QUOTE(xor @ 2017 07 18, 22:48)
Ne vaižgatės "blogos energijos" esmė, o esmė tame, kad žmonės ieško dievo tik ten kur jų manymu jis "gali slėptis" ir retai pagalvoja, kad bijo peržengti tam tikras ribas, atsisakyti stereotipinio mąstymo. Kai esi pats drąsus, tai kito drąsa nemalonaus jausmo nesukelia.
Ir dabar yra tikima ką proteviai sake. Keičiasi santvarkos, tai tuo pačiu keičiasi tai ką mūsų tėvai ar proteviai kalbėjo ir kalba ir tuo yra tikima, ar ne taip ?
Ir dabar yra tikima ką proteviai sake. Keičiasi santvarkos, tai tuo pačiu keičiasi tai ką mūsų tėvai ar proteviai kalbėjo ir kalba ir tuo yra tikima, ar ne taip ?
Nezinau, galimai jums atrodo, kad visi zmones aplinka vertina kaip jus, ju intencijas inspiruoja tik jus asmeniskai itakojantys faktoriai....
Itariu man teks jus nuvilti, bet bent jau man net neidomu kur neva slepiasi Dievas. Kai mastau apie Dievo buti-egzistencija, sis klausimas net neiskyla. Bet konkretaus oponento atzvilgiu jauciu panasiai, ne del jo Dievo paiesku, o bendravimo forume. Neatmetu tikimybes, kad galimai ir kiti zmones gali jausti antipatija man. Mano galva tai normalu. Bet tikrai nedrisciau ta antipatija dangstyti, neva kad oponentui stinga drasos izvelgti daugiau, nei sugebu as brangute. Jei buti saziningais, tai isvis nieko bendro su tema neturi.
Zmogau, is kur jus traukiate tas banalybes?
Kodel jus jas pateikiat kaip aksioma?
Prie ko cia santvarkos? Jei butu taip kaip teigiate jus, mes visiskai nesuprastumeme zmoniu kurie pries simta, tukstanti, ar dar daugiau metu.
Kaip patvirtinima mano izvalgos pateikiu jums rubajata kuri Omaras Chajamas aprase galima sakyti 1000 metu atgal.
Tu nieko nezinai sioj butyje, tu - niekas,
Tu vejo sukurys dykumoje, tu - niekas.
Tu visas tarp dvieju bedugniu - nebuciu,
Ir kas aplink tave, ir viduje tu - niekas.
Kas cia nesuprantama...
O siaip, mastantys zmones visada kvestionuoja kitu teiginius, nesvarbu kas jie proteviai, autoritetai, ar siaip prasalaciai.