QUOTE(cambala @ 2017 08 11, 19:53)
Ubunte, cia tau paskaityti,
http://www.sunu-dres...nciojo-vadovas/
buk gera, nebekelk cia googlej pirmos pasitaikiusios nuorodos ( kaip visose temose darai).
Tas nuorodas gali delioti neauginantiems gyvunu.
Nelabai suprantu ka ta nuoroda norejai pasakyti, kad kazkoks zmogus isbande seri suni zalia mesa ir apraso savo patirti? taip zinau kad taip zmones daro ir ka? as tau neidejau pirmu pasitaikiusiu nuodrodu, idejau kurios atsako i tavo kaltinimus, kad zuvimi negalima sert sunu, kaip matai gana oficialiuose sunu augintojams skirtuose psl labai aiskai rasoma, kad galiam ir netgi sveika, gal jau nustok irodineti, kazka kas netiesa? vietoj to pasidomek pati labiau sunu mityba ir iv budais?
mano nikas ne Ubunte
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 08 12, 00:06)
O Aimeja tiesiog yra forumo narys. Kaip tu, kaip as, kaip dar kazkas. Kodel dabar jai negalima postint?
Ypac , kaip suprantu, gyvunus augina?
Eik, tu, nueik i parka, kur sunes vedzioja, arba i kokius kinolgu uzsiemimus su sunim ir pareiksk, kad savo ciuciui atemei proteviu dziaugsma - vietoj mesos, pripratinai ( nes vegane esi) zuvim...Tau visi normalus sunu augintohai pasukios prie smilkinio.
O tai as ne formumo narys ir man jau psotint negalima, susipykai su logika ? ir as gyvunu sauginu ir sunis auginau ir kates ir tebeturiu kate ir ka? bet mane labiausiai erzina tavo neteisybes skleidimas, zmoniu puldinejimas ir kreipimas temos i lankas. Ir taves net kinologu draugijos informacija neitikins, apie tokius zmones liaudyje sakoma, nors kuol aant galvos tasyk. Sios temos nebetesiu, siaip isiterpiau , nes praradau kantrybe skaityti at pati per ta pati, kai taip parsta susirasti info ir pasitikrinti zinias