QUOTE(Monteverte @ 2017 05 05, 11:52)
Ber ar tu esi ta pati kas ir tavo močiutė ar mama?
Papildyta:
Aš irgi labai nekęsdavau žemės darbų. Man katorga atrodė daržas, sodas, bet dabar imu žiūrėti kitaip. Ypač kai taip viskas industrializuojasi, tiek statybų, tiek naikinimo, tai man dabar nuosavo vaisiukai, daržovės, t.y. daržas ar sodas ima darytis didžiulė vertybė. Jau vien iš vieno moliūgo kiek daug aš šeimą pamaitinu visapusiškai: kelis kartu sriuba, apkepas.
Man irgi labai širdis plušta, kai iš buvusių parkiukų viską suknisa ir stato namus, nepalieka miestuose visai žalių plotų. Prakeikiu tokią veiklą.
Pušis labai geras medis, mano vyras dėl jų svaigsta. Ji susijusi su gyduoliškomis savybėmis
Aisku ne tas pats, bet mes vieno didesnio darinio dalis. Kaip ir sakiau, dvi bakterijos mano kune ir tebera 2 bakterijos ne ta pati bakterija, bet jos mano kuno, mano ekosistemos dalis, be bakteriju musu kunas neveiktu
nejau taip sunku visa tai suprasti?
Pagal mosklininkus musu Visata buvo mazytis rutuliukas, ivyko didysis sprogimas ir viskas pradejo plestis iki dabartiniu neapciuopiamu platumu ir vis dar pleciasi. Taigi gal tame momente ir buo tas pasidalinimas? kazkada visa musu matoma materija tilpo i maza taskeli..
Kaip ir musu kunai jie tarsi ir atskiri, bet jie Zemes dalis, mes is Zemes turtu gimstam, augam ir mirus tas kunas vel tranformuojasi i ta pacia ekosistema, taigi jis kaip ir atskiras, bet nera kazkur vakume, mes visi vienas nuo kito priklausom...
Nu gal nereikia prakeikinet nieko?