QUOTE(Leksa @ 2017 03 05, 17:48)
man tai labiau idomu, kodel zmones aiskina kazkam savo tiesas, nors zino, kad visiskai negali ju argumentuoti.
Papildyta:
jeigu jau taip zvelgiant, tai as galiu prigalvot visokiu nezemisku gyvunu, tipo maciau, o jus imkit ir patikekit. O ko ne? Juk kai kurios suauge moterys net naminukais tiki
Papildyta:
jei dievas yra meile, tai net nezinau cia dziaugtis ar liudeti
tada nera nei dangaus, nei pragaro, nei pomirtinio gyvenimo, nei kazkokio atlygio uz gerus ar blogus darbus. Nes dievas tera tik jausmas... Ne, vistik liudna
Man irgi. Toks neva diskutavimo budas glumina, nes diskusijos ir yra pagrindas teiginiai ir juos pagrindiazntys argumentai. Bu tent, oponento argumentu nebuvimas ir daro ja niekininemis jo tiesas, del to diskutuojamas klausimas netampa beprasmiu.
Kodel gi ne. Tikekite jus kuo nrite. Man asmeniskai vienodai kuo tiki zmones jei jiems gerai, savo tikejimu jie nekenkia kitam asmeniui.
O va tiketi tuo kuo tikite Jus, ar as, niekam neprivalu, tai asmeninis tikinciojo reikalas. As manyciau kad mes, aplinkiniai turime gerbti to zmogaus pasirinkima i kazka tiketi, ar ne.
O diskutavimas ta tema, velgi neipareigoja kuo nors itiketi, ar nustitoti tikejus. Diskusija tam ir skirta lyginti savo nuomones. Kaip tai yra daroma priklauso nuo zmogaus kulturos. O kas labiausiai man patinka, kad polemikos gale kiekvienas gali likti prie savo nuomones.
Mano galva diskusija TIKEJIMO tema, yra ganetinai subjektyvu, nes niekas kol kas neva apciuopiamais, mokslu paremtais faktais irodyti Dievo buvima, kaip ir jo nebuvima dar negali. As pvz, siulau, toms kurios irodineja Dievo buvima, paprasyti oponentu,, kaitaip ptariant permesti "karsta buve" i ju puse, kad butent jie argumentuotai irodytu jo nebuvima
O cia velgi priklauso nuo asmens, koks jo santikis su Dievu. Tarkim man nera svarbu, nei pragaras, nei pomirtinis gyvenimas, nes as neziuri i Dieva kaip tiki is vartotojo kampo, nekaliu jam reikalavimu, ir nemanau, kad jis man ka nors privalo, ar yra atsakingas uz mane mano gyvenima.
"Mokslas be religijos yra luosas, o religija be mokslo yra akla Einsteinas A.