QUOTE(vaižgantė @ 2017 08 23, 15:42)
Tas banas vadinosi atostogos Lenkijoje Todėl manęs čia ir nebuvo. Ir ne tik todėl- studijų temos pasikeitė. Dievus padėjau šonan.
Daug metu nesu turėjus jokio bano.
Kaip tai ką aš čia darau? Apie dievus diskutuoju. Ir šia tema parašiau pakankamai daug. Va ką tu čia veiki, sudėtingiau suprasti.
Matyt, čia tau reklamos reikia, nes man jos nereikia. N-tąjį kartą kartoju, kad iš ezoterikos pinigų neuždirbinėju jau kiek metų. Tai kam man ta reklama, jei su žmonėmis nedirbu. Čia jau tau kažkokia paranoja. Paranojinis pavydas ar pavydinė paranoja?
Nedirbu šiandien, va imsiu ir pagaišiu laiką pasikandžiojimui. Dėl sportinio intereso. O tu tam labiausiai tinkama.
Daug metu nesu turėjus jokio bano.
Kaip tai ką aš čia darau? Apie dievus diskutuoju. Ir šia tema parašiau pakankamai daug. Va ką tu čia veiki, sudėtingiau suprasti.
Matyt, čia tau reklamos reikia, nes man jos nereikia. N-tąjį kartą kartoju, kad iš ezoterikos pinigų neuždirbinėju jau kiek metų. Tai kam man ta reklama, jei su žmonėmis nedirbu. Čia jau tau kažkokia paranoja. Paranojinis pavydas ar pavydinė paranoja?
Nedirbu šiandien, va imsiu ir pagaišiu laiką pasikandžiojimui. Dėl sportinio intereso. O tu tam labiausiai tinkama.
Nu tai tu diskutuok apie dievus su tais, kurie tiki tais dievais. Ko tu knisies prie tu, kurie tiki vienu? Kuom tau Monte uzkliuvo? Tau nepriimtinos jos izvalgos - valio, apeini posta ir diskutuoji su Monteverte. Bet ne, tau reikua savo trigrasi kisti i kitu uzvalgas. Tai kas cia nires bediskutuoti, reikstis, kai jo supratimas bus sumaltas, isvartytas ir pan.
Butu temoje dvi pozicijos, viena kitai netrukdytu, bet tau taip netinka.
Va va, pas tave tikrai paranojinis pavydas, nes matai, kad yra protingesniu, daugiau zinanciu. O tau taip norisi aukstybese puikuotis.
Kandziokis kiek nori, man visiskai dzin tavo nusikalbejimai.