krikštys jus Šventąja Dvasia ir ugnimi.

Išvertus į paprastą kalbą, šneka eina apie naują informaciją ir iniciacijas. Negavęs iniciacijų nesuvoksi naujos informacijos.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2017 04 24, 13:43)
Noriu pasakyti, kad daugybė talentų taip ir nesužiba, kai nėra tinkamų sąlygų jiems atsiskleisti...

Bet tai gal ir gimsta ten, kur reikia gimti? o gal ta aplinka ir paskatina vieniems ar kitiems talentams skleistis? Maciau Afrikoje berniuko projekta, kuris sukonstravo vejo jegaine is atlieku, kazin ar daug vaiku Europoje uzsiima tokiais isradimais, tokius dalykus konstruoja, arba taip pat mergaites Afrikoje isrado kazkoki filtra vandeniui filtra. Taigi, atitinkamos salygos, vercia mastyti ir pritaikyti savo gabumus, pagal poreikius. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 04 24, 14:26)
Bet tai gal ir gimsta ten, kur reikia gimti? o gal ta aplinka ir paskatina vieniems ar kitiems talentams skleistis? Maciau Afrikoje berniuko projekta, kuris sukonstravo vejo jegaine is atlieku, kazin ar daug vaiku Europoje uzsiima tokiais isradimais,  tokius dalykus konstruoja, arba taip pat mergaites Afrikoje isrado kazkoki filtra vandeniui filtra. Taigi, atitinkamos salygos, vercia mastyti ir pritaikyti savo gabumus, pagal poreikius.  bigsmile.gif

Kalbam apie gabumus, o ne karmos nulemtą šeimą...
Atsakyti