Įkraunama...
Įkraunama...

Ar Dievas egzistuoja? (2 tema)

QUOTE(Monteverte @ 2017 03 02, 13:56)
Atkreipkite dėmesį, tokie ir yra dauguma šiuolaikinių žmonių ax.gif Išties mažai valingų beliko, elgiasi šabloniškai, kaip primetė kiti: įstatymai, religija, valdžia, aplinka, valdomi instinktų, nesiremdami aukštesnia, dvasingais dalykais pvz. o man skanu, tai žudysiu gyvūną, o man norisi kuo daugiau moterų pamylėt, o aš noriu vaikų, nesvarbu, kad mes ligoti, vos pašliaužiantys tėvai, neprisižiūrintys, pasidarysime dirbtinį apvaisinimą ir išsinešiosime kaip nors, o jau gims, kas gims ir t.t. ir pan. ax.gif

Tipo pirmykščiai žmonės valingesni buvo biggrin.gif Va gyvūnai žudo gyvūnus ir "moterų" myli kiek tiktais nori, ir silpniausius gaujos narius lėtai ir skausmingai mirčiai palieka, ir vaikus kartais iš bado suėda, ir jokios dvasios jiems neskauda. Čia tik žmogus gali prisigalvoti sau pomirtinių bausmių už absurdiškiausius dalykus. Susireikšminęs padaras tas žmogus.

Ok, aš baigiu turbūt. Jei kam nors norisi tikėti, kad jų sielos po mirties taps medžiais ar musėmis, tegu. Kas aš tokia, kad prieštaraučiau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 02 kovo 2017 - 13:08
QUOTE(Hmmm... @ 2017 03 02, 13:02)
Tipo pirmykščiai žmonės valingesni buvo biggrin.gif Va gyvūnai žudo gyvūnus ir jokios dvasios jiems neskauda. Čia tik žmogus gali prisigalvoti sau pomirtinių bausmių už absurdiškiausius dalykus. Susireikšminęs padaras tas žmogus.

Ok, aš baigiu turbūt. Nes nusifantazuosiu iki visiškų absurdų. Jei kam nors norisi tikėti, kad jų sielos po mirties taps medžiais ar musėmis, tegu. Kas aš tokia, kad prieštaraučiau biggrin.gif 4u.gif

Pirmykščiai neturėjo kitos išeities. O vėliau buvo leista žmonijai ištobulėti. Kaip manote, kokiu būdu ji ištobulėjo? Kartais ne kažkas aukštesnis pamokė? Nes turbūt nelabai galėjo taip būti, kad gimdavo žmonės visi vienodo lygio, kurie tik ietį sugebėjo pasidaryti ir šiaip ne taip laužą sukurti. Kodėl dabar vieni primityvesni, kvailesni, o kiti mokslinio proto? Tai ką, anksčiau taip nebuvo, visi tarsi robotukai buvo? Tai jei anksčiau urviniai kone vienodi buvo, kažkokia tai dievybė, ateivis, kažkoks super žmogus turėjo padėti tobulėti. Ir kaip manote, jei buvo leista/pavyko ištobulėti iki tokio lygio, koks yra dabar, ar negali būti, kad ir reikalaujama daugiau iš žmogaus nei iš tigro? Aišku, gal ir ne, bet niekada nežinai ax.gif

Ko jūs bėgate? Diskutuoti visada įdomu, jei gražiai ir civilizuotai. Taip ir gimsta tiesa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 03 02, 13:13)
Pirmykščiai neturėjo kitos išeities. O vėliau buvo leista žmonijai ištobulėti. Kaip manote, kokiu būdu ji ištobulėjo?

Zmonija tai parazitai naikinantys visa palneta. Istobulejo jie? Na, nebent tik sau. Planetai tas ju "tobulejimas" tikrai ne i nauda. Evoliucija taip pasisuko, klaida kazkokia ivyko ir tiek. Kaip kokie virusai mutuoja ir jokie skiepai nepadeda. Taip ir su zmonem. Ziauriai as cia, bet tokia ta mano nuomone...
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2017 03 02, 14:40)
Zmonija tai parazitai naikinantys visa palneta. Istobulejo jie? Na, nebent tik sau. Planetai tas ju "tobulejimas" tikrai ne i nauda. Evoliucija taip pasisuko, klaida kazkokia  ivyko ir tiek. Kaip kokie virusai mutuoja ir jokie skiepai nepadeda. Taip ir su zmonem. Ziauriai as cia, bet tokia ta mano nuomone...

O gal cia ir atsakymas mirksiukas.gif Smegenine tai tikrai veikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2017 03 02, 11:59)
A, tai sakot natūrinius mainus su kitom planetom vykdom smile.gif Gali būt, gali būt smile.gif

Nu kirmėlėj sielą įžvelgti man sunku biggrin.gif

Garantijos, kad atgimsiu, lygiai tokios pat kaip tos, kad neatgimsiu biggrin.gif Ir mėsos vien dėl tos menkos tikimybės skerdžiama karve atgimt valgyt tikrai nenustosiu  biggrin.gif

Nu aš matyt gera buvau. Jei nėra jokių objektyvių priežasčių, sveikatos sutrikimų, laisvai galima būt laimingu Lietuvoje. Nelaimingu žmogus iš vidaus tampa, nes nelaimingu ir nepatenkintu net pačioj pažangiausioj šalyje gali būt irnesakyk.gif Ir karma čia nė prie ko. Požiūrio klausimas.

As ko gero tik kirmeles transformacija i drugeli ir galeciau pavadinti reinkarnacija biggrin.gif Nes kitokia netikiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rivieramaya @ 2017 03 02, 15:35)
As ko gero tik kirmeles transformacija i drugeli ir galeciau pavadinti reinkarnacija  biggrin.gif  Nes kitokia netikiu  biggrin.gif

Tai kas tau bus po mirties, brangioji? smile.gif Su arfa Dievuliui grosi ar į nebūtį dingsi? Gaila gi būtų, šioks toks talentas esi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2017 03 02, 13:40)
Zmonija tai parazitai naikinantys visa palneta. Istobulejo jie? Na, nebent tik sau. Planetai tas ju "tobulejimas" tikrai ne i nauda. Evoliucija taip pasisuko, klaida kazkokia  ivyko ir tiek. Kaip kokie virusai mutuoja ir jokie skiepai nepadeda. Taip ir su zmonem. Ziauriai as cia, bet tokia ta mano nuomone...

Tai taip, bet visgi tie parazitai vis dar laikomi. Klausimas kodėl? Vėlgi, dvi teorijos, nes nieko nėra, niekas negali nieko pakeisti, kol patys nesusinaikinsim ar koks asteroidas neatskris arba dėl to, kad Dievams visgi labai patiko toks egregorių maitinimas, kai tiek daug žmonių atsirado, tiek skirtingų religijų ir visi egregoriai laimingi smile.gif Gyvūnai juk tikriausiai nesimeldžia, nesikreipia į Dievus, nedaro jokių ritualų, tai egregoriams patinko, kad žmonių tiek daug, leidžia ir gyvūnus galabyt ir patiems žemėje po tiek daug milijardų parazituot.
Nu čia tokie pasvarstymai vat biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 02 kovo 2017 - 16:47
Monteverte, as tikiu, kad po mirties yra daugiau nei isnykimas. Arfa nemoku groti 4u.gif Bet tikiu, kad nesutiksiu ten dvasiniu iskrypeliu mirksiukas.gif
Atsakyti
Dievai yra. Tik jiems giliai dzin, kuo gyvena jiems energijas teikiantys žmonės...
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2017 03 01, 12:20)
man netgi labai patiko atsakymas  bigsmile.gif
Kad ir bedieve esu, bet noreciau patiketi. Todel noriu jus paklausti, KODEL tikit 100 procentu? Kazkas nutiko, kad tuo isitikinot? Kazka patyret? Bet jei atsakymai "tiesiog tikiu" ar "tiesiog zinau", tai galit ir nerasyt. As ieskau kazko konkretesnio nei susigalvojimas.

Labai gerai viena SM narė, tik kitoje temoje parašė:

"Tikėjimas yra labai didelė ir labai graži dovana. Ne atimanti realybę, o ją labai praturtinanti. Tik, kaip sako - tikinčiam apie tai aiškinti nereikia (nes tai suvokia per savo asmeninę patirtį), o netikinčiam nesuveiks jokie argumentai (vėlgi - dėl tos pačios patirties neturėjimo). "
Atsakyti
QUOTE(*Mamis* @ 2017 03 02, 20:04)
Labai gerai viena SM narė, tik kitoje temoje parašė:

"Tikėjimas yra labai didelė ir labai graži dovana. Ne atimanti realybę, o ją labai praturtinanti. Tik, kaip sako - tikinčiam apie tai aiškinti nereikia (nes tai suvokia per savo asmeninę patirtį), o netikinčiam nesuveiks jokie argumentai (vėlgi - dėl tos pačios patirties neturėjimo). "

kaip kam. Man tai toks atsakymas tolygus nuliui.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2017 03 03, 11:16)

Dovana kaip sūris pelėkautuose? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2017 03 03, 10:16)

Tai aš ir nesistengiu atsakyti, kaip aukščiau minėjau, jog ši diskusija beprasmė smile.gif
Atsakyti