QUOTE(cambala @ 2017 07 31, 11:14)
Kaip atsilikusiai dar karta parasyt? Pas Dieva kitas suvokimo lygis, nei vieno zmogaus protas negali suvokti kokiu budu jis priziuri viska ka sukure.
Dievui daugintis
? As jums siulau, uzuot dienu dienas forume mirkstant, paimti pasiskaityti kokias Vedas arba krisnaistu kokia viena knyga ( net lietuviu kalboj yra), tai suprasit, kad Auksciausiam poruotis nereikia.
Isrinktaja tai jus vaidinate
. Nes nu visi pagal jus tokie tupi aplink, niekas nieko nezino, nesupranta...
Jusu problema tame, kad jus nesuvokiat, kad jusu tiesa yra tik jusu ir su jumis ji ir baigiasi. Nes bet kuris sios temos dalyvis ar skaitytojas turi savo tiesa
.
Cia jums nuoroda apie lietu:
http://rtn.elektroni...209/lietus.html
Jei nesuprasit - pagooglinkit, yra su paveiksleliais, skirta pradinukams.
Tai kam čia tada bandote tą Dievo suvokimo lygį spėliot ir aiškint apie jį? Nu komikė
Tylėtumėt. Ateitumėt ir pasakytumėt šitą sakinį iš karto, tai niekas nieko ir nesakytų. Gerbtų visi už jūsų pačios jūsų pagrįstą nuomonę, o dabar atėjote ir išsiplėtojote iš karto kaip ten ką su Dievu veikėte
O dabar prigriebta, jau putojatės, kad niekas to suvokti negali
Oho, tai jau pasirodo žinote, kad jam ir daugintis nereikia. Tai visgi gal papasakokite apie tą jo suvokimo lygį, nu neslėpkite savo išminties klodų, apšvieskite tamsiuosius
Tai gerai tada, išaiškinkite kas sukūrė ledo kristalus? Nebe jūsų Aukščiausiasis?
Nesakiau, kad visi tūpi. Suprantu, kad tai labai sudėtinga sritis ir gali labai juokingai viskas atrodyti ir nelogiškai, kol pats neišbandai ant savo kailio. Aš gi visiškai nesislepiu ir prisipažįstu, kad buvau pati ta, kuri viską pajuokė. Atrodė visi bepročiai, kurie apie Dievus rašo. Bet po to ėmiau galvoti, negi šitiek žmonių? Kaip gali būti tiek daug? Dar po to pagalvojau, kad gi jie išsilavinę, be klaidų rašo, mintis gražiai dėlioja. Na ir patraukė, ėmiau gilintis. Pasirodo, kad taip ir yra kaip jie sakė.
O jūs vat dabar draskotės mano tame pradiniame lygmenyje, kai nežinai ir neigi. Nieko, gal ir jums kada pasiseks, atrasite ko neradusi
Užuominą tam tikrą duosiu. Tai jūs manote, kad tie visi jūsų ir mano ir kitų žmonių protėviai buvo tokie debilai? Visiški kiauri kaušai? Jie juk tikėjo įvairiais Dievais. Manote, kad šiaip sau kaip debilai laukais lakstė, jei jiems niekas neatsišaukdavo, nepadėdavo, ryšio nejautė? Meldėsi, aukojo, ritualus darė į nieką? Ok, jūsų teisė taip galvoti, kad atsiradote iš debilų proitėvių tokia visa protinga
Aš tai gerbiu savo protėvius, naudojuosi palikimu ir sukauptu žinių bagažu, o jūs ir tokiau galite visus durninti