QUOTE(cambala @ 2017 07 21, 16:37)
Man karstakosei buvo sunku susilaikyt nuo tolimesnes diskusijos, bet ziuriu Vaizgante tikra kurstytoja. Paskaicius jos nurodyta tema apie ligas, pasirodo, kad jau tada moterys siule kreiptis i moderatore ar net Super mama ( 40 psl, jei kam idomu), kad atskirtu temas ir neleistu reikstis. Ir tai jau buvo ne pirmas kartas.
Jei paraset moderatorei, manau sita informacija pasitikslins, o kol kas ziuriu tokioj slogioj aplinkoj apie sielos dalykus ir Dieva geriau nebendraut.
Jei paraset moderatorei, manau sita informacija pasitikslins, o kol kas ziuriu tokioj slogioj aplinkoj apie sielos dalykus ir Dieva geriau nebendraut.
O tu nepagalvojai, kad aš nebijau parodyti savęs, kokia buvau ir ką mąsčiau prieš 12 metų? Ir jei pažiūrėsi į paskutinį postą toje temoje, suprasi, kuo baigsis šioje temoje kreipimaisi į forumo valdžią- temą tiesiog uždarys, ir nebeturėsit ką veikti, ant ko loti, nes dabar tai tapo lyg sporto šaka.
Aš neneigiu, kad seniau skaičiau ezoterines knygas, baigiau ezoterines studijas, turiu krūvas sertifikatų. Bet atėjo laikas, kai surinkau tas knygas ir padovanojau popierių konteineriui. Kartoti sveimas mintis neįdomu. Neturiu jokio mokytojo, jokio guru, kuriuo sekčiau.
Tas begalinis noras kitą bausti, užuot pasižiūrėjus į veidrodį. Juk savas mėšlas nesmirda, ania? O Vaižgantės smirda? Bet aš neteigiu, kad esu balta ir pūkuota. Esu tokia, kokia galiu būti šiuo metu+ vaižgantės susikurta kaukė.
Papildyta:
QUOTE(Rivieramaya @ 2017 07 21, 15:45)
Ar taip pat tebegalvojate kaip pries 12 metu ?
Pažiūrėjau tik pirmą ir paskutinius puslapius. Aišku, kad kai kurie dalykai išliko, bet kadangi mokiausi parapsichologijos, kiniečių medicinos, baigiau visokių kursų, mano žinios prasiplėtė, be to, per tiek metų ir asmeninė patirtis padidėjo. Visada reikia žiūrėti konkretų žmogų, kodėl jis serga, nors kartais iš šono priežastys lengvai matosi.