QUOTE(Monteverte @ 2017 07 31, 08:11)
Nu tai aš ir nesakau, kad manasis vienas Dievų Dievas pats aukščiausias. Naivu būtų taip sakyti ir neprotinga.
Čia gi jūs sakote, kad jūsiškis tai Aukščiausias, o po to teigiate, kad jisai nei lietaus nekontroliuoja, nei moksleivio. Tai kam jis iš viso jums reikalingas? Ir ant jūsų jam dzin tada.
Papildyta:
Ka reiskia nekontroliuoja lietaus ar moksleivio
. Aisku nekontroliuoja, nes lietus randasi is debesu, kurie susidaro is garu, o ka ta mokinuka kontroliuot - dave siela ir gyvena zmogelis, kaip gyvena, o kai jau nugyvens, tai ir spres Dievulis kur jo sielai toliau keliaut.
Kazkoks kvailas klausimas " kam man reikalingas Dievas", bet atsakysiu - todel, kad jis yra visko kurejas, be jo nebutu nei planetos, nei manes, nei visko ka turiu ( ne materialiu dalyku).
Taip, as sakau, kad Dievas yra VIENAS, Auksciausias ir ne mano vienos, o visu zmoniu ir visatos, net to, kas uz visatos...
O jei jus tikite pusdieviais - tai tikekite, jusu gi teise rinktis
.
Ir dar apie ta kontrole - pas Dieva visai kitoks lygis nei zmogaus, jis nesedi virs jusu to lietaus debesies ir nestebi pro ziuronus ka ten moksleivis ar jus veikiate. Jis viska zino ka visi veikia, galvoja, pradedant zmogumi, baigiant kokiu vabalu. Viskas vyksta kitokiame lygyje nei zmogaus smegenys sugeba suprast.