QUOTE(Moonte @ 2017 04 20, 13:46)
Nesprendziu, o itariu, turiu tokia prielaida, jei jau pradedama blusinetis zodziuose.
Savaime suprantama. Mane gali nuvilti, kai pereinama nuo diskusijos prie blusinejimosi kaip kas turi rasyti, kaip kas raso ir t.t.
Labai atsiprasau, kad aplamai drisau isitperpti ir parasyti ka as galvoju apie tokius klausimus, butent sios temos kontekste. Pazadu daugiau nevarginti Jus savo beprasmybiu paklodemis neva ne i tema.
Man svarbu buti suprastai, nes norisi adekvacios diskusijos. Kaip sakant sangrazinio veiksmo, ne blusinejimosi ne i tema.
Na o jei jau jums nesvarbu lakoniskai nelakoniskai, tai kam tos pastabos del rasymo, juo lab isvados apie oponenta, kodel jis raso butent taip, ar ne kitaip ir kuo tai susije su gvildenama tema.
Atsakyti nereikia. Tai daugiau retoriniai...
Savaime suprantama. Mane gali nuvilti, kai pereinama nuo diskusijos prie blusinejimosi kaip kas turi rasyti, kaip kas raso ir t.t.
Labai atsiprasau, kad aplamai drisau isitperpti ir parasyti ka as galvoju apie tokius klausimus, butent sios temos kontekste. Pazadu daugiau nevarginti Jus savo beprasmybiu paklodemis neva ne i tema.
Man svarbu buti suprastai, nes norisi adekvacios diskusijos. Kaip sakant sangrazinio veiksmo, ne blusinejimosi ne i tema.
Na o jei jau jums nesvarbu lakoniskai nelakoniskai, tai kam tos pastabos del rasymo, juo lab isvados apie oponenta, kodel jis raso butent taip, ar ne kitaip ir kuo tai susije su gvildenama tema.
Atsakyti nereikia. Tai daugiau retoriniai...
Matote pas jus vieni poreikiai pas mane kiti
Kam cia atsiprasineti? isiterpti galit kur norit, juk cia viesa diskusija, tik nereikia isivaizudoti kad zinai geriau uz kita jo poreikius ir siekius
Sakiau, kad nesvarbu koks bus atsakymas, svarbu, jis butu, o del jusu ilgo teksto parasiau pastebejima, nes vargina skaityti, sunku minti pagauti bet nei jis nuvilia, nei diziugina, rasot, kaip mokat, as rasau, kaip as moku ir viskas.
O zmones manau, raso tai, kas jiems svarbu, nesvarbu, kad kitam, gal tai nera svarbu ir aplamai visos diskusijos yra daugiau pokalbis su savimi ir saves pazinimas