QUOTE(cambala @ 2017 07 31, 13:46)
Tai ok, jums taip buvo, tikejot vienu, viskas jums buvo blogai, nesiseke, paskui pradejot tiket keliais, tai viskas gerai jums dabar.
Dabar paimkim kita atveji, kai kitas zmogus tiki tuo Vieninteliu ir viskas jam gerai, Dievas jam padeda. Kaip pavyzdi paimkim is temos apie Kristu. Ten mergina raso, kad jai pradejus tiketi, praejo depresija. Tai kaip cia tada? Kodel dabar tikintis savo supratimu Dieva turetu blaskytis kaip pasiklydusi avis ir ieskotis kitu dievu?
Bet jus irgi tikite kitu primestais ezoteriniais sablonais .
Papildyta:
Sveikinkit, lyja gi .
Siaip tai laimingi, grazus ir pan zmones nesigiria savo laime visur. Laime megsta tyla. O vieno dalyko neduoda jums Dievai . Gaila nuosirdziai, bet gal duos kada, jei gera busit.
Dabar paimkim kita atveji, kai kitas zmogus tiki tuo Vieninteliu ir viskas jam gerai, Dievas jam padeda. Kaip pavyzdi paimkim is temos apie Kristu. Ten mergina raso, kad jai pradejus tiketi, praejo depresija. Tai kaip cia tada? Kodel dabar tikintis savo supratimu Dieva turetu blaskytis kaip pasiklydusi avis ir ieskotis kitu dievu?
Bet jus irgi tikite kitu primestais ezoteriniais sablonais .
Papildyta:
Sveikinkit, lyja gi .
Siaip tai laimingi, grazus ir pan zmones nesigiria savo laime visur. Laime megsta tyla. O vieno dalyko neduoda jums Dievai . Gaila nuosirdziai, bet gal duos kada, jei gera busit.
Tai kur aš pasakiau, kad Kristaus nėra? Yra. Jai pasiteisino Kristus, man - ne. Čia gi jūs bandėte mane įtikinti, kad manieji kažkokie ne tokie, jų nėra, yra tas vienintelis. O aš jums sakiau - nu ne brangioji, su tuo jūsų neva vieninteliu man šnipštas buvo, kol daugiau neradau
O kas aš tokia, kad netikėčiau Aš gi nesu pirmasis žmogus žemėje, nežinau kaip ten kas senovėje buvo. Bet ir nežadu galvoti taip nesąmoningai, kad tie, kas seniau už mane gyveno, tai jau durniai, tamsuoliai, tik dabartiniai kunigai neva nušvitę ir gali mums teisybę pasakyti
Aš ir nesigiriu visur, čia gi anonominis forumas, nei jūs mane matote, nei ką Be to, čia ne pagyros, čia faktai. Ir ne pagyrų kontekste tai jums rašau, o tiesiog kaip pavyzdį, kad suprastumėte mano poziciją.