Įkraunama...
Įkraunama...

Ar Dievas egzistuoja? (2 tema)

QUOTE(Monteverte @ 2017 09 13, 17:39)
Įsivaizduoji, kad teisybę rašai biggrin.gif Tu rašei, kad žmonės labai prašė ženklo, kad Dieva skaip nors jiems atsišauktų, pasirodytų ir jis pasirodė, užliepsnodamas krūmą.

Tai buk garbinga, idek mano citata, kur taip rasiau blink.gif . Melage tu visgi kokia, menkaverte biggrin.gif .
Apie ta kruma taip rasiau, kad geras jausmas tam vienuolyne apsilankius ir ta kruma matant. Net rasiau, kad galbut tas jausmas kila is tos istorijos ar saviiteaigos. O ka tu cia parasei - nu visiskas briedas. Tu realiai jau mastyti nebesugebi, uztat su dievais kalbi biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 09 13, 17:47)
Tai sakai Dievas visai toks nieko negalintis? tupi ant debeselio ir ziuri i zeme visiskai bejegis?  unsure.gif
Visi gamtos reiskiniai visiskai nuo Dievo nepriklausantys ir zmogus nuo jonepriklausantis, dievas sau , zmogus sau, gamta sau? Sukure viska ir galias prarado ar kaip ?

kai kurie sunes, uz kai kurios zmones protingesni.

Man neidomu su tavim sneketi apie Dieva. Na anoj temoj savo gyvenimo supratima parodei. biggrin.gif
Atsakyti
Cambala, aūūūūū
QUOTE(cambala @ 2017 08 02, 19:15)
Net Senajame ( jau tikrai visiems skaitytame)testamente apsireiske deganciu krumu.
Gal ir dabar geriems, svariems zmonems apsireiskia, tiesiog jie tyli. Kur Merkines piramide yra, juk irgi raso, kad neperseniausiai berniukui lyg apsireisje... Jei man apsireikstu- prisisapnuotu, tai galbut papasakociau artimiausiems zmonems, bet nebegciau visam miestui skelbtis.

Prašau, pirmasis postas kaip tavo Dievas reiškiasi.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 08 02, 22:30)
Tai gal reiktu paskaityti, apsisviesti, o paskui saipytis, jei jau atrodytu, kad saipytis tinka?
Siaip tai krumas, dabar jau senas sumedejes medis, islikes iki dabar ( bent jau pries kokius 8 metus buvo) Sinajaus kalnuose. Nerealus jausmas stoveti salia ir ziureti i ji.

bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2017 09 13, 08:38)
Dievas yra, buvo ir bus. Jis -tikėjimas, meilė ir viltis. Viskas telpa šiuose žodžiuose.

Visokie kliedesiai-aš matau, aš kalbuosi, aš turiu ,,savo'' dievus, o ,,mano'' dievai vienaip ar kitaip daro, aš vaikštau po lygmenis, aš bendrauju, man pasako, aš mokslus baigiau, aš žinau, tai yra arba kažkoks psichikos sutrikimas tegul ir menkas su haliucinacijomis arba gerai apgalvotas mulkinimas žmonių dėl naudos, norėjimo susireikšminti ar neturėjimo ką veikti.  biggrin.gif

O juokingiausia, kai tos kurios tvirtina esančios išskirtinės, na su spec. gebėjimais biggrin.gif , netiki viena kitos gebėjimais-ne ne pas mane net taip,  mano informacija tokia, ne taip nebūna, mano dievai sako kitaip, aš mačiau kitaip.  biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2017 09 13, 18:51)
Cambala, aūūūūū

Prašau, pirmasis postas kaip tavo Dievas reiškiasi.
Papildyta:

bigsmile.gif

As taves prasau pacituoti ta nesamone, kur tu rasai, kad as rasiau, jog zmones prase kazkokio zenklo. Buten sita prasom cituoti. Viso kito gali nekeliot , nes as puikiai atsimenu ka rasau.
Atsakyti
"Jei tiki, vadinasi Dievas yra, jei netiki, vadinasi - nėra'.
Gorkis
Atsakyti
idomi mintis smile.gif tai gal mes patys dievai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 09 23, 23:26)

Kai kurie - taip. Pvz. senas geras visiems žinomas Kristus ar koks Sidharta Gautama. Bet kai kurie žmonės absoliutūs niekalai, gyvulys didesnę sielą gali turėti. Yra gi tokių, kurių net visa giminė nekenčia, prakeikia, vaikai išsižada.
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 09 23, 23:26)

Čia panašiai, kaip ir su tikėjimu į velnią.... Juk burtai, prietarai, prakeikimai, nužiūrėjimai, užkalbėjimai, amuletai, raudoni siūlai ant riešo ir visokios kitokios nesąmonės veikia tik tuos, kas jais tiki... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shantal @ 2017 09 25, 10:16)
Čia panašiai, kaip ir su tikėjimu į velnią.... Juk burtai, prietarai, prakeikimai, nužiūrėjimai, užkalbėjimai, amuletai, raudoni siūlai ant riešo ir visokios kitokios nesąmonės veikia tik tuos, kas jais tiki...  mirksiukas.gif

Manau, veikai tuos, kurie isileidzia i save daug neigiamu dalyku, atidaro vartus. Kaip suprantu tos magijos - tai pirmiausia stirpiai suformuotos mintys, kurios nuo sviesaus zmogaus atsimus, o kur tamsa prilips...
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2017 09 24, 22:08)
Kai kurie - taip. Pvz. senas geras visiems žinomas Kristus ar koks Sidharta Gautama. Bet kai kurie žmonės absoliutūs niekalai, gyvulys didesnę sielą gali turėti. Yra gi tokių, kurių net visa giminė nekenčia, prakeikia, vaikai išsižada.

kazin, o ar ne mes savo samone ir mintimis tuos dievus ir sukuriam ar be musu jie galetu egzistuoti?
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 09 25, 12:26)
Manau, veikai tuos, kurie isileidzia i save daug neigiamu dalyku, atidaro vartus. Kaip  suprantu tos magijos - tai pirmiausia stirpiai suformuotos mintys, kurios nuo sviesaus zmogaus atsimus, o kur tamsa prilips...
Papildyta:

kazin, o ar ne mes savo samone ir mintimis tuos dievus ir sukuriam ar be musu jie galetu egzistuoti?

Veikia visus ir apie tai žinota net senovėje. Čia tik dabartiniais tipo moderniais laikais, bandoma tai paneigti, nes neva nėra apčiuopiamų įrodymų, o tik "bobučių pasakos". O kaip įrodyti energetinius dalykus? biggrin.gif Juos reikia justi, kitaip niekaip. Ir toks vaizdas, kad tuomet visi mes gimėme iš tų durnų bobučių? Tai iš kur mes visi tada protingi? biggrin.gif kodėl toks klausimas nekyla niekam? ax.gif

Na taip, jei nebus žmonių, kurie maitina egregorus, tai išsilpnės ir žlugs jie palaipsniui.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 09 25, 14:45)
Veikia visus ir apie tai žinota net senovėje. Čia tik dabartiniais tipo moderniais laikais, bandoma tai paneigti, nes neva nėra apčiuopiamų įrodymų, o tik "bobučių pasakos". O kaip įrodyti energetinius dalykus? biggrin.gif Juos reikia justi, kitaip niekaip. Ir toks vaizdas, kad tuomet visi mes gimėme iš tų durnų bobučių? Tai iš kur mes visi tada protingi? biggrin.gif kodėl toks klausimas nekyla niekam? ax.gif

Na taip, jei nebus žmonių, kurie maitina egregorus, tai išsilpnės ir žlugs jie palaipsniui.

Veikti veikia, tik sakau, kad jei zmogus sveisus, prie jo sudai nelips biggrin.gif traukos desnis veikai, toks toki pritraukia. Jei zmogus is tikro ismoksta buti ramus, ensileisti i emocijas, neorpiimti asmeniskai , tures sviesias mintis, tai ir jokia super buper magija ant jo nelips.

Taigi idomu kas ka sukure, mes dievus ar dievai mus? ar vsigi esam nesukurti , o egzistavom amzinai? tik keiciam busenas? gal daugiau pazengia zmoens ir tampa tais musu vadnamais dievais?

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 09 27, 19:56)
Veikti veikia, tik sakau, kad jei zmogus sveisus, prie jo sudai nelips  biggrin.gif traukos desnis veikai, toks toki pritraukia. Jei zmogus is tikro ismoksta buti ramus, ensileisti i emocijas, neorpiimti asmeniskai , tures sviesias mintis, tai ir jokia super buper magija ant jo nelips.

Taigi idomu kas ka sukure, mes dievus ar dievai mus? ar vsigi esam nesukurti , o egzistavom amzinai? tik keiciam busenas? gal daugiau pazengia zmoens ir tampa tais musu vadnamais dievais?

Tai kad ne nuo šviesumo priklauso. Įvairių objektų, materijų, egregorų yra Visatoje ir nežinosi kuris ten stipresnis: šviesus ar su tamsiomis jėgomis. Tai matytųsi tik po pasigalinėjimo. Paimk paprasčiausius nužudymo atvejus. Tie paskutiniai garsūs: patėvis tą Matuką arba tie čigonai tą Ievutę. Negi manai, kad ta Ievutė buvo ant tiek juoda, juodesnė net už savo skriaudėjus? Arba tas Matukas vaikiukas blogesnis už tą nusikaltėliškos jau vien išvaizdos patėvį? Aš tai manau, kad tos šviesios jėgos tuo metu tiesiog dėl kažkokios tai priežasties nusisuko nuo jų. O gal dar protėviai jų pasistengė, pas save panorėjo.
O kur dar gamtos jėgos, stichijos? Kodėl jos nenušluoja kokio kalėjimo su žmogžudžiais, o nekaltus vaikus, gyvūnus parenka? Gal todėl, kad Visata toli gražu nėra tokia kaip sako krikščionys? Jai vienodai juodas tu ar baltas viduje smile.gif Kaip ir tigras juk nėra blogas, o stirna nėra gėrietė, tiesiog taip sutverta, kad tas renkasi tą ir tigras už tai nebūna baudžiamas kaip ir stirna tikriausiai į rojų nekeliauja. Žmogus, aišku, gali rinktis, gali patapti šviesuliu, gamtos puoselėtoju, našlaičių gelbėtoju, bet ar tai jam būtinai garantuos ilgaamžį gyvenimą be ligų ir mirtį gražiai ramiai lovoje? Nebūtinai, tiesa?

To niekas nežino. Net Dievai, tie, kurie su žmonėmis bendrauja nežino pačios pradžios Visatos sukūrimo, nes juk kaip žinia, žemė dar ne visa Visata. O ir Žemės atsiradimas neaiškus, mitais apipinta metraščiuose. Todėl nei Aukščiausio Dievo ala Kūrėjo niekas negali įvardyti tiksliai nei nieko. Visi tik ir pliekiasi ir savo įrodinėja, kad geriau Alachas, o gal Jahvė ar iš viso Kristus arba milijonas indų Dievų.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 09 27, 20:33)
Tai kad ne nuo šviesumo priklauso. Įvairių objektų, materijų, egregorų yra Visatoje ir nežinosi kuris ten stipresnis: šviesus ar su tamsiomis jėgomis. Tai matytųsi tik po pasigalinėjimo. Paimk paprasčiausius nužudymo atvejus. Tie paskutiniai garsūs: patėvis tą Matuką arba tie čigonai tą Ievutę. Negi manai, kad ta Ievutė buvo ant tiek juoda, juodesnė net už savo skriaudėjus? Arba tas Matukas vaikiukas blogesnis už tą nusikaltėliškos jau vien išvaizdos patėvį? Aš tai manau, kad tos šviesios jėgos tuo metu tiesiog dėl kažkokios tai priežasties nusisuko nuo jų. O gal dar protėviai jų pasistengė, pas save panorėjo.
O kur dar gamtos jėgos, stichijos? Kodėl jos nenušluoja kokio kalėjimo su žmogžudžiais, o nekaltus vaikus, gyvūnus parenka? Gal todėl, kad Visata toli gražu nėra tokia kaip sako krikščionys? Jai vienodai juodas tu ar baltas viduje smile.gif Kaip ir tigras juk nėra blogas, o stirna nėra gėrietė, tiesiog taip sutverta, kad tas renkasi tą ir tigras už tai nebūna baudžiamas kaip ir stirna tikriausiai į rojų nekeliauja. Žmogus, aišku, gali rinktis, gali patapti šviesuliu, gamtos puoselėtoju, našlaičių gelbėtoju, bet ar tai jam būtinai garantuos ilgaamžį gyvenimą be ligų ir mirtį gražiai ramiai lovoje? Nebūtinai, tiesa?

To niekas nežino. Net Dievai, tie, kurie su žmonėmis bendrauja nežino pačios pradžios Visatos sukūrimo, nes juk kaip žinia, žemė dar ne visa Visata. O ir Žemės atsiradimas neaiškus, mitais apipinta metraščiuose. Todėl nei Aukščiausio Dievo ala Kūrėjo niekas negali įvardyti tiksliai nei nieko. Visi tik ir pliekiasi ir savo įrodinėja, kad geriau Alachas, o gal Jahvė ar iš viso Kristus arba milijonas indų Dievų.

Manau tie atvejau buvo karmos padariniai, o ne kazkokios magijos veikimas. Kalbejom apie magja, kai kazkas taip sugalvoja paveikti kita.
Nemanau, kad sviesumas apsprendziamas naslaiciu gelbejimu, neaisku kokia ju karma ir kas is tikruju jiems butu paglaba. O gamta puoseleti tap manau visiems reiktu biggrin.gif manau visi gaunam to ka nusipelem.

Taip galima tik filosofuoti...
Atsakyti