QUOTE(vaižgantė @ 2017 06 07, 16:28)
Aš taip pat neatsisakau milijono, nes jo neturiu.
Nemokejima spasakyti tiesiai, ar prisifantazavimas kazka apie kita irgi moteriskas bruozas?
Kodel manai, kad nesidomejimas finansais moteriskas bruozas? Taip sutinku, kad esminis seimos islaikytojas yra vyras ir mano vyras islaiko seima, tik ar jei moteris nesidomi, kur kaip eina pinigai tai jau ji labia moteriska?? Tai asminybes bruozas, o ne moteriskumas, paparsciausiai veinas seimoje geriau tai moka, kitam dzin ir viskas.
Esu moteris, todėl negaliu pasaulį matyti vyriškai- globaliai- kaip jį mato vyrai... Esu moteris, todėl man svarbiau tai, kas yra aplink mane...
Ką tik perskaičiau man patikusį straipsnį, rekomenduoju:
http://balarama.lt/m...rtybemis-karta/
Man irgi svarbiausia, kas yra salia manes, o tiksliau salia musu seimos, salia vaiku, bet del to nezumerkiu akis i rkas vyksta siek tiek toliau, nes tai irgi itakoja seima
Skaiciau ta straispni ir neradau ten saves, nes man deja, kaip gal labai ir noretum pritemti man.
Man aplamai labai patinka buti namie daryti valgyti, buti su vaikais, vyru visiems kartu ir t.t. daznai iskepu pyragus ir kitu skanestu
... mano vaikai nejo i darzeli, mes neesam atitole, mano vyras niekur nelaksto, nei pas kitas, nei i barus, skyrybu irgi neturejau. Aisku bedu, konfliktu manau pasitaiko visur, neesam tobula siema, bet nieko is aptarto straipsnyje neradau...nebent tai, kad su savo tevais nebuvoom artimi, nors mama
mano visa vaikyste iki paauglystes beveik nedirbo, bet rysys nuo to neatsirado, nes jai buvo svarbiausia virti, kepti, mus aprenkti, visada gaudavau 3 k namie ruosto maisto, sekmadieniais visa seima susisdavom prie stalo ir t.t., bet nebuvo svarbu susesti ir pasisneketi...As isejau i darba, kai jau vaikai paaugo ir jei as sedesiu namei ,kai jie bus mokykloje abejoju ar kazkok sdidesnis rysys nuo to atsiras
taip galeciau nedirbti, bet tada vyras turetu dar daugiau dirbti, mes ne milijonieriai, jei butumem, tada
gal abu nedirbtumem ir gyventumem savo malonumui visi nuolat kartu. As dziaugiuosi, kad galiu nors siek tiek prisideti finansiskai ir vyrui atsirado daugiau laiko buti su seima, ar tai jau vyriska savybe noreti, kad seima butu kartu, kad ir vyras su vaikais pabutu daugiau nezinau...tebunie
O darba pasirinkau toki, kad ateityje galeciau dirbti ne daug, pelningai ir is namu
Jei ziuresim i gamta,
tai niekur taip nera, kad patinas sertu patele visa gyvenima, dazniausiai abu rupinasi jaunikliais ir maistu. jei zmogui skirta daugiau, tai kazkaip aebjoju,kad butent skirta sedeti ant kito sprando, nebent tikrai vyras talentingas labai verslus ir sugeba lengvai ir daug uzdirbti, ir jam uztenka laiko kokybiskai pabuti su vaikais ir moteris kitaip prisideda prie seimos gerbuvio. O siaip sedeti namie, kad sedeti ir isivaizduoti, kad tai jau moteriskumo virsune, tai abejoju ar tai taip ir yra