QUOTE(vaižgantė @ 2017 05 12, 15:53)
Neskirstau žmonių į rūšis, Ubuntu. Žmonės renkasi, kuo būti, kuo domėtis...Dauguma renkasi eiti kitų pramintais takais, atsisako mąstyti sava galva, nes taip patogiau.
Man dažnai sako: kam domėtis praėjusiais gyvenimais, jei šiame nesusitvarkai? Bet ir morkos, ir burokėliai, ir medžiai turi šaknis, kurių dėka užauga. Žmogus, neigdamas savo šaknis, negali augti taip pat...
Man dažnai sako: kam domėtis praėjusiais gyvenimais, jei šiame nesusitvarkai? Bet ir morkos, ir burokėliai, ir medžiai turi šaknis, kurių dėka užauga. Žmogus, neigdamas savo šaknis, negali augti taip pat...
Taigi, jei neskirstai, vadins pritari, kad visiems zmonems yra visos tos pacios galimybes, ta prasme negimsta kazkas sliauzioti , o kazkas skraidyti ar ne?
As siaip nesakiau nesidometi praeitais gyveimasi, as tik pasvarsciau, kam kazkur keliauti vietoj to, kad gyventi cia ir dabar? Jei jau lyginam su augalu ir jo saknimis, tai jei augalas serga gydom mes ji cia ir dabar, palaistom jei vysta, patresiam, jei truksta maisto ir pan, jei imsim ta augala persodineti daug kartu iskasti saknis ,jas apziurineti, kazin ar jam tai realiai pades, nors kartais gal ir pades... nezinau ar tinkamas cia plyginimas
O gal yra daug budu sau padeti? Pvz tarkim zmogus kazka blogo padare praeitam gyvenime ir nespejo uzsimoketi, ateina jam kazkokia situaucija del to, jis pragyvena ja cia ir dabar be pykcio, smerkimo, paprasciausiai praeina tai arba gal gali gristi i ta praeita gyvenima ten atknisti ta situacija ir tarkim kazkaip itakoti? Mano mintis buvo ta, kad mes tiketinai turim ir kitus budus ispresti savo karmos reikalus, ne vien keliaudami po tuos ivairius savo isikunijimus...
Paprastai - ta mintis butu tokia, jei susitvarkai su savo esamu gyvenimu, kad ir sodindama burokelius, gal tuo paciu ir sprendi uzsilikusius dalykus karmoje, ir sprendi didesniu pagreiciu nei narpliodama kiekviena situacija atskirai ir kazkur vis keliaudama?..
Ar tu is esmes neigi sitokia galimybe ir manai, kad tik taip kaip tu darai imanoma susitvarkyti savo karminius reikalus?
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2017 05 12, 16:00)
Dvasinės praktikos ir yra dvasinės praktikos- jos kaip ramentai, nors žmogus turi kojas, bet vis vien remiasi ramentais ir aiškina, kad jie jam padeda augti.
Yra dalykų, kurie yra gyvenimo dalis, o ne kažkokios dvasinės praktikos. Tiesiog vienu metu gali būti ir čia, ir ten, tai neatsiejama kasdienybės dalis. Gali ravėti morkas ir kalbėtis su elfais ar vienaragiais. Juk visa tai ne kažkur, o čia pat, tik reikia savyje duris atidaryti... Rašau čia, tuo pat metu kalbuosi su 3 m. mėlynakiu berniuku, žaidžiančiu ant mano lovos, ir tuo pat metu mano materializuoti tankai kitame lygmenyje traiško antenas, stebiu juos.
Yra dalykų, kurie yra gyvenimo dalis, o ne kažkokios dvasinės praktikos. Tiesiog vienu metu gali būti ir čia, ir ten, tai neatsiejama kasdienybės dalis. Gali ravėti morkas ir kalbėtis su elfais ar vienaragiais. Juk visa tai ne kažkur, o čia pat, tik reikia savyje duris atidaryti... Rašau čia, tuo pat metu kalbuosi su 3 m. mėlynakiu berniuku, žaidžiančiu ant mano lovos, ir tuo pat metu mano materializuoti tankai kitame lygmenyje traiško antenas, stebiu juos.
As tai ka tu darai irgi ivardijau kaip dvasines praktikas. Dvasines praktikos ir yra pas visus gyvenio dalis, ir taip zmones mano priartejantys labiau prie Dievo, kiti iesko naudos sau, treti dar kazko. O koks tavo esminis tikslas?
Sugebejimas taip yra pas daug ka tuo pat metu ir poterius kalbeti ir stebeti, kas darosi baznycioje, ar visi viska teisingai daro, tik mano klausimas buvo toks kokia nauda is to? Klausimas ko tu ieskai, ko sieki savo praktikom, nesvarbu kaip jas ivardysim.