Nemanau, kad sviesumas apsprendziamas naslaiciu gelbejimu, neaisku kokia ju karma ir kas is tikruju jiems butu paglaba. O gamta puoseleti tap manau visiems reiktu manau visi gaunam to ka nusipelem.
Taip galima tik filosofuoti...
Tai manai, kad veikia tik karma, o žmogus žmogaus niekaip? Aš tai manau, kad ir žmogus žmogų veikia. Net be magijos. Nu pvz.: būna gi juk, kad stipresnės energetikos bendradarbiai ar klasiokai užėda kažkokį kitą bendradarbį ar klasioką visaip ir tas net nusižudo. Tai kažin ar čia karma ar tiesioginis poveikis žmogui. O kaip čigonės hipnotizuoja, kad žmogus kelioms valandoms praranda protą, nubėga namo, pasiima pinigus, brangenybes ir atneša atgal čigonei į kitą miesto galą. Taip, taip, ji tai iš paskos nebėga O po to nesupranta po kiek laiko kaip jis taip galėjo pasielgti. Aš tai čia karmos nematau, o tik poveikį.
Apie šviesumą kokį tais man tai iš viso keista ir net juokinga diskutuoti. Pati Visata yra griaunanti ir vėl kurianti, juoda ir balta, vadinasi taip reikia. Kiekvienas turi tamsiąją pusę, o jei kas tą neigia, tai nežinau. Apsimetėlis ir tiek