QUOTE(vaižgantė @ 2017 05 20, 23:42)
Vienos ateities nėra. Kokia prasmė matyti eskizus? Eskizus matau ir aš: žinau, kiek turėsiu anūkų, kokias marčias ir žentą gausiu, kaip seksis mano vaikams. Tačiau tai tik miražas, kuris nebūtinai taps realybe. Ar verta sureikšminti miražą ir savo gebėjimą tą miražą matyti? O gal tiesiog norisi būti ne prastesne už tuos "landžiotojus"?
Todel ir nesilamkau pas burejas temose
As nenoriu buti kaip kiti, as noriu visada islikti savimi
QUOTE(Agnyte Jank @ 2017 05 21, 00:11)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Rivieramaya" data-cid="71637570" data-time="1495310480"><div><p>O jei praeitis tokia kokia ir dabartis, tai kam joje gaisti laika ? Jei tokie klausimai nekyla, kodel man taip
Nes man nera blogai, kazkam kitam kuriam niekaip negaleciau padeti yra negera, jo praeitys yra negeros, jo ateitys yra negeros, juk negaliu kistis i svetima gyvenima, ir gyventi uz ji. Tai gali tik pats zmogus
? Jei esate tolerantiskas nuo pat gimimo, ko gaisti laika mokinant kitus tapti tolerantiskais ......? juk jie egoistai- ir jiems tokie klausimai nekyla
Juk is klaidu mokomes jau gyvendami, savu ir svetimu klaidu, praeities pakeisti visiskai neimanoma jokiomis laiko masinomis..... As cia pateikiu ne tik savo mintis ir klausimus
kaip ir jus
</p></div></blockquote><p>Visa esme- kad padeda pazinti visu pirma save geriau. Prie ko cia kiti? Nebent prie to, kad pas kitus geriau matome klaidas, o i savo ziureti nelabai norime 🤔? </p>
As ir i kitu praeitis nelandzioju , tai ju gyvenimai, ne mano
apie
savas klaidas jau rasiau, kad pasimokau ir pasitaisau realiame gyvenime ir dabar, kad nereiketu kazkam kitam kazka taisyti
Niekam nieko blogo nedariau, nedarau ir nedarysiu
Nepastebejote, arba rasete tuo pat metu, taigi pasikartojau
As klystu lygiai kaip ir visi, bet man delto nereikia save is naujo pazinti , as save pazistu jau 43 metus
Teisybė ne tai, ką tu žinai, bet tai, kas tu esi.
(Rytų išmintis)