QUOTE(cambala @ 2017 08 03, 23:04)
Cia toks klausimas kilo
O ko sauket ta dieva Vilniu tvindyt? Kuom Vilniaus zmones blogi? Geriau jau kokius islamistus teroristus dievu prasytumet tvindyt. Tai nors nauda butu - maziau teroro aktu .
O ko sauket ta dieva Vilniu tvindyt? Kuom Vilniaus zmones blogi? Geriau jau kokius islamistus teroristus dievu prasytumet tvindyt. Tai nors nauda butu - maziau teroro aktu .
Aha, prisigavot save pati eilinį kartą Tai jau ne aš tvindžiau, o Dievas
Tai apie ką mudvi dabar galime bešnekėti, kai į Aimejos lygį nusiritote? Kas iš to, kad aiškinsiu dabar kitas tiesas, kai vėl iškraipysite?
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2017 08 04, 08:13)
Nieko tu manęs netaisei, neišsivartyk vėl, kaip pastoviai. Visada pasakoji, giriesi, paskui seka mano klausimas nes galai nesueina ir tada -tu nenutuoki, tau nesakysiu, paslaptis, nuovokos trūksta. Kad ir dabar temoje apie Dievą, paprastas klausimas-kokia tavo religija, kuo tu tiki, pavirto į kelis puslapius tavo pasakų.
Įdarbinimo būdų yra įvairių, bet tu savo pasakyti gi bijai. Nes nukris karūna, kurią čia bandai užsidėti, kokia tu verslininkė, kaip įdarbini kitus, o tu turi laiko, nors tai būtų platinimas ar internetinė prekyba. Ir visi tokie darbai normalu, tiesiog tu esi iš tų žmonių, kai pav. valytoja gali save vadinti tiesiog valytoja arba sakyti dirbu švaros ir aplinkos tvarkos palaikymo darbuotoja, na kad mandriau būtų. Tai pas pirmą klausimų nekiltų, viskas aišku, o va antra neaišku ką veikia ir tada jau klausi, bet pasakyti jau nenori, kad valytoja paprasta.
Tai kokia tavo religija, kuo tu tiki?
Įdarbinimo būdų yra įvairių, bet tu savo pasakyti gi bijai. Nes nukris karūna, kurią čia bandai užsidėti, kokia tu verslininkė, kaip įdarbini kitus, o tu turi laiko, nors tai būtų platinimas ar internetinė prekyba. Ir visi tokie darbai normalu, tiesiog tu esi iš tų žmonių, kai pav. valytoja gali save vadinti tiesiog valytoja arba sakyti dirbu švaros ir aplinkos tvarkos palaikymo darbuotoja, na kad mandriau būtų. Tai pas pirmą klausimų nekiltų, viskas aišku, o va antra neaišku ką veikia ir tada jau klausi, bet pasakyti jau nenori, kad valytoja paprasta.
Tai kokia tavo religija, kuo tu tiki?
Kaip minimum du kartus esu rašiusi, kad nesu papildų platintoja. Dar mažai? Po pirmo karto, jei esi normali ir normaliai diskutuojanti narė, kuri nuoširdžiai nori išsiaiškinti kito nario poziciją, turėjai patikėti, (nes forume kitos išeities nėra kaip tik tikėti kitu nariu) ir daugiau man neprikišinėti papildų. O ką tu darei? Ir po to nori, kad tokiam šmeižikiškam žmoguio kažką tikslaus pasakočiau, reaguočiau kaip į kitą adekvatų narį, kuris manęs ko nors klausia? Nusileisk ant žemės