QUOTE(Monteverte @ 2017 05 12, 08:55)
Taigi Dievas visur, visame kame, taip sakėt.
Newbeįdomu žinokit, kai visko ėmėt dabar išsižadėti. Ir negražu taip
Taip visame kame, bet tos atskiros dalys nera visas Dievas. Jau pradedu abejot jusu loginiais sugebejimais
Zmogus yra visas organizmas, ne jo sirdis ar ne? ka jus bandot pritemti? Jus bandot man pasakyt, kad jei as sakau, kad Zmogus yra visas organizmas, nuo plauku iki koju pirstu su visais organais , tai jo viena lastele yra irgi zmogus?
Sakiau ir sakau, man Visata visa su viskuo joje yra Dievo kunas, Dvasia yra begaline be pradzios ir pabaigos, mes esame Dieve, jis mumyse, taip pat ir visur kitur ir medziuose ir ju lapuose, bet medzio lapas ne Dievas. Dar vis neaiski mano mintis?
Papildyta:
QUOTE(xor @ 2017 05 12, 09:26)
Vieną kartą į buto duris pasibeldė keli jehovos liudytojai.. tuo metu net nesupratau, kad tai butent jie. Po trumpo pokalbio gavau kelias skrajutes, iš jų ir supratau suo kuo kalbėjau.
Vienoje iš jų buvo trumpai aprašytas kailinis žvėrelis, pavadinimo neatsimenu, ypatingas buvo tuo, kad žiemojant sustodavo jo kraujokata. Ir toliau sekė klausimas: "Kaip manot čia evoliucija ar dievo kurinys" ? Tuo metu dar neturėjau galimybių geriau apie tai pasigilinti, bet pačiam tuo metu kilo klausimas, kad gal pati evoliucija yra dievo kurinys ( prieš kelius metus man dievo sąvoka buvo mistika apvilkta į stebuklo kiautą).
Tokie klausimai visgi yra skirti naivuolių paieškai.
Kad man ta Darvino teroija kazkaip neatrodo labai itikinama
Bet kaip bebutu jei ir buvo evoliucija tai zinoma viskas buvo pagal tuos pacius desnius, negalejo ji buti kakzaip atskirai nuo Dievo...