QUOTE(Monteverte @ 2017 07 21, 11:10)
Neperpratote nė kiek. Visavalgiai patys žeidžiasi, jie patys nėra tikri tuo, ką daro, juk žino, kad egzistuoja pvz. pasninkas, apsivalymo metas, dietos ir t.t. Pasąmonė žino viską ir supranta, nors ir labai giliai užmigdyta. Ir kai prieš akis visavalgis pamato veganą, vis negali nurimti. Jis vis bando užkabinti jį, pajuokti, nors giliai širdyje supranta, kad juokiasi tai iš savęs ir savo tingumo, kūniškumo, apsileidėliškumo.
Ir vėl viską apsukate ant mūsų.
Tai kas jums trukdo? Kodėl čia atėjusi sukėlėte rietenas? Kodėl neapėjote mano, Vaižgantės, xor ar dar kieno nors žinučių ir nesikalbėjote tik su Moonte, Ubuntu?
Aha, taip, taip, o dabar vėl galite apkaltinti veganus ir jų šunis. Sėkmės
Rietenos prasidejo nuo Vaizgantes, nes ji pradejo izeidineti. Ikelsiu pirmaja jos zinute savo adresu. Kitu nesivarginsiu, nes normalus zmogus ir pats mato.
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2017 07 18, 13:39)
Monteverte niekada kitų nevadino kvaileliais...Gal nereikia taip išsiduoti, ką?
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2017 07 21, 11:12)
Bet ir nepriėmei mano pasiūlymo čia aiškiai, bent 200 žodžių tekstu, išdėstyti savo pasaulėžiūrą.
Norint padiskutuoti tomis temomis, kuriomis aš rašau, reikia nusimanyti apie tai, o ne cituoti Wikipediją. Šiuo klausimu nusimano tik Xor. O pafilosofuoti visi mokam, tam didelio išsilavinimo nereikia. Nesu filosofė, man įdomios konkrečios žinios, įdomu iš dėlionės gabalukų sudėlioti bent gabalėlį visos dėlionės.
Del to, kad tu iskart isliejai savo negatyva ( kad ir apie tas mekenancias avis). Nekoks pirmas ispudis. Su tokiu zmogum savo mintim dalytis nesinori. Kaip tau sitas nesuprantama?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2017 07 21, 11:10)
Neperpratote nė kiek. Visavalgiai patys žeidžiasi, jie patys nėra tikri tuo, ką daro, juk žino, kad egzistuoja pvz. pasninkas, apsivalymo metas, dietos ir t.t. Pasąmonė žino viską ir supranta, nors ir labai giliai užmigdyta. Ir kai prieš akis visavalgis pamato veganą, vis negali nurimti. Jis vis bando užkabinti jį, pajuokti, nors giliai širdyje supranta, kad juokiasi tai iš savęs ir savo tingumo, kūniškumo, apsileidėliškumo.
O jus is kur zinote, kad visavalgiai pasninko nesilaiko? I burna visiem lendat?
Visavalgiai neeina i veganu temas, is ju nesijuokia, tuo tarpu jus ateinate ir brukate savo mintis, postringaujate apie ligas, nors nieko nenutuokiat ir reiskiates, kad visavalgiai " eda".
Ar grazu?