QUOTE(Moonte @ 2017 07 19, 19:15)
Idomu, tai kodel vertinate iki galo nesuvokdamas zmogaus pozicijos? Sakot jus klausiate, tai kodel nepaklauses zmogaus, t.y. manes, o iskartote vertinate? O kodel as privalau mastyti, vertinti jusu kriterijai, bandyti juos atitikti? Ar ne nemanot kad tai galima vertinti kaip jusu susireiksminima, reikalavima manes teirautis Jusu, pagristi jusu paties skubota, stereotipais paremta izvalga, apie mano tikejima, intencijas? Beje jus ir nepagrindet, kodel kalbedamas apie MANO tikejima, vertinote ji kaip "bandos efekta", remdamasis savo asmenisniais stereotipais...
Jus vel bandote man iteigti savo asmenine stereotipine progama apie tikejimo, jo idiegimo formas ir t.t.. Jums sunku suprasti, kad yra zmones kuriu poreikiai, pasauleziura neitelpa i jusu stereotipinius remus.
Xor, su visa pagarba, prieinu isvados, kad jus visiskai nesigilinat i oponento mintis. Nes turite susidares savo asmenini stereotipini vazdeli, klise, sablona, prokrusto lova kur bandote ikisti kiekviena individa. Negi jums sunku suprasti, kad galimai yra grupe zmoniu, kuriem jusu isvardintos intencijos, tendencijos visiskai netinka... Jus niekada neabejojate savo teisumu, metams begant nedarote savo izvalgose "revizijos"?
Vnz. jusu izvalgos bent jau mano atveju neatitinka tikroves.
Jus vel bandote man iteigti savo asmenine stereotipine progama apie tikejimo, jo idiegimo formas ir t.t.. Jums sunku suprasti, kad yra zmones kuriu poreikiai, pasauleziura neitelpa i jusu stereotipinius remus.
Xor, su visa pagarba, prieinu isvados, kad jus visiskai nesigilinat i oponento mintis. Nes turite susidares savo asmenini stereotipini vazdeli, klise, sablona, prokrusto lova kur bandote ikisti kiekviena individa. Negi jums sunku suprasti, kad galimai yra grupe zmoniu, kuriem jusu isvardintos intencijos, tendencijos visiskai netinka... Jus niekada neabejojate savo teisumu, metams begant nedarote savo izvalgose "revizijos"?
Vnz. jusu izvalgos bent jau mano atveju neatitinka tikroves.
Vientisai suprasti jūsų postą yra išbandymas mano smegenims. Vieno karto perskaityti tikrai neužteks.
Klausiat apie revizijas- jos yra daromos nuolat.
Pats neklausiu apie jūsų tikėjimą, nes anksčiau buvau panašiai gavojantis/tikintis kaip ir jūs. Vėliau supratau, kad tai yra tiesiog butaforinis užsiėmimas.
Bėda ta, kad tokių tikinčiųjų žmonių yra daug, o bet koks mėginimas kartu gilintis, ieškoti tam tikrų sąsajų yra neįmanomas ypač tada, kai paliečiama dievo sąvoka ir mėginama į tai pažvelgti iš kito rakuso. Neįmanomas todėl, kad dažniausiai sukyla priešiškos reakcijos:"Kaip tu drįsti abejoti".
QUOTE(Moonte @ 2017 07 19, 19:15)
Beje jus ir nepagrindet, kodel kalbedamas apie MANO tikejima, vertinote ji kaip "bandos efekta", remdamasis savo asmenisniais stereotipais...
Ar jūsų tikėjimas ir jo išpažinimo forma yra unikali ?