QUOTE(Leksa @ 2017 03 01, 13:40)
na, as noreciau tiketi, kad nebijociau... isnykti. Nes dabar zinau, kad po mirties nera nieko. Nebus musu kai numirsim, nes nebuvo ir pries gimstant. Va kas man baisu. Prasmes gyventi nera. Nes musu nebus, nieko nebus.
Šito ir aš nežinau. Mano tikėjime tai tik legendų forma pateikta, nieko tikro. Bet jei manyje yra pasąmoningo galvojimo, kad galėjau būti tuo ir tuo su tais ir tais, tai duoda kažkokių pozityvių vilčių Be to, man logiškiausia atrodo viena iš girdėtų teorijų, kad atgimsta tie, kurie labai šaukiami, kviečiami likusių giminių žemėje. Todėl ne retai būna taip, kad miršta kas giminėje ir tuoj žiū kuri moteris "apneštėja".
Ir dar, įdomu iš kur pas kai kuriuos žmones tam tikri talentai, tarsi įrašyta informacija, kad jis pvz. gerai plaukia ar gerai mėto, ar gerai spardo, ar gerai dainuoja net jei nėra tame treneruotas. Iš karto gerai daro, tarsi gimęs tam. O kiti dalykai labai nesiseka, tarsi svetimi ir neregėti tam žmogui. Ar tik genų rinkinys tai lemia, kūno forma? Norėtųsi irgi tikėti, kad ne tik