QUOTE(cambala @ 2017 08 03, 10:56)
Pasirodo as diskutuoju su zmogum, kuris net Biblijos neskaite. Cia lygiai tas pats butu kaip kazkokia moteryte , nelaikiusi virbalu rankose aiskintu mezgeju uzsiemimuose kaip imantriausiais rastais megztini sumegzt
As nesakau, kad Biblijoj tiesu tiesos parasytos( neatmetu galimybes, kad per n metu per vertimus yra iskraipyta), bet bent jau del bendro isprusimo ir plesantis diskusijose reiketu zinoti kas yra Senasis ir Naujasis testamentai.
Su tuo lietum jau issiaiskinom - kai susigriebet, kad nusisnekejot - griebetes savo tajtikos " pajuokavau"
.
O prie ko čia tai ką aš skaičiau ar ne? Aš gi ir nesileidžiu į labai gilias diskusijas. Be to, bažnyčioje tai esu buvusi, įvairias tiesas girdėjusi, tai ar būtina Biblija?
Neišsiaiškinate niekaip. Kaip sėdite blūde taip sėdite. Neskiriate manęs nuo Dievo
Bet, aišku, man tai malonu
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2017 08 03, 11:06)
Tai jei prastai nutuokiu ar tau sunku paaiškinti man apie tą šiuolaikinį pasaulį ir įdarbinimo būdus?
Sunku? Juk gero padarytum, paskui aš daugiau nutuokčiau.
Juk tik to ir paprašau. Bet tu geriau 100 postų parašysi apie ,,tu nenutuoki'', tu nežinai'' ir t.t., negu vieną konkretų.
Kažkada rašei -Aš gydau su papildais? Tu gydai? Ar platini juos? Nes gydyti tai jau reikia medicininio išsilavinimo, jei paklausčiau ką baigei, kokia sritis, vėl pultum, ne tau žinoti, ne tavo reikalas. Juk platinant papildus platintojų išmoktos ,,tiesos'' apie stebuklingas papildo galias nėra nei gydymas, nei medicina. Ir per visas temas taip, kai jau susimauni, tai ,,pajuokavau'', tu ne taip supratai, tau trūksta nuovokos.
Aš tave ne kartą pataisiau ir sakiau ar gydau, ar platinu ar dar ką darau ar iš viso nedarau. Bet ar tu tuo patikėjai? Nesvarbu ką aš parašau, tu vistiek netiki ir savo mali ką įsikalei. Tai kaip po to tikiesi, kad aš tau rašysiu, informuosiu tave ir įrodinėsiu tau? Nu neadekvatu iš tavo pusės