QUOTE(vaižgantė @ 2017 06 06, 14:52)
Visada norėjau turėti ne mažiau kaip tris vaikus, kad jie išmoktų dalintis ir nebūtų savanaudžiai. Seniau, kai šeimos buvo gausios, tikrai žmonės buvo truputį geresni. Mano tėtis iš keturių vaikų šeimos, mačiau, kaip jie tarpusavyje gražiai bendrauja ir kaip gerbia mamą. O mano mama vienturtė ir ji visai kitokia...
Nežinau, kaip tarpusavyje konkuruoja vyrai, apie ką jie šneka ( mano vyras su kaimynu ir savo draugais, kiek girdžiu, kalba tik apie darbą, kad kalbėtų apie vaikus, niekada nesu girdėjusi, nebent jei kalba eina apie sūnų mašiną), bet kadangi auginau du sūnus, nematau nieko baisaus, kai jie stengiasi būti stipresni, tvirtesni, vikresni ir t.t., nes gyvenime to reikia. Kad mano sūnūs konkuruotų tarpusavyje, nesu pastebėjus, maži būdami jie net nesimušė, o mes su broliu kaldavomės kaip reikiant...
Nežinau, kaip tarpusavyje konkuruoja vyrai, apie ką jie šneka ( mano vyras su kaimynu ir savo draugais, kiek girdžiu, kalba tik apie darbą, kad kalbėtų apie vaikus, niekada nesu girdėjusi, nebent jei kalba eina apie sūnų mašiną), bet kadangi auginau du sūnus, nematau nieko baisaus, kai jie stengiasi būti stipresni, tvirtesni, vikresni ir t.t., nes gyvenime to reikia. Kad mano sūnūs konkuruotų tarpusavyje, nesu pastebėjus, maži būdami jie net nesimušė, o mes su broliu kaldavomės kaip reikiant...
o as pasidalinsiu graziu vienturcio pavyzdziu Jis nuo pat mazens graziai zaidzia su vaikais ir dalinasi zaislais, tik tiek sveciuose pratinome kad padetu draugams susitvarkyti draugiskai zaislus ( po zaidimu) tiek jis to norejo ir savo namuose , as tau padejau sutvarkyti zaislus, cia zaideme irgi padek susitvarkyti
Pagamina kazka skanaus, butinai pagamins kad uztektu visiems, o ne tik jam .
Deja jis irgi visur kisamas pavyzdziu, uztai gerai zinau kaip jam nepatinka demesys
Turiu kelias drauges vienturtes, apie ne viena negaleciau pasakyti kad nedraugiskos, sakyciau kad dar draugiskesnes ir nekonkuruojancios
Kiekvienas turime skirtingu pavyzdziu, todel nesamone gincytis kieno teisybe, nes visu teisybe yra -teisybe is ju patirties Nemegstu gincytis NUO PAT VAIKYSTES