QUOTE(Leksa @ 2017 03 01, 19:44)
tikiu evoliucija. Ir tikiu, kad piramides pastate ZMONES. Ir netgi antarktikoj galejo pastatyti, nes kadaise nebuvo tiek zemynu ir jie nebuvo ten, kur dabar. Ir tikiu, kad turetu buti kitos "gyvos" planetos, nes labai jau egoistiska butu manyti, kad visoj visatoj mes vieni. Bet velgi, netikiu dievu ar dievukais. Didysis sprogimas be ju gali buti. Gamtos desniai ar kazkas pan. Kaip ir pvz. padejus saulekaitoj baliona, jis susprogs. Ir tame jokios mistikos. Uzmuskit, bet jokiu stebuklu nematau. O noriu pamatyti. Bet ju nera. Liudna man taip gyventi ir galvoti, kad nieko nera, va numirsiu, supusiu ir viskas
Todel ir lankausi kur renkasi tikintys, kad tikejima rast. Ale neranduuuuuuu.
Aš tokia pati kaip Jūs, bet kiek čia ieškojau tikėjimo ir pasakojau apie savo požiūrį, niekas neatliepdavo.
Na, matyt, išankstinės nuostatos apie tam tikrus narius, nuvertimas.
Jeigu turit laiko, galit paskaityt "Holografinė visata"
http://www.patogupir...priezastis.html knygą, pasidomėti Bohmo darbais. Kuo labiau gilinuosi į mokslą, tuo viskas atrodo magiškiau.
Jei esat mokslo žmogus, turbūt esat girdėjusi api Nielsą Borą, Michio Kaku? Jų mokslo pasiekimai man net malšina beprasmiškumo baimes, nes toje pačioje fizikoje (o ir biologijoje) atrodo viskas vyksta mistiškai.
Beje, šią literatūrą "pagardinu" Tibeto filosofijas skelbiančiomis knygomis Tibeto gyvenimo ir mirties knyga, Tibeto mirusiųjų knyga- labai praplečia mąstymą.
O jei net tai nepadės, vienas protingas žmogus man patarė paskaityt Lukrecijaus "Apie daiktų prigimtų". irgi nuima egzistencinį nerimą.
Niekad nenustokit domėtis, nes mes iš tikro nieko nieko nežinom.