As save priskirciau antram variantui. Siuo metu esu tu ieskojimu vidukeleje. Gal keliom myliom arciau. O ir kas pasakys kur tiksliai, kai objektyviu buti negalima.
Ir mane labai pleso buvimas nezinomybej. Kartais pagalvoju kaip lengva gyventi apsisprendusiems rimtai eiti ir tiems, kuriems gerai kur jie jau yra. Buna, kad persoku pas juos pasisveciuoti.
Esu linkusi pasikliauti faktais ir savo patirtimi. Faktai buna tiesiog svetimos patirtys arba matematika. Mokslas. Ir tai momrntais svyruoja. Asmenines patirtys irgu gali buti salygines. Zinat ir dar daugiau ne, kaip veikia pasamone, nervu sistema, elementari psichologija. O cia ir fantazija, ir savitaiga, ir saviapgaule vardan saugumo, zinojimo ramybes ir galiausiai tiesiog buvimo teisia.
Kada gaunu info, kunas kiek reaguoja. Bet dazniausiai ne. Kada tenka ziureti praejusius gyvenimus nieko nejauciu. Jokiu virpesiu. Pilnai gali buti mano minciu derinys. Tuo pat, buna fiziskai juntamos vibracijos, ateinacios su info. Tada neabejoju, kad tai tikra. Po kiek laiko tai atrodo nesamone ir jei kas galetu su irodymais patikrinti ir tai paneigti. As nesistebeciau. Kolkas kiti gaunantys info tai patvirtina. O gal mes visi ant vieno melagingo kablio? Jei esam didele halograma, itakojama isoriniu davikliu, tai maza ka gali mums transliuoti. Gal egzistuoja skirtingi kanalai ir skirtingi dazniai, skirtingos komandos ir nurodymai. Kas gali buti visiskai isitikinusiu? Manau nevertetu. Teisybe gali buti atnesama, leidziama suvokti gabaleliais. O koks tas didysis realybes luitas? Einu ir viskuo dvejoju. Tai labai nepatogus kelias, bet eiti pasroviui aba is vis neiti irgi nenoriu. Tokia ta " privalau zinoti" kaina.
Todel ir gyvenu ne is tikro, ir ne iki galo, ir is vis ar gyvenu. Tai labiau sastingio taskas ( del neatsakytu klausimu, o ne ju nekelimo).
O kadangi pasamone, auklejimas, iprociai ir kitu patirtis vistiek savo natas groja, tai os priestarauja vis gimstanciam dar kitokiam mastymui, kitokiai info. Ir viskas lauziasi, grumiasi, riesinasi kaip gali ir issieptais dantim laukia. Pulti ar nusileisti. Iprastam elgesiui ir poziuriui paprasciau nieko nekeisti. Seniai zinoma tiesa del patogumo zonos. Ne mano zodziai. Psicholigijos vadoveliu.
Ir gyvenu taip. Viena koja cia, kita cia. Nepatenkinta tuo kas esu, kaip gyvenu. Visiskai akla kokia turiu tapti.
Kaip matot, as visad pradedu is toli. Nes man kaip vanduo butina suprasti ir matyti dideli vaizda. Is kur eina saknys.
Po to prasideda sviestai sviestuoti, bet tai mano emociju ir minciu miskas. Tokia betvarke.
Gyventi susireiksminus, kad turiu kazka svarbaus nuveikti, kad turiu dalyvauti reiksminguoseprojektuose gali buti realus zenklas, kad turiu5 nenustoti stengtis ieskoti formod tai padaryti, arba mano nuomone apie savo potenciala yra nieko kito, o tik riebus ego ir meiles/demesio stoka.
( ar neuzblokuos manes uz plepadienius?
)