QUOTE(Monteverte @ 2017 06 14, 15:43)
Vaikeliuk, atskiras pavienis žmogelis čia jau ne prie ko. Aš nevaldau teršiančių koncernų, fabrikų, nekertu atogrąžų miškų, nesu įsikibusi vien tik naftos, kad jokiais būdais nepraeitų alternatyvūs šaltiniai ir t.t.
Mąstyk tu pagaliau.
Mąstyk tu pagaliau.
Kodel ne? ziurek ka dvi mazos mergaites padare.
O mes kiekveina diena juk pirkdami kazka ir sprendziam ka remiam, ar perkam i smazu parduotuviu, kuininku i rremiam juos ar remiam didelius koncernus... Pvz stengiuosi nepirkti nieko kur yra palm oil, nes del to labai kertami miskai. Kiekvienas is musu atsakingas, jei remiam juos, jie neveiktu, jei neturetu savo klientu.
Papildyta:
i moteriskumo tema , grazus straipsnis :
http://www.geramama.lt/node/70
Kai rašiau savo magistrinį darbą apie moteriškumą, kamantinėjau vieną merginą, netekusi kantrybės, ji išrėžė savo nuomonę apie mano temą. Ji sakė, kad tik tokia mergina, kuri neturi artimo vyriškio bei jaučiasi menkavertiška, ieško savo moteriškumo, bandydama sukurpti kažkokį mokslą. Tuomet labai įsižeidžiau. Tikrai buvau įsitikinusi, kad siekiu tiesos ir noriu suprasti. Nejaugi mane galėtų skatinti, tokie žemi norai, kaip troškimas turėti artimą draugą. Norėjau moteriškumą suvokti teoriškai. Dabar suprantu, kad aš nebuvau tikra savo moteriškumu, kaip ir daug kuo kitu. Kad mano pastangos moksliškai tyrinėti šį klausimą buvo visai pateisinamos, aš tiesiog nesijaučiau moteriška, bet labai norėjau tokia būti. Turbūt tikėjausi, kad psichologiškai analizuodama kitas merginas, staiga, kaip akinius ant kaktos atrasiu šitas savybes turiu ir aš, valio, reiškia aš moteriška.
Labai patiko visos ten mintys ir artimos, ka norejau ir cia pasakyti. Kazkada ir man buvo tie ieskojimai ir ivairius seminarus lankiau ir knygas skaiciau ir masciau. Bet atejo laikas ,kai teisiog atsivere tas moteriskumas viduje, kai jauti ta moteriska jega, kuri sklinda is taves ir nebekvarsini sau galvos kas tas moteriskumas ar as moteriska ir t.t. Paprasciausiai buni toje zydejimo busenoje