QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 06 11, 10:45)
Sutrumpina, ne paprasti darbai, bet kai jau reikia dirbti kaip suaugusiam. Sutrumpina karas, netektys, baisus isgyvenimai, baisus skurdas, kas is tos vaikystes belieka? ka ir patyre tevu ir seneliu karta.
O kada taip nebuvo? Seniau visai normalu zenytis nuo tokiu metu, baznytine santuoka gi galima nuo 14 mergaitei , berniukui nuo 16, tai visai normalus amzius, nesuprantu ko cia sokiruotis? Tau ka rimtai tai naujiena? Dabar tuokiasi per velai, o gamta yra gamta ji veikia, kad ir kokius istatymus priiminetumem
Papildyta:
Esu skaiciusi apie si ekperimenta.
Bet man idomiausia kodel vis kaltini moteris? o vyru mastymas neiskrypes?
man is vis tos visos teorijos, kad moterys atsakinga del vyro kazkaip labai naiviai atrodo, toks vyru teisinimas. Kaip pati sakei brolis suseno, nes zmona bloga, nepakankamai moteriska, ar pati tuom tiki, manai vyrai neturi jokios atsakomybes uz save, tera moteru valdomi?
O kada taip nebuvo? Seniau visai normalu zenytis nuo tokiu metu, baznytine santuoka gi galima nuo 14 mergaitei , berniukui nuo 16, tai visai normalus amzius, nesuprantu ko cia sokiruotis? Tau ka rimtai tai naujiena? Dabar tuokiasi per velai, o gamta yra gamta ji veikia, kad ir kokius istatymus priiminetumem
Papildyta:
Esu skaiciusi apie si ekperimenta.
Bet man idomiausia kodel vis kaltini moteris? o vyru mastymas neiskrypes?
man is vis tos visos teorijos, kad moterys atsakinga del vyro kazkaip labai naiviai atrodo, toks vyru teisinimas. Kaip pati sakei brolis suseno, nes zmona bloga, nepakankamai moteriska, ar pati tuom tiki, manai vyrai neturi jokios atsakomybes uz save, tera moteru valdomi?
Ne su žuvimis tas eksperimentas darytas, o su socialiniais individais, nesvarbu kad jie griaužikai. Gi net benamiai jau turi mobilius... jus pagalvokit koks yra šiuo metu aukštas pragyvenimo lygis, bet tos aukštumos yra meškos paslauga pačiai žmonijai. Kol jauni žmonės dar nėra poroje su vaikais, tai dabar yra skatinamas dalykas kuo daugiau patirti, pamatyti, bet už tai aišku ir darbe reikia sedėti. Nesakau, kad yra blogai kažką pamatyti daugiau, bet tas periodas įspudžių svaiginimusi irgi užsitęsia. Šiaip kolkas gi viskas yra gerai Bet burbulai linke sprogti