Įkraunama...
Įkraunama...

Ar Dievas egzistuoja? (2 tema)

Taip.
O tos dvi labai konfliktiški žmonės, kurios neišsitenka kitose temose ir paskui mane atbėgo. Pravalius tokius asmenis, niekas ir nebesipyktų ax.gif

👍👍✌

Atsakyti

Tave del mano puldinejimo gali ginti nebent xor. "---- manau , kad kaip tik sveikai mastantys ir Mato kas cia ir kaip.. tik daug kam gaila laiko paklodes skaityt.. be to pripazinai- kad pati puldineji 🤔-----

"  izeidinetI pradejai tu, manau kiekvienas sveikai mastantis ta suvokia. As tave dar perspejau, kad pabaig kabinetis, neeikvok energijos , nes as atsikirsti moku, nors galiu pripazinti, nors man tai daryti labai lengva, bet nera labai malonu.
As ir nenoriu zinoti kas tu esi, nes tavo rasliavos ir pamastymai yra traukti is ezoterinu knygu, tarp kuriu yra ir slamsto ir nevisai. Jau rasiau, kad i senatve laukais lakstysi, o kad dabar isivaizduoji save pakilus sulig savo dievais - tai cia faktas.
Ir dar - tu tiesiog nesitveri savo egzistavime, kad atejo nauja nare ir parase kas jai patinka. Siuo atveju nesusizavejau tamstos tuneliais, o Moontes. Tau net vakar kazkokie samokslai pradejo vaidentis, neva pries tave rengiami blink.gifbiggrin.gif." 

--- kam reikia tujintis ir etiketes klijuot? Neiseina tiesiog apeit??--

Atsakyti
QUOTE(Agnyte Jank @ 2017 07 20, 23:18)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="71728589" data-time="1500566527"><div><p>Tave del mano puldinejimo gali ginti nebent xor. "---- manau , kad kaip tik sveikai mastantys ir Mato kas cia ir kaip.. tik daug kam gaila laiko paklodes skaityt.. be to pripazinai- kad pati puldineji 🤔-----
</p><p>"  izeidinetI pradejai tu, manau kiekvienas sveikai mastantis ta suvokia. As tave dar perspejau, kad pabaig kabinetis, neeikvok energijos , nes as atsikirsti moku, nors galiu pripazinti, nors man tai daryti labai lengva, bet nera labai malonu.
As ir nenoriu zinoti kas tu esi, nes tavo rasliavos ir pamastymai yra traukti is ezoterinu knygu, tarp kuriu yra ir slamsto ir nevisai. Jau rasiau, kad i senatve laukais lakstysi, o kad dabar isivaizduoji save pakilus sulig savo dievais - tai cia faktas.
Ir dar - tu tiesiog nesitveri savo egzistavime, kad atejo nauja nare ir parase kas jai patinka. Siuo atveju nesusizavejau tamstos tuneliais, o Moontes. Tau net vakar kazkokie samokslai pradejo vaidentis, neva pries tave rengiami vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka." 
</p><p>--- kam reikia tujintis ir etiketes klijuot? Neiseina tiesiog apeit??--
</p></div></blockquote><p></p>

As isaukleta, bet tvarte kartu meslo nemeziau. Jei mane tujina - kodel tureciau jusint?
Tai jai tiesiog reikejo apeit, nesikist i ne jai didikuojamus postus.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 07 20, 22:36)
Tema iš viso labai nekonkreti, netgi su klausimu: ar Dievas iš viso egzistuoja, taigi čia galima samprotauti apie ką tik nori, net įrodinėti, kad Dievas tai nykštukai ar panašiai smile.gif Tai jau baikit su tuo vienu aukščiausiu.
Ir beje, o ką tas Aukščiausias jums? Jis taip tolimas mums, kad... mes jam visai neįdomus realiai smile.gif Ar jūs įsivaizduojate kaip susikūrė žemė, kas iki žmonių čia gyveno? Tikite ta nesąmone, kad sukūrė iš molio ar šonkaulio? Tikrai tikrai? Jaunesnieji Dievai realiai nežino tiksliai žemės ir žmonijos sūkurimo, senovės metraščiuose tik spėliojimai, kai neaišku realiai iš kur. Mokslininkai ginčyjasi, nieko tiksliai nepateikia, o jūs žinote?
Jei jūs gaunate kažkokius ženklus, pagalbą, tai toli gražu ne iš to aukščiausio, nuvilsiu. Gal iš viso net ne iš Dievo, nes Dievai taip be niekur nieko paskui visus nelaksto. Gal tiesiog kančios egregoras kada padėjo, kai jį primaitinote didele kančia arba pozityvumo egregoras, labai populiarus dabar.
Manote šiaip sau įv. šventikai ritualus daro? O pagalvokite kiek jų nežinote ir nematėte ką ir kaip daro? Neturi ką veikti, gal ania? Dėl grožio? smile.gif Ar visgi ne kiekvienas tūlas prieis taip be niekur nieko prie Dievo? Nepagalvojote, nepamąstėte?

Tai aisku, kad nekonkreti. Jei as parasiau, kad netikejimo ir net nezinomo periodu atradau kas as, is kur as ir kodel viskas vyksta, kodel tureciau tiketi pacios paistalais?
Jus atradot savo, as savo, bet jus vis tiek norite itikinti, kad jusu paciausias. Cia kaip su tuo jusu augintiniu. Jis neikuom neipatingas, netgi nuskriaustas, nes pagal seimininkes saviprata toksai patapo. Gaila tiesiog.
Jus nors vienoj tikrai sventoj del pasaulio religiju ( Meka, Jeruzale, Bankokas) buvot ju sventyklose? Matet ju ritualus? Speju , kad ne. Tai ka cia snekat? Na taip, jogai ir pro rakto skyylute pralenda, i kitas planetas nuskrenda astrale, bet tai jie nesedi dienu dienas SM taip kaip jus visose temose nuo ryto lig vakaro.
Nes realiau, turedama seima , problemas, darba ( aisku ne nuo 9 iki 17) nesugebeciau forume mirkt. Ypac kai esi vegenas - vegetatas. As turejau Krisnaistu valgio gaminiomo pamokas - be pusdienio laiko nepagamintum tu veganisku patiekalu. O jus cia visur spejat bigsmile.gif . Tiesiog bla bla bla ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 07 20, 19:58)
Nu va, visa TU. Pati puoli su nesąmonėm, pati verki, kad tave mu-u-u-ša.
Taip ir neatsakai į savo nesąmones, kurios forumietės vaikus Supermamoje sapnų temoje gynei, o aš tau labai trukdžiau biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Protingi žmonės pasidarys dabar atitinkamas išvadas apie tave. Su tavimi diskutuoti, tas pats kas su kiauru biggrin.gif

Netrugdei ne kiek smile.gif Ir cia netrugdai, ypac kai graziai , be izeidinejimu rasai ax.gif Manes gyvenime niekas nemuse mirksiukas.gif O ginti kitus tikrai teko biggrin.gif Realybeje, nesapnuose mirksiukas.gif
Sapnuose galiu matyti is salies, buti liudininku taip sakant ax.gif

O tu jau protingeji irgi. Beje as pafotkinau tavo izeidinejimus ir kitoms, kitose temose 4u.gif Jei sugalvosi paprasyti kad isstrintu vartotoja, ar kazka panasaus 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 07 21, 00:43)
Tai aisku, kad nekonkreti. Jei as parasiau, kad netikejimo ir net nezinomo periodu atradau kas as, is kur as ir kodel viskas vyksta, kodel tureciau tiketi pacios paistalais?
Jus atradot savo, as savo, bet jus vis tiek norite itikinti, kad jusu paciausias. Cia kaip su tuo jusu augintiniu. Jis neikuom neipatingas, netgi nuskriaustas, nes pagal seimininkes saviprata toksai patapo. Gaila tiesiog.
Jus nors vienoj tikrai sventoj del pasaulio religiju ( Meka, Jeruzale, Bankokas) buvot ju sventyklose? Matet ju ritualus? Speju , kad ne. Tai ka cia snekat? Na taip, jogai ir pro rakto skyylute pralenda, i kitas planetas nuskrenda astrale, bet tai jie nesedi dienu dienas SM taip kaip jus visose temose nuo ryto lig vakaro.
Nes realiau, turedama seima , problemas, darba ( aisku ne nuo 9 iki 17) nesugebeciau forume mirkt. Ypac kai esi vegenas - vegetatas. As turejau Krisnaistu valgio gaminiomo  pamokas - be pusdienio laiko nepagamintum tu veganisku patiekalu. O jus cia visur spejat bigsmile.gif . Tiesiog bla bla bla ir tiek.

Aš nieko nenoriu įtikinti. Jei norėčiau, tai pirmiausia atskleisčiau ir viešinčiau kiekviename poste.
Ir jūs jau kaip Aimeja pavydite kažko ar dar ko? Prie ko čia šuo iš viso? Ir iš viso, ar jūs jį matėte, ar bendravote, ar apžiūrėjote? Ar dar kokia vėpla iš forumo bendravo? Kalbate niekus ir tiek ir net nebesusigaudote, kad tokius kvailus žmogelius, kurie kalba apie nematytą aš tyčia erzinti galiu, tyčia visko prirašyti. Mano Dievai tai leidžia, mano Dievai neliepia tylėti ir kentėti, pas mus kiti įstatymai bigsmile.gif Užsimirštate, kad anoniminiame forume sėdite. Dar pradėkit kaip Aimeja spėlioti mano darbo vietą ir pastoviai nusišnekinėti biggrin.gif
Tie ritualai manęs nedomina, mane domina kiti, kuriems turiu laiko.
Žiūriu ir jūs neįsivaizduojate kokių darbų būna. Aš viską galiu darbe. Prajuokinot dėl maisto biggrin.gif Ką ten tiek ruošt, kai valgomas kuo šviežesnis ir natūralesnis maistas? Ruošiant tris valandas visi vitaminai žūtų blink.gif unsure.gif

Beje, taip ir neatsakėte nė į vieną klausimą. Puoėte prie mano asmens. Vadinasi, aš teisi esu dėl jūsų ir jūsų santykio su "aukščiausiu".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 21 liepos 2017 - 08:51
QUOTE(Monteverte @ 2017 07 21, 08:49)
Aš nieko nenoriu įtikinti. Jei norėčiau, tai pirmiausia atskleisčiau ir viešinčiau kiekviename poste.
Ir jūs jau kaip Aimeja pavydite kažko ar dar ko? Prie ko čia šuo iš viso? Ir iš viso, ar jūs jį matėte, ar bendravote, ar apžiūrėjote? Ar dar kokia vėpla iš forumo bendravo? Kalbate niekus ir tiek ir net nebesusigaudote, kad tokius kvailus žmogelius, kurie kalba apie nematytą aš tyčia erzinti galiu, tyčia visko prirašyti. Mano Dievai tai leidžia, mano Dievai neliepia tylėti ir kentėti, pas mus kiti įstatymai bigsmile.gif  Užsimirštate, kad anoniminiame forume sėdite. Dar pradėkit kaip Aimeja spėlioti mano darbo vietą ir pastoviai nusišnekinėti biggrin.gif
Tie ritualai manęs nedomina, mane domina kiti, kuriems turiu laiko.
Žiūriu ir jūs neįsivaizduojate kokių darbų būna. Aš viską galiu darbe. Prajuokinot dėl maisto biggrin.gif Ką ten tiek ruošt, kai valgomas kuo šviežesnis ir natūralesnis maistas? Ruošiant tris valandas visi vitaminai žūtų blink.gif  unsure.gif

Beje, taip ir neatsakėte nė į vieną klausimą. Puoėte prie mano asmens. Vadinasi, aš teisi esu dėl jūsų ir jūsų santykio su "aukščiausiu".

Jusu dievai leidzia saipytis is religiju, kad ir to pacio Jezaus? blink.gif Ne viena karta tai darete kitose temose
Tai abejoju isvis, kad pas jus dievybes kazkokios.
Su Vilniaus uztvindymu cia isvis topas buvo biggrin.gif , slove sau prisiiemet, gal galit Gedimino kalna i jo pradine, neirstancia busena grazint? Ar tik blogus darbus daro jusu dievai?

I koki klausima neatsakiau? Ka del manes padare Dievas ar ka as jam siulau? Jau plepaluose atsakiau, o ka padare, tai irgi rasiau, kad tikrai nerasysiu, nes karma cia nesvari. Jus pati nei i viena klausima konkreciai neatsakot, o is kitu norit biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 21 liepos 2017 - 09:14
Cambala, atėjus į šią temą tau iškart reikėjo raudonomis didelėmis raidėmis parašyti, kad esi pasiutęs šuo, todėl tave reikia apeiti, nes maniau, kad į tokią temą gali rašyti tik bent kiek mąstantys žmonės. O kad išties esi pasiutęs šuo, dabar matom kiekvienam tavo poste, nes ateini išsivemti kaip klimaksinė boba. Persiprašau, jei išties esi klimaksinė ir blogai jautiesi. Dabar puoli ant visų, švaistaisi įžeidžiančiais žodžiais, visi tau čia negeri, tik tu pati tobulybė, kuri šioje temoje nesėdi nuo ryto iki vakaro ir kelias valandas gamina vegetarinį valgį, nes yra paklusni namų tarnaitė. Rėki apie mano nemandagumą, bet pati varai ant visų. Kokią prasmę turi tie visi pamintijimai apie Aukščiausiąjį, jei po jų gali ateiti į tokią temą ir dergti visus iš eilės? Kame tas tavo šventumas išgaruoja, išėjus iš cerkvės ar kitos šventyklos? Neadekvati persona kelianti nerealius reikalavimus kitiems.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2017 07 21, 09:43)
Cambala, atėjus į šią temą tau iškart reikėjo raudonomis didelėmis raidėmis parašyti, kad esi pasiutęs šuo, todėl tave reikia apeiti, nes maniau, kad į tokią temą gali rašyti tik bent kiek mąstantys žmonės. O kad išties esi pasiutęs šuo, dabar matom kiekvienam tavo poste, nes ateini išsivemti kaip klimaksinė boba. Persiprašau, jei išties esi klimaksinė ir blogai jautiesi. Dabar puoli ant visų, švaistaisi įžeidžiančiais žodžiais, visi tau čia negeri, tik tu pati tobulybė, kuri šioje temoje nesėdi nuo ryto iki vakaro ir kelias valandas gamina vegetarinį valgį, nes yra paklusni namų tarnaitė. Rėki apie mano nemandagumą, bet pati varai ant visų. Kokią prasmę turi tie visi pamintijimai apie Aukščiausiąjį, jei po jų gali ateiti į tokią temą ir dergti visus iš eilės? Kame tas tavo šventumas išgaruoja, išėjus iš cerkvės ar kitos šventyklos? Neadekvati persona kelianti nerealius reikalavimus kitiems.

Ar Monteverte psichiskai neigali, kad jai reikia advokato? Nesikisk i musu pokalbius, man atejus i sia tema ir kalbant su Monteverte pradejai kisti savo trigrasi.
Kurie man cia negeri? Musu su Monteverte ne viena karta mintys skiresi, gincyjomes, bet sugebam bendrauti toliau. Siaip man tai cia visi normalus nariai, iskyrus tave. Ir tu su savo samprotavimais nekliutum, jei pirma nepradetum kabinetis. Juk atsakei, kad tema ne tavo asmenine - tai nesikabinek, apeik postus ir bendrauk su savo pasekejais savo tiesas. Moonte irgi tau ta pati siule, bet kazkodel kisiesi ne i savo reikalus.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 07 21, 10:11)
Jusu dievai leidzia saipytis is religiju, kad ir to pacio Jezaus? blink.gif Ne viena karta tai darete kitose temose
Tai abejoju isvis, kad pas jus dievybes kazkokios.
Su Vilniaus uztvindymu cia isvis topas buvo  biggrin.gif , slove sau prisiiemet, gal galit Gedimino kalna i jo pradine, neirstancia busena grazint? Ar tik blogus darbus daro jusu dievai?
I koki klausima neatsakiau? Ka del manes padare Dievas ar ka as jam siulau? Jau plepaluose atsakiau, o ka padare, tai irgi rasiau, kad tikrai nerasysiu, nes karma cia nesvari. Jus pati nei i viena klausima konkreciai neatsakot, o is kitu norit biggrin.gif .

Nu gryna Aimejos draugė biggrin.gif Eikite abi ir per a/ž bendraukite.
Juk jau rašiau kur juokavau. Tiesiog pagalvojau, kad temą reikia linksmai pagaivinti. Bet kur jums suprast? unsure.gif
Krikščionybė, kokia jinai yra dabar, atnešė didžiulę žalą religijoms, tikėjimams apskritai. Ne mano bėda, kad jūs to nesuprantate. Joks normalus Dievas netrukdys gintis ar ginti savo. Ankstesniais amžiais tie patys krikščionys uoliai savo gynė. Niekas nekaltas, kad jūs tapote naujųjų amžių įkaite, įsikibusia Jėzaus "mokymo". Tuomet jums nėra kas veikia šioje temoje. Šioje temoje kalbama iš įvairių pozicijų. Buvo čia žmonių, kurie iš viso sakė, kad nėra nieko ir net su jais toks konfliktas neišaugo, nes jei nėra tai nėra, jie nebeturi ką pasakyti tiesiog daugiau. O jei jūs norite šlovinti tik Jėzų ir Aukščiausią, tai gal atsidarykite tam temą, skirtą tik jiems? Kas jums trukdo? Net plepaluose berods kasdien krikščionės plepa. Čia atvira ir bendra tema viskam. Net velnias įtilptų, protingo žmogaus lūpose. Įdomu yra viskas.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 07 21, 11:20)
Juk jau rašiau kur juokavau. Tiesiog pagalvojau, kad temą reikia linksmai pagaivinti. Bet kur jums suprast? unsure.gif
Krikščionybė, kokia jinai yra dabar, atnešė didžiulę žalą religijoms, tikėjimams apskritai. Ne mano bėda, kad jūs to nesuprantate. Joks normalus Dievas netrukdys gintis ar ginti savo. Ankstesniais amžiais tie patys krikščionys uoliai savo gynė. Niekas nekaltas, kad jūs tapote naujųjų amžių įkaite, įsikibusia Jėzaus "mokymo". Tuomet jums nėra kas veikia šioje temoje. Šioje temoje kalbama iš įvairių pozicijų. Buvo čia žmonių, kurie iš viso sakė, kad nėra nieko ir net su jais toks konfliktas neišaugo, nes jei nėra tai nėra, jie nebeturi ką pasakyti tiesiog daugiau. O jei jūs norite šlovinti tik Jėzų ir Aukščiausią, tai gal atsidarykite tam temą, skirtą tik jiems? Kas jums trukdo? Net plepaluose berods kasdien krikščionės plepa. Čia atvira ir bendra tema viskam. Net velnias įtilptų, protingo žmogaus lūpose. Įdomu yra viskas.

Taip, yra daugybė įdomių dalykų, bet kai žmogus ribotas, įsikimba kažkokių rėmų, ir visi, kurie tuos rėmus peržengia, sukelia pyktį...
Liūdna, bet dievų projektas "Jėzus" sugriovė milijonų žmonių gyvenimus... Ir tebegriauna...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 07 21, 10:20)

Tai as jau jus senai perpratau, kad kai nusisnekate arba nepagalvojus izeidziate ( pvz, kad veganai protingesni uz visavalgius), tai jau tada tipo " pajuokavau" biggrin.gif .
Sioje temoje uzglusinami normalus pasvarstymai ir diskusijos baugiasi rietenom, nes Vaizgante su savo pasekeja saipotes is kitu pamastymu, neva jusu tiesa yra tik viena, o kiti, kad netrypcioja du jumis i takta - viso labo neismaneliai.
Kas cia nores berasyti apie krikscionybe, islama, acteku tikejima ir pan. Perskaiciau visa tema ir vienas tikrai aisku, kad didybes manija serganciai personai truksta energijos ir demesio.
Si tema apie tai ar egzistuoja Dievas. Galite nirs daleisti, kad kitiem Dievas asocijuojasi su religijom.Kam man eit ir atsidarinet kazka? Perskaiciau visa tema, jau rasiau, kad Moontes mintys grazios, Ubuntu dar keli pamastymai patiko.
Kas jums trukdo apeiti pamastymus , kuriu jus nesuprantate?
Atsakyti