QUOTE(cambala @ 2017 09 13, 16:52)
Vel meluoji. Nerasiau, kad Dievas sukele medyje gaisra. Rasiau, kad tai tiesiog istorija arba net legenda. Net 100% negarantuoju, kad taip buvo. O tu plesaisi, kad tavo dievukas, tau panorejus, Vilniu tvinde.
Siaip tai as linksma, i forume net pazvengt uzeinu, ypac jau i ana Ubuntes bestseleri
.
Niekas, absoliuciai niekas taves nesekioja, ( nors turbut tau labai noretusi) niekas neziuri i tavo lekste ar ciucika. Tiesiog tu tuos dalykus vis pabrezi kart nuo karto. Ir jei parasai, kad tavo ciucikas vos ne zmogaus intelekto - tai manau kiekvienam tokia durnyste isimins
.
Tu meluoji, nes tau tai įprasta taip, kad net nebejauti. Įsivaizduoji, kad teisybę rašai
Tu rašei, kad žmonės labai prašė ženklo, kad Dieva skaip nors jiems atsišauktų, pasirodytų ir jis pasirodė, užliepsnodamas krūmą. Dar rašei, kad fantastiškas jausmas stovėti šalia to krūmo, jaučiasi kažkas dieviško. Tai koks tu tavo Dievo pasekėjas, jei dabar pati gėdyjiesi to, ką parašei?
Aš nesigėdiju, kad parašiau, kad Dievas atėjo per vėtrą, vandenį. Aš gi nežinau, gal dar kas nors šaukė, norėjo ženklo, ne tik aš. Parašiau tik nuo savęs
Žodžiu, mūsų ženklaii išeina lygiaverčiai, bet tu tiek prisišūdinai, tiek apvarei mano Dievus, kad dabar visaip vartaliojies, kai aš tau tėškiau tavo pačios teisybę tau į akis
Nesekiotum tu ir ta kita aimanuojanti davatka, tai ir nekartotumėt ką aš rašau. Nu jei juokinga, persklaitai šypteli ir eini toliau skaityti. Normalus žmogus taip ir padarytų, bet kai normalumo nerasta, tai ir kabinėjiesi, vis kartoji tą patį, vartai, po to neigi. Net nesuvoki, kad tai pirmiausia nesveika tau pačiai. Vieną dieną suvoksi, kai bus jau vėlu