QUOTE(cambala @ 2017 07 19, 14:58)
Tai tu suvok pagaliau, kad tai TIK TAVO pastebejimai, kurie gali paveikti tik silpnus, gyvenimo nusivylusius ar pasimetusius zmones. Tu man gali nors vudu lele uzsakyt ar ligas siust - viskas gris tau atgal .
Sitiek issireklamavus, svetaine atsidarius, dar rasei, kad fb viesa ur aktyvi - net neabejoju, kad tiesiog gyveni ir silpnu.
Nezinau kur tu isskaitei, kad Jezus mistinis personazas, bet nes siu laiku istorikai teigia, kad Jezus tikrai gyveno tuo metu ir buvo paprastas zmogus. Ir krikscionys Jezui nesilanksto, jie per ji supranta Dieva.
Sitiek issireklamavus, svetaine atsidarius, dar rasei, kad fb viesa ur aktyvi - net neabejoju, kad tiesiog gyveni ir silpnu.
Nezinau kur tu isskaitei, kad Jezus mistinis personazas, bet nes siu laiku istorikai teigia, kad Jezus tikrai gyveno tuo metu ir buvo paprastas zmogus. Ir krikscionys Jezui nesilanksto, jie per ji supranta Dieva.
Kas tau sakė, kad kažką mėginu paveikti?
Gyvenu iš silpnų? Mano grupėje FB tik aiškiaregiai, kitokių ten nėra. Silpno nė vieno. Su pradinukais seniai neužsiimu, nes man neįdomu...Neteikiu jokių mokamų paslaugų. Nežinau, gal ateityje kažkiek tuo ir užsiimsiu. Bet dabar ne.
Būtų labai įdomu sužinoti, kur aš 'šitiek išsireklamavus'?
Neneigiu, kad Jėzus gyveno, kalbu apie jo mitologizavimą. Projektas "Jėzus" atnešė labai daug kraujo.
Nesilanksto? Nueik į artimiausią cerkvę.