QUOTE(cambala @ 2017 08 04, 13:16)
Tai zinau, kad senai, skaiciau tema visa. Bet tu malonuma turbut jauti, kad is anos temos apie ta ryza negali susitaikyti, tai atbegus cia pradejai nusisneketi.
Man tau irodyneti tikrai nera butina ka skaiciau, man kazkaip dzin. O vedos anoks cia stebuklas, JAW universitetuose i mokamaja programa yra itraukta. Daug anglu kalba, yra net lietuviu isversta, tai pradziai , izangai, vietoj kiauksejimo rekomenduoju paskaityti A.C Bhaktivedantos Swami Prabhupados "Saves pazinimo mokslas". Anglu kalba pavadinimu reikia?
Is kur gauti - kas nori tas randa - Rygoj salia Operos teatro knygynas didelis yra, net VU bibliotekoj yra. O ka, cia kazkas nezemisko stebuklo, kad neimanoma paskaityt
?
As klausiau apie vedas, kokias skaitei , ne apie visokias kitas knygas ir ne kas pasaulyje dedasi. Man nereikia irodinejimo uztektu pavadinimu, kokias vedas skaitei ir kokias rekomendavai man paskaityti, kur rasoma apie materija?
Tai jei imanoma, prasau pasidalink, tuo ka klausiu, o ne kazkiom bele kokiom kalbom. O gal originalo kalba skaitai? ar dar nespejai pasigoogilinti, ka imanoma rasti Lietuvoje?
Supranti labai daug zinau apie Vedas ir apie Biblija ir matau, kad neskaicius esi, Ka daugiausia tai va tokias pazintines knygutes paskaitei, kuria nurodei, gal kokiu seminaru matei ir gal istraukas is Biblijos, tikrai ne daugiau nei Monteverte, taigi pries siulydama kitiems kazka paskaityti, paskaityk pati
As irgi vedu neskaiciau, man persudetinga orginalo kalba neskaitau, o vertimai ne kokie ir labai mazai kas yra is vis isversta. Nesuprantu kam vaidinti kazka kuom neesi? Biblijos daug skaiciau irgi suprasti daug ka nelengva, reikia labai daug salutiniu ziniu, bet visos tikrai neperskaiciau
Apie materija irgi nemazai zinau, taigi klausimas lieka, taigi jei Jezus buvo paimtas su kunu ne fiziniu i kita pasauli tai taip reiktu ir sakyti, jei su situo fiziniu, tai idomu kur?