QUOTE(vaižgantė @ 2017 05 19, 14:26)
Taip, mano mintys materializuojasi, ir tas kiborgas, apie kurį rašiau, yra ką tik mano materializuotas . Tačiau paprasti žmonės to negali, nes reikia turėti savyje kūrimo mechanizmą ir tam tikras programas. (Išprovokavai tai parašyti, nors šiaip tokių dalykų nepasakoju.)
Kadangi esu viena iš tų, kurie atnešė projektą pavadinimu "Reiki" į šį lygmenį, puikiai žinau, kaip kas veikia. Tai tik problemų perkėlimas, o ne jų sprendimas.
Niekur ir neteigiu, kad mano kelias yra vienintelis, daug kam jis tiesiog neprieinamas. Bet visiems prieinamas kelias per skausmą ir kančias.
Meditacija reikalinga protinį darbą dirbantiems žmonėms, bet ji per daug sureikšminta. Kaip sureikšminti ir kiti žaislai, vadinami dvasinėkis praktikomis...
O kokie tie nepaparsti zmones? Taip, manau, salygos tam yra, bet potencija turi visi zmones.
Nesakiau, kad isprendzia, tik sakau, kad vienu metu galima daryti daug darbu.
Tu teigi, kad yra tik 2 keliai, as sakau, kad ju yra daug daugiau.
Ziurint kas ka vadina meditacija...
Pritariu
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2017 05 19, 15:11)
O.Aivanhovas apie mintis įdomiai rašo. Pritariu minčiai, kad jos ne kuriamos, o pritraukiamos...Realiai žmogus nieko savo nesukuria...Jis tik perima ir pamėgdžioja tai, kas jau kažkur yra...Bet žmogus nori būti toks reikšmingas, taip nori sakyti: aš, mano...
Pritarciau minciai, kad labai daug minciu tik girdime, kaip radio imtuvai, bet kai ka ir sukuriam savo, galu gale is tu girdimu kazka priimam, kazka ne.