QUOTE(vaižgantė @ 2017 04 23, 15:18)
Turbūt ne.
Bet jei netiki reinkarnacija, vadinasi, visi vaikai gimsta kaip švari lenta, o ne su praeities įrašais. Kadangi ja tikiu, man nėra nuostabu, kad mano visi vaikai skirtingi. Tik visiškai neaiški ta dievo tėvo besąlygiška meilė... Kaip ir netikiu tuo, kad dievas yra meilė...
Nemanau, kad dabar valdantys dievai yra kitokie, nei pvz buvo Egipto laikais. Kaip manai, xor?
Bet jei netiki reinkarnacija, vadinasi, visi vaikai gimsta kaip švari lenta, o ne su praeities įrašais. Kadangi ja tikiu, man nėra nuostabu, kad mano visi vaikai skirtingi. Tik visiškai neaiški ta dievo tėvo besąlygiška meilė... Kaip ir netikiu tuo, kad dievas yra meilė...
Nemanau, kad dabar valdantys dievai yra kitokie, nei pvz buvo Egipto laikais. Kaip manai, xor?
O kaip su genetika? Tevai yra muzikalus ir vaikai... Taigi nebutina reankarnuotis, gali gimti muziku seimoje. Pagaliau kiekvienoje seimoje rasime zmones su meniniais gabumais, kaip ir tiksliukus, tame ir yra zavumas. Ir ta besalygiska meile Dievo yra paprasta ir elementari. Jei nei kazkienotai poreikis chliavos, be pastangu-darbo-idirbio viska GAUTI.
Dievas zuvies nedalina, Dievas duoda zmogui iranki, kad ta zuvi jis gebetu pagauti pats. Ne Dievo kalte, kad zmogus nesuvokia, nenori mokytis gaudyti zuvi, o reikalauja zuvies is Dievo. Ir jei tas zmogelis turedamas iranki jauciasi apdalintas, kad jam nedave zuvies, tai tik jo paties kalte ir problema. Nes jam tik reikia pasinaudoti jam Dievo duotu irankiu ir zuvi jis tures kasdien ir kiek nores.
[b]Papildyta:[
/b]
QUOTE(vaižgantė @ 2017 04 23, 15:41)
Aš taip pat pasivarginau ir toliau varginuosi, bet tai neturi nieko bendro su mano laimingumu ar nelaimingumu...
O jau cia priklauso nuo pacios motyvacijos. Ir nuo to kas tau suteikia laime.
Kaip rasiau, MAN JAU LAIME GYVENTI. Nes man labai patinka gyventi, visos gyvenimo apraiskos, net ligos, netektys, nemalonumai, nes tai neatsiejama gyvenimo dalis.