QUOTE(Agnyte Jank @ 2017 05 20, 22:41)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Rivieramaya" data-cid="71637237" data-time="1495289507"><div><p>Buvusius gyvenimus ir kas ten vyko ?
Kokia to prasme ?</p></div></blockquote><p>Pritarciau tam, kad prasme is buvusiu gyvenimu apziurejimo visgi yra. Pradzioj, save ivairiais kampais gali apziureti. Is ko supranti, kad nesi toks sventas ir geras, Kaip galimai isivaizdavai. Mintis tokia, kad islieka gan pastovus bruozai per daugybe gyvenimu. Tai leidzia suprasti labiau, kas esi. Kodel yra butent vienokie ar kitokie rysiai.. tuomet maziau kyla noras klausti: " uz ka cia man" ar " kodel cia su manim taip". Nesu perziurejus daug gyvenimu. Bet kiek teko, tai galiu pasakyt, jog tai nera laiko gaisimas toli grazu. Kaip tik padeda suvokti labiau ta cia ir dabar momenta. Suteikia daugiau protinio lankstumo, tilerancijos kitiems, ir sau.. tarsi atgyja patirtis, vienokia ar kitokia. Ir gal net atsiranda sansu nekartoti kai kuriu klaidu.. </p>
O jei praeitis tokia kokia ir dabartis, tai kam joje gaisti laika ? Jei tokie klausimai nekyla, kodel man taip
Nes man nera blogai, kazkam kitam kuriam niekaip negaleciau padeti yra negera, jo praeitys yra negeros, jo ateitys yra negeros, juk negaliu kistis i svetima gyvenima, ir gyventi uz ji. Tai gali tik pats zmogus
? Jei esate tolerantiskas nuo pat gimimo, ko gaisti laika mokinant kitus tapti tolerantiskais ......? juk jie egoistai- ir jiems tokie klausimai nekyla
Juk is klaidu mokomes jau gyvendami, savu ir svetimu klaidu, praeities pakeisti visiskai neimanoma jokiomis laiko masinomis..... As cia pateikiu ne tik savo mintis ir klausimus
kaip ir jus