Įkraunama...
Įkraunama...

Ar Dievas egzistuoja? (2 tema)

QUOTE(Rivieramaya @ 2017 08 23, 02:56)
essen.gif
Papildyta:
Nepatingejau  biggrin.gif

Nu ir? Visų pirma, čia juoka forma, jei koks tūpidiukas nesuprato to dar bigsmile.gif O antra, tai čia ne mano žodžiai, o nucituoti.
Taigi, kame čia koks kriminalas? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ir iš viso, nu koks laike užstrigęs žmogus, rugpjūčio mėnesį gali valioti kovo mėnesio žinutes? Kovo mėnesį ir reikėjo išsiaiškinti, jei kas buvo neaišku, o ne po to ne į temą pastoviai vis dėti, kai visas kontekstas pamirštas, kai seniausiai jau eina kiti bajeriai.

Tu Rivjera, gi irgi pagerėjai ne, nebegąsdini vargšų supermamos žmogelių savo tais prievartautojais, žaidėjais? Susitupėjai gi biškį, kai 4 metus tau smegenis ploviau, kad taip daryti kvaila, buka, blogai ir t.t. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2017 08 22, 22:43)
Čia tipo mane pašiepti norėjai? Jau greičiau pati sau diagnozę išsirašei: tau nesibaigianti PMS, klimaksas ar chroniškas nedapistitas, kad visas puoli kaip kokia rujojanti karvė? Paskutiniu metu vien tvarto leksikonas tavo postuose. Gal jau laikas savais mėšlais pasirūpinti, o ne šioje temoje drabstytis?
Bėk skųstis, kad mane užbanintų. Nepavyko iš pirmo karto. Visas išvadinai visaip, tai gal jau pati nešdinkis į temas, kur labiau tinka tvarto leksika, užuot kitas iš čia varius? Turiu didelę kantrybę, bet tu peržengei visas ribas. Visos psichės, šarlatanės, tokios, anokios, tai ką tu čia tada veiki? Išsivemti ateini?

O ko pyksti uz teisybe? Kai tik pradejau tavo postus skaityt+ dar ikelej sena tema, kur sarsalu tapo, iskart aisku is kur tiek prisisvietus.
Niekada niekam nesiskundziu, man pff ka tu cia rasai. Ne visos, tik dvi.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 22, 23:03)
Eik tu kvaištelėjusi bobelė tikra. Aš tokių žodžių net nevartoju, neprisiminčiau net gerai kažkokių ten eliziejų, nei man jie rūpi ir prie ko jie nežinau biggrin.gif

O tu galvoji mane išgąsdinsi? biggrin.gif Aš masei žmonių patariu ir patarsiu, nors nieko nepardavinėju. Žmonės patys ir perkasi po patarimo. Supermamoje ištisa tema apie tai yra, kur bendraminčiai renkasi biggrin.gif Tu ką nežinojai? blink.gif  biggrin.gif Tik kiti žmonės žmoniški, asmeniškai dėkoja už patarimus, nuo savęs pataria ką išbandė ir gerinasi sveikatą, ne taip kaip tu, dar manaisi, kad man kažkaip pakenksi, išviešinsi tipo blink.gif nors tai seniausiai vieša. Nu tikrai taip sveikas žmogus nesielgia unsure.gif Aš tau rimtai sakau, tau kažkas pasidarė, kreipkis pagalbos, nes nebesi ta normali forumietė cambla, kuri buvai. Gaila tavęs kaip žmogaus...

Taigi vartoji, nare buvo ikelus.

Nieko neatsitiko, tik pamyniau tavo ego, kai parasiau " kad tavo dievukam kaip tau iki Marso" ( na kazka panasaus) biggrin.gif . Nuo tada pas tave ir prasidejo.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 23, 09:28)
Nu ir? Visų pirma, čia juoka forma, jei koks tūpidiukas nesuprato to dar bigsmile.gif O antra, tai čia ne mano žodžiai, o nucituoti.
Taigi, kame čia koks kriminalas? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jau senai tave protingos nares perprato, kad kai leptelni kazka absurdisko, paskui viska juokams suverti arba issivartai.
lotuliukas.gif zvengiu susirietus, ir taip gali rasyti subrendusi moteris doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 23, 10:37)
Taigi vartoji, nare buvo ikelus.

Nieko neatsitiko, tik pamyniau tavo ego, kai parasiau " kad tavo dievukam kaip tau iki Marso" ( na kazka panasaus) biggrin.gif . Nuo tada pas tave ir prasidejo.
Papildyta:

Jau senai tave protingos nares perprato, kad kai leptelni kazka absurdisko, paskui viska juokams suverti arba issivartai.
lotuliukas.gif zvengiu susirietus, ir taip gali rasyti subrendusi moteris doh.gif .

Ta narė, kuri apsijuokusi prieš pusę forumo sapnų temoje? biggrin.gif

Ne, prasidėjo nuo to, kad bandei iš manęs padaryti blogietę, kuri tyčiojasi, kai tuo tarpu tu pati mane netgi lenki biggrin.gif Cituoju tave: "avytės jūs", "baisi, ančiasnapė", "kokia baisi ryža, stora, kiaulės mažytėmis akimis", jau nekalbant kaip vieną narę norėtumei į psichiatrinę uždaryti rolleyes.gif

Intelektualus žmogus netgi kompiuterinėje kalboje skiria kur yra juokais rašytas postas, o kur rimtas. Jeigu neskiria, vadinasi jis gal ir protingas, nesaklau, kad durnas, bet intelektualumo, įžvalgumo, nuovokumo tam žmogui ryškiai trūksta.

Ką tokia subrandusi moteris kaip tu ( biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ) veikia su manimi a la nesubrendėle? Taigi skatertju darožka, varyk ir neatsigręžk net į mane rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 23, 11:33)
Ta narė, kuri apsijuokusi prieš pusę forumo sapnų temoje? biggrin.gif

Ne, prasidėjo nuo to, kad bandei iš manęs padaryti blogietę, kuri tyčiojasi, kai tuo tarpu tu pati mane netgi lenki biggrin.gif Cituoju tave: "avytės jūs", "baisi, ančiasnapė", "kokia baisi ryža, stora, kiaulės mažytėmis akimis", jau nekalbant kaip vieną narę norėtumei į psichiatrinę uždaryti rolleyes.gif

Koks skirtumas ar ta nare apsijuoke ar ne, esme tame, kad tu tyciojeisi is tos moters nelaimes.

Vel meluoji, nes as zinau kam ka ir kaip rasiau. Narei Is Sviesos senai dejau avytes is telefono juoko forma ir vadinau " avim", nes jau buvo uzsiciklinusi ant smurto, " rasiau anciasnapes tipo", ir kai Ubunte ikele is fb kazkokia fito ir alpo nuo jos grozio , parasiau savo nuomone " kad ji visai negrazi, turinti antsvorio, ryza, parselio isblukusiom akim ar blakstienom".
Ir i psichiatrine uzdaryti nenoriu, bet rimtai Ubuntu siuliau pas gydytoja pasirodyt, nes dvi savaites plesytis temoj, nieko nenutuokiant apie endometrioze, kilnoti nuorodas, citatas, vadinti visas paleistuvemis, " zinoti", kad nei mes nei musu vyrai nemyli - tai cia jau tikrai sutrikimas. Jau pries pora metu ji taip panasiai plesesi, s nare dar buvo, visos jai jau sake, su visom edesi, savam stiliui k.....no visas, po to dingo. Nicas pasikeite, bet braizas liko.

Visgi kokia tu melage, Monteverte biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 23, 11:46)
Koks skirtumas ar ta nare apsijuoke ar ne, esme tame, kad tu tyciojeisi is tos moters nelaimes.

Vel meluoji, nes as zinau kam ka ir kaip rasiau. Narei Is Sviesos senai dejau avytes is telefono juoko forma ir vadinau " avim", nes jau buvo uzsiciklinusi ant smurto, " rasiau anciasnapes tipo", ir kai Ubunte ikele is fb kazkokia fito ir alpo nuo jos grozio , parasiau savo nuomone " kad ji visai negrazi, turinti antsvorio, ryza, parselio isblukusiom akim ar blakstienom".
Ir i psichiatrine uzdaryti nenoriu, bet rimtai Ubuntu siuliau pas gydytoja pasirodyt, nes dvi savaites plesytis temoj, nieko nenutuokiant apie endometrioze, kilnoti nuorodas, citatas, vadinti visas paleistuvemis, " zinoti", kad nei mes nei musu vyrai nemyli - tai cia jau tikrai sutrikimas. Jau pries pora metu ji taip panasiai plesesi, s nare dar buvo, visos jai jau sake, su visom edesi, savam stiliui k.....no visas, po to dingo. Nicas pasikeite, bet braizas liko.

Visgi kokia tu melage, Monteverte biggrin.gif .

Toks ir skirtumas, kad yra patikimi ir nepatikimi nariai.

O matai, tai tu juoko forma gali dėti, o mane jau rimtai viskuo kaltini? Kaip čia išeina, tu juokauti gali, o kiti negali? rolleyes.gif

Kur meluoju? Pati gi prisipažinai biggrin.gif Jei neprisimenu prieš pusmetį ar daugiau buvusių juokų, tai nereiškia, kad meluoju. Aš žinok taip rimtai į nerimtas forumo temas nežiūriu ir protingi žmonės tikrai supranta kur aš juokauju, o kur ne. Čia gi tau ne ligų ar ne netekties skausmo skyrelis. Tu gi dažniausiai mini įvairius paplepėjimų skyrelius, kur nuolat visokios razborkės vyksta, nariai nuolat pešiojasi, traukia vieni kitus per dantį, tai ko tu čia virkauji dabar dėl to ir kolekcionuoji tuos senus juokelius? biggrin.gif Ypač, kai teigi, kad foruma stau nesvarbus, turi už forumo sienų labai gerą gyvenimą ir pan. Bet matosi, kad tu melavai. Tu ant tiek viską užfiksuoji, lygtais realiame gyvenime su kolegomis ar draugėmis neturėtumei gyvų juokelių. Susimąstyk apie tai.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 23, 12:15)
Toks ir skirtumas, kad yra patikimi ir nepatikimi nariai.

O matai, tai tu juoko forma gali dėti, o mane jau rimtai viskuo kaltini? Kaip čia išeina, tu juokauti gali, o kiti negali? rolleyes.gif

Kur meluoju? Pati gi prisipažinai biggrin.gif Jei neprisimenu prieš pusmetį ar daugiau buvusių juokų, tai nereiškia, kad meluoju. Aš žinok taip rimtai į nerimtas forumo temas nežiūriu ir protingi žmonės tikrai supranta kur aš juokauju, o kur ne. Čia gi tau ne ligų ar ne netekties skausmo skyrelis. Tu gi dažniausiai mini įvairius paplepėjimų skyrelius, kur nuolat visokios razborkės vyksta, nariai nuolat pešiojasi, traukia vieni kitus per dantį, tai ko tu čia virkauji dabar dėl to ir kolekcionuoji tuos senus juokelius? biggrin.gif Ypač, kai teigi, kad foruma stau nesvarbus, turi už forumo sienų labai gerą gyvenimą ir pan. Bet matosi, kad tu melavai. Tu ant tiek viską užfiksuoji, lygtais realiame gyvenime su kolegomis ar draugėmis neturėtumei gyvų juokelių. Susimąstyk apie tai.

Na ir kas, kad TAU atrodo ta nare nepatikima? Reiskia is jos nelaimes galima saipytis?

Tai kad ne juokas buvo pas tave su tuo rojum, ne juokas. Nusisnekejai kaip ir su Vilniaus tvindymu. biggrin.gif

Aha, nedalyvavai diskusijose apie ligas bigsmile.gif ? Nevijo jusu su Ubunte is kazkokios temos, kur moteris viena motina sena ligota priziurejo? Nes ekspertes ir ten dejotes, aisku Ubunte savam stiliuj nuorodas ir paklodziu citatas deliojo, edet, durninot ta moteri, nu zodziu
Tokiu dalyku niekur nereikia nei uzsirasinet nei kopijuot, jie labai gerai isisimena ir parodo tik tai, kad tokios neturit maziausio zmoniskumo, supratimo. Cia ir su Rivjera pasirodei kokia esi.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 23, 10:37)

Kaip supratau, šioje temoje yra tik dvi protingos narės: cambala (su chronišku nedapistitu) ir moontė (su teksto suvokimo problemomis). ax.gif Tai gal judvi susikurkit sau atskirą temą ir kaip dvi protingos moteros pasišnekėkit visais įmanomais klausimais. Nes visos kitos šios temos narės yra arba psichiškai nesveikos, arba šarlatanės, arba psichiškai nesveikos šarlatanės.
Niekaip nesuprantu: kaip negaila laiko ištisas dienas šūdą malti čia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaižgantė: 23 rugpjūčio 2017 - 13:14
QUOTE(cambala @ 2017 08 23, 13:18)
Na ir kas, kad TAU atrodo ta nare nepatikima? Reiskia is jos nelaimes galima saipytis?

Tai kad ne juokas buvo pas tave su tuo rojum, ne juokas. Nusisnekejai kaip ir su Vilniaus tvindymu. biggrin.gif

Aha, nedalyvavai diskusijose apie ligas bigsmile.gif ? Nevijo jusu su Ubunte is kazkokios temos, kur moteris viena motina sena ligota priziurejo? Nes ekspertes ir ten dejotes, aisku Ubunte savam stiliuj nuorodas ir paklodziu citatas deliojo, edet, durninot ta moteri, nu zodziu
Tokiu dalyku niekur nereikia nei uzsirasinet nei kopijuot, jie labai gerai isisimena ir parodo tik tai, kad tokios neturit maziausio zmoniskumo, supratimo. Cia  ir su Rivjera pasirodei kokia esi.

Kai žmogus nepatikimas, vis kaitalioja informaciją, tai bet kokia jo info yra nepatikima, įkirtai mintį?

Jau ne viena pastebėjo, kad tau tikriausiai klimaksas prasidėjo ir tu jau nebejauti kur yra juokas, o kur ne.

Jei tu vėl kažką ne taip supratai, tai niekas nekaltas. Tu nežinai koks mano išsilavinimas, taip kad negali teigti kame aš ekspertė, o kame ne rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 23, 14:22)
Kai žmogus nepatikimas, vis kaitalioja informaciją, tai bet kokia jo info yra nepatikima, įkirtai mintį?

Jau ne viena pastebėjo, kad tau tikriausiai klimaksas prasidėjo ir tu jau nebejauti kur yra juokas, o kur ne.

Jei tu vėl kažką ne taip supratai, tai niekas nekaltas. Tu nežinai koks mano išsilavinimas, taip kad negali teigti kame aš ekspertė, o kame ne rolleyes.gif

Va sitas tau paciai tikrai tinka 4u.gif 100%

O kas del sapnu, cia ne ta tema kad apie juos diskutuociau 4u.gif
Grazi si tema buvo, kol neatejei i ja ir nepradejai visoms plytu kritimo aiskinti mirksiukas.gif Labai "aiskiai" aiskini, taip visas juokais savo dievais gasdini, po to dar nebijokite 4u.gif Neprimena kabinejimosi sapnu temoje 4u.gif Kuo tu ne ligone ? As bent jau zinau kad prievartos sapnai ne Dievu o zmoniu vizualizacija, o tu net plytas "savo dievams" bandai pripaisyti . Gal ir save Dievu laikai jau ? Ka kur plytomis apmetei ? Auksciausioji Monteverte doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2017 08 23, 14:13)
Kaip supratau, šioje temoje yra tik dvi protingos narės: cambala (su chronišku nedapistitu) ir moontė (su teksto suvokimo problemomis).  ax.gif  Tai gal judvi susikurkit sau atskirą temą ir kaip dvi protingos moteros pasišnekėkit visais įmanomais klausimais. Nes visos kitos šios temos narės yra arba psichiškai nesveikos, arba šarlatanės, arba psichiškai nesveikos šarlatanės.
Niekaip nesuprantu: kaip negaila laiko ištisas dienas šūdą malti čia?

Tik dvi nenormalios- viena Ubuntu, kita tu, nes tiesiog nesitveri savo kailyje, kai yra uz tave protingom izvalgom besidalijancios, pvz Moonte.
Kas liecia Ubuntes, tai kol nepersirito is anos temos su savo prisiknisinejimais ( ka skaiciau pvz) arba Montevertes " palaikyt", tol nekliuvo, kaip tik jos izvalgos sia tema patiko.

O ka tu cia darai? Bana buvai gavus dviem savaitem, kad nesimate ar kaip? Nes kiek tave skaiciau anoj temoj, kur gyreis, kad sarlanyne del taves tapo - na tai tikrai matosi tetula su diagnoze ( kuria man nurodai) esi, baninta turbut n kartu, nes kai kurie sakiniai tai vercia is koto.

I ezoterini skyreli niekas neuzklysta, tai is sio skyriaus sau reklama bandai pasidaryt?

Jei nesupranti, tai ir nelok, eik tyliai ramiai, nesikabinedama prie nariu ir nekils sarsalas.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 23, 14:22)

Nu, kadangi tu kaip ciucikas Vaizgantei tapkes nesioji, tai ir linksi cia ka tavoji seimininke uzvemia biggrin.gif .
Klysti brangioji, toli man iki klimakso.

Va jusu bendras menkystu bruozas - tyciotis is ligu. O jei klimakso amziaus moterys skaito? Tai jos jau pagal jus nurasytos?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 23, 15:31)
Tik dvi  nenormalios- viena Ubuntu, kita tu, nes tiesiog nesitveri savo kailyje, kai yra uz tave protingom izvalgom besidalijancios, pvz Moonte.
Kas liecia Ubuntes, tai kol nepersirito is anos temos su savo prisiknisinejimais ( ka skaiciau pvz) arba Montevertes " palaikyt", tol nekliuvo, kaip tik jos izvalgos sia tema patiko.

O ka tu cia darai? Bana buvai gavus dviem savaitem, kad nesimate ar kaip? Nes kiek tave skaiciau anoj temoj, kur gyreis, kad sarlanyne del taves tapo - na tai tikrai matosi tetula su diagnoze ( kuria man nurodai) esi, baninta turbut n kartu, nes kai kurie sakiniai tai vercia is koto.

I ezoterini skyreli niekas neuzklysta, tai is sio skyriaus sau reklama bandai pasidaryt?

Jei nesupranti, tai ir nelok, eik tyliai ramiai, nesikabinedama prie nariu ir nekils sarsalas.

Tas banas vadinosi atostogos Lenkijoje biggrin.gif Todėl manęs čia ir nebuvo. Ir ne tik todėl- studijų temos pasikeitė. Dievus padėjau šonan.
Daug metu nesu turėjus jokio bano.
Kaip tai ką aš čia darau? Apie dievus diskutuoju. Ir šia tema parašiau pakankamai daug. Va ką tu čia veiki, sudėtingiau suprasti.
Matyt, čia tau reklamos reikia, nes man jos nereikia. N-tąjį kartą kartoju, kad iš ezoterikos pinigų neuždirbinėju jau kiek metų. Tai kam man ta reklama, jei su žmonėmis nedirbu. Čia jau tau kažkokia paranoja. Paranojinis pavydas ar pavydinė paranoja?
Nedirbu šiandien, va imsiu ir pagaišiu laiką pasikandžiojimui. Dėl sportinio intereso. O tu tam labiausiai tinkama.
Atsakyti
QUOTE(Rivieramaya @ 2017 08 23, 15:02)
Va sitas tau paciai tikrai tinka  4u.gif 100%

O kas del sapnu, cia ne ta tema kad apie juos diskutuociau  4u.gif
Grazi si tema buvo, kol neatejei i ja ir nepradejai visoms plytu kritimo aiskinti  mirksiukas.gif  Labai "aiskiai" aiskini, taip visas juokais savo dievais gasdini, po to dar nebijokite  4u.gif Neprimena kabinejimosi sapnu temoje  4u.gif  Kuo tu ne ligone ? As bent jau zinau kad prievartos sapnai ne Dievu o zmoniu vizualizacija, o tu net plytas "savo dievams" bandai pripaisyti . Gal ir save Dievu laikai jau ? Ka kur plytomis apmetei ? Auksciausioji Monteverte  doh.gif

Nu kur man iki tavo aukštumų angel_sadangel.gif
Dar nepasiekiau tokio lygio, kad iš internetinių paveikslėlių mane apniktų tavo tie žaidėjai, niekadėjai, kaliniai ir prievartautojai piktadariai. Kol kas dar dievų nefotografuoju ir į delfius nesiunčiu bigsmile.gif
O "plytos" ir krenta ant galvos tokioms, kurios įsivaizduoja šventesnėmis už šventus, bet niekaip negali nustoti kapotis internete, vis ateina ir vis mėšlą pila. Tai vat per tą mėšlą ir plytos nepamato mirksiukas.gif Aiškina kokia stebuklinga ir angeliška giminė, o po to pasirodo, kad ten vien purvas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 08 23, 15:37)

Papildyta:

Nu, kadangi tu kaip ciucikas Vaizgantei tapkes nesioji, tai ir linksi cia ka tavoji seimininke uzvemia biggrin.gif .
Klysti brangioji, toli man iki klimakso.

Va jusu bendras menkystu bruozas - tyciotis is ligu. O jei klimakso amziaus moterys skaito? Tai jos jau pagal jus nurasytos?

Nu kur jau neužklysta, nebesvaik, svaigike. Ten pastoviai temos iškeliamos, tik čia dvasingųjų ko tais visai nebebuvo ax.gif

Jau tau visur ciucikai ir palaikymai matosi, tik kai tavo ciucikas Aimeja atlekia, tai jau patenkinta būni ir aiškini kaip jinai netyčia užbėga biggrin.gif

Tu savo tyčiojimusis pirmiausia susirink, tada į kitus badyk. Jau tokia įžeidi daraisi, kad "poniai" nieko negalima parašyt? O tu kaip ant kitų rašai? Akivaizdžiai durnini plius išvaizdą aptarinėji realių žmonių, kurių pavardės nurodytos. O tai jau ne bendrais bruožais parašyta!!! Jau pamiršai kiek šlakuotų, apvalių bruožų ir mažomis akimis moterų įžeidei per tos moters iš FB foto? Kiek įžeidei natūralių, nesidažančių moterų, išvadinai Šapokliakomis? Ok kur dar Daina Boss ančiasnapė anot tavęs?
Atsakyti