QUOTE(Rivieramaya @ 2017 06 01, 15:07)
Ubuntu klausimai tikrai skamba vyriskai
ne tik klausimai.....
Prajuokinai, kaip galiklausimai skambeti vyriskai ar moteriskia, pateikit prasau pavzydzius.
Kad pas mane veikia gerai logika tai jau klausimai vyriski? turiu apsimesti blondine ir sneketi bele ka bele kaip tada atrodysiu moteriskai??
Turiu igimtus gerus matematinius, logikos , orientacijos gabumus
tureciau ju atsisakyti ir vaidinti kokia neesu?
Siaip as irgi buvau namie auginau vaikus, tvarkiau viriau ir t.t bet tuo periodu buvo prasciausiai santkiai su vyru. Nemanau kad galim ataip labai suskirstyti tas pareigas ir paskayti ci amoetriskumo isikunyjimas ir pasuakimas ir teisngas vienintelis kelias, o cia vyriskas. Pasaulsi keiciasi, musu darbai , pinigu gavimo budai keiciasi. Viena jei gyveni kaime, tai automatsikai sunkesni darbai kliuna vyrui, bet jei gyveni mieste ir abu dirba ofise ar vyras ofise, zmona uzdaryta bute, tai nukvakti galima
Manau svarbiausia savoj seimoj surasti balansa ir kas veikia kas sukuria darna, ramybe, o ne bandyti itilpti i kazkieno remus , lauzant save...
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2017 06 01, 15:25)
O tai taip išeina, kad moteris turėdama/siekdama tikslų negali jaustis gerai?
Tik betikslė laiminga? Tikslo siekimas suteikia sparnus, įkvepia kurti, padaro gyvenimą įvairesnį, įdomesnį, tai varomoji jėga ir t.t. Neįsivaizduoju kaip galima jaustis gerai kasdien tvarkant namus ar darant valgyt. Be jokios abejonės mes visi tai darom, bet man tai eiliniai, kasdieniai, privalomi darbai, kuriuos reikia padaryti (arba ne kai tingisi
,)kurie nekelia jokio virpulio, neteikia išskirtinio džiaugsmo ir jau tikrai nesuteikia moteriškumo. Aišku, gal čia tik man, nes aš mėgstu įvairų gyvenimą, galiu drąsiai auginti pomidorą, bet noriu ir dirbti švarų darbą su lakuotais nagais. Tai mano tikslas. Tik pomidoro man neužtenka. Nesijausčiau laiminga.
As tai neisvaizduoju, kaip tvarkant namus ir darant valgyti gali nebuti tikslu, tai tikslai ir yra sutvarkyti namus, sukurti jaukuma, isisvaduoti nuo bacilu, pamaitinti seima, sveikai auginti vaikus. nezinau kazkaip reikai proteli issioperuoti, kad negavloti, ka darai ir kodle darai...
Darzoviu auginiams pagal tas visas teorijas vyru reikalas