QUOTE(cambala @ 2017 07 18, 00:09)
Pagonys ir stabmeldziai labai laikmety uzstrige. Del to tos pacios musu pasaulio religijos karts nuo karto sunus, pranasus Zemen pasiuncia.
Tai ir as ne taip kaip jus suprantat. As kitaip mastau. Tai dabar mane Perkunas nutrenks? Jam iki Jezauss kaip jums pestute iki Marso × 10000 metu.
Šiaip jau Perkūnas šiuo metu yra rimtesnis kadras nei Jėzus
Jėzus pritilęs, po debesim palindęs ir
O kas belieka, kai kasdien tiek metų minimas?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 07 18, 09:39)
Cia jums taip atrodo, kad nukopijavo. Tiesiog visuose kulturose ritualai panasus, nes viskas skiriama tam paciam - Auksciausiajam.
Taip, nes visi dievai, kaip juos bepavadinsi, be energijų badauja. Ir kiekvienas nori būti tuo Aukščiausiuoju, kad riebesnis būtų
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 07 18, 12:06)
Nuo zmogiskumo. Padiktavo. Yra rastai, sv vietos, nuvykit i kokia Jeruzale, Betlieju, panukit, pajauskit, o paskui rasykit, kad tikintieji aviu banda.
Na ir turekites savo, jei jau tokia gobsa esat
, siaip tai visose pagrindinese religijose zmones dalinasi ziniom ir tiesom
.
Kokia prasmė važiuoti į Jeruzalę, jei pažiūrėjus pro langą ta pati avinų banda? Koks skirtumas, kokia kalba ji bliauna? Visi bliauna tą pačią natą: man, man, man, man...
Ir aš žiniomis nesu linkus dalintis. Parašiau čia nemažai info, kurios jokiose knygose nerasi, iš jokių mokytojų neišgirsi, bet žmonės, kurie iki jos nepriaugę, perskaito ir nieko nesupranta, nes jei ko pats nesuvokei, tai tavo smegeninėje nieko nepakeičia...O smegeninę persiinstaliuoti gali tik pats, padėti niekas negali...Kadangi tai sunkus darbas, trunkantis visą gyvenimą, toliau bliauni: man, man man...