Taip.
O tos dvi labai konfliktiški žmonės, kurios neišsitenka kitose temose ir paskui mane atbėgo. Pravalius tokius asmenis, niekas ir nebesipyktų
👍👍✌
Tave del mano puldinejimo gali ginti nebent xor. "---- manau , kad kaip tik sveikai mastantys ir Mato kas cia ir kaip.. tik daug kam gaila laiko paklodes skaityt.. be to pripazinai- kad pati puldineji 🤔-----
" izeidinetI pradejai tu, manau kiekvienas sveikai mastantis ta suvokia. As tave dar perspejau, kad pabaig kabinetis, neeikvok energijos , nes as atsikirsti moku, nors galiu pripazinti, nors man tai daryti labai lengva, bet nera labai malonu.
As ir nenoriu zinoti kas tu esi, nes tavo rasliavos ir pamastymai yra traukti is ezoterinu knygu, tarp kuriu yra ir slamsto ir nevisai. Jau rasiau, kad i senatve laukais lakstysi, o kad dabar isivaizduoji save pakilus sulig savo dievais - tai cia faktas.
Ir dar - tu tiesiog nesitveri savo egzistavime, kad atejo nauja nare ir parase kas jai patinka. Siuo atveju nesusizavejau tamstos tuneliais, o Moontes. Tau net vakar kazkokie samokslai pradejo vaidentis, neva pries tave rengiami ."--- kam reikia tujintis ir etiketes klijuot? Neiseina tiesiog apeit??--