QUOTE(Rivieramaya @ 2017 03 05, 00:41)
Moonte, kiekviena nuomone yra to zmogaus nuomone
Ne viena nuomone nera beprasmiska, tam zmogui ji turi butent TA prasme. Jis turi visas teises parasyti tai ka jis galvoja
Jam si diskusija beprasme , bet nepatingejo ir parase tai....Ne vien tik turejo tokia minti....
Mintis nera stebuklas
Nors yra pasakymas geniali mintis, stebuklinga mintis, prasminga mintis, protinga mintis, lygiai kaip ir atvirksciai: prazutinga, bloga.....Bet mintis yra mintis, o ne veiksmas
Tusciai galvoti tai tas pats kas svajoti, koks tai stebuklas ? Kokia to prasme
Ar busi sotus mintimis net jei uzuosi ta suri mintyse
Vaizgante, idomus palyginimas, gana teisingas , kad dar aiskiau butu
Ivertinai interneto galimybes
Neatrodo jos labai viliojanciai
Nepainiokite. Buciau dekinga kad negalvotumete uz mane, nes mano rasymo intencijos visai kitokio pobudzio, nei jums atrodo
Niekur nerasiau, jog abejoju asmens teise i pasisakyma. Man tik keista, kad zmones atlikineja sau beprasmius veiksmus, dalyvauja diskusijoje kuri jam neprasminga.
Velgi, neprasiau atsakymo kokios yra mintys. Skaitykite dar karta. As klausiau, ar mintis neigarsinta, neuzrasyta t.y. neretransliuota kitiems EGZISTUOJA...
KOdel as uzdaviau si klausima, mano galva tai elementaru, nes sasajos akivaizdzios...
Dar karta pasikartosiu, nemaza dalis zmoniu painioja tarpusavyje tikejima ir zinojima. Tikejimui zinios-faktai nebutini, net priestarauja, tikejimas praranda prasme, nes virsta zinojimu.
Kitas aspektas. Kiek knygu prirasyta apie meile. Atlikti tyrimai, ilista i zmogaus smegenis ir t.t. ir t.t. O kas yra mele? Ar ji egzistuoja? Kokia ji turi buti? Kaip ji pasirieiskia?
Rodos visi zinome, galime pasidalintis avo mintimis, net patyreme savo kailiu. O jei rimtai, kiekvieno musu MEILES supratimas SUBJEKTYVUS. O jei subjektyvus t.y. koks zmogus tokia ir jo meile, tuomet ar galima abejoti jos egzistencija, jei tarkim, kai kas del tam tikru aplinkybiu neigalus jos patirti, tai vadina gyvulisku dauginimosi instinktu, ar hormonu audra, kuri tesiasi apie 3 metus...
Siaip pagalvojus, neveltui sakoma, jog MEILE yra Dievas, o Dievas yra MEILE.
Taigi, as nieko nenoriu pagristi ar paneigti. Cia siaip mitnys pasvarstymui, abejonems savo teisumu.