QUOTE(vaižgantė @ 2017 08 22, 22:43)
Čia tipo mane pašiepti norėjai? Jau greičiau pati sau diagnozę išsirašei: tau nesibaigianti PMS, klimaksas ar chroniškas nedapistitas, kad visas puoli kaip kokia rujojanti karvė? Paskutiniu metu vien tvarto leksikonas tavo postuose. Gal jau laikas savais mėšlais pasirūpinti, o ne šioje temoje drabstytis?
Bėk skųstis, kad mane užbanintų. Nepavyko iš pirmo karto. Visas išvadinai visaip, tai gal jau pati nešdinkis į temas, kur labiau tinka tvarto leksika, užuot kitas iš čia varius? Turiu didelę kantrybę, bet tu peržengei visas ribas. Visos psichės, šarlatanės, tokios, anokios, tai ką tu čia tada veiki? Išsivemti ateini?
O ko pyksti uz teisybe? Kai tik pradejau tavo postus skaityt+ dar ikelej sena tema, kur sarsalu tapo, iskart aisku is kur tiek prisisvietus.
Niekada niekam nesiskundziu, man pff ka tu cia rasai. Ne visos, tik dvi.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 22, 23:03)
Eik tu kvaištelėjusi bobelė tikra. Aš tokių žodžių net nevartoju, neprisiminčiau net gerai kažkokių ten eliziejų, nei man jie rūpi ir prie ko jie nežinau
O tu galvoji mane išgąsdinsi?
Aš masei žmonių patariu ir patarsiu, nors nieko nepardavinėju. Žmonės patys ir perkasi po patarimo. Supermamoje ištisa tema apie tai yra, kur bendraminčiai renkasi
Tu ką nežinojai?
Tik kiti žmonės žmoniški, asmeniškai dėkoja už patarimus, nuo savęs pataria ką išbandė ir gerinasi sveikatą, ne taip kaip tu, dar manaisi, kad man kažkaip pakenksi, išviešinsi tipo
nors tai seniausiai vieša. Nu tikrai taip sveikas žmogus nesielgia
Aš tau rimtai sakau, tau kažkas pasidarė, kreipkis pagalbos, nes nebesi ta normali forumietė cambla, kuri buvai. Gaila tavęs kaip žmogaus...
Taigi vartoji, nare buvo ikelus.
Nieko neatsitiko, tik pamyniau tavo ego, kai parasiau " kad tavo dievukam kaip tau iki Marso" ( na kazka panasaus)
. Nuo tada pas tave ir prasidejo.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 23, 09:28)
Jau senai tave protingos nares perprato, kad kai leptelni kazka absurdisko, paskui viska juokams suverti arba issivartai.
zvengiu susirietus, ir taip gali rasyti subrendusi moteris
.