QUOTE(Moonte @ 2017 05 05, 12:27)
Na matai, galimai cia tavo Dievu nedomina. Itariu kaip nemonina tavo pacios noras steigti gyvunu prieglauda, bet juk tau nemaiso pasidalinti savo mintimis sioje temoje.
Gyvūnų prieglaudose savanoriai tik balansuoja karmą. Jiems to labiau reikia nei gyvūnams. Bėda ta, kad jie pasijunta dievais ir pradeda gelbėti tuos, kurių gelbėti nereikia...Dalis gyvūnų gatvėje karmą balansuoja, ir įsikišimas į jų likimą trenkia pačiam savanoriui. Tai žinodama prieglaudoje nebesavanoriauju, nors ten jaučiuosi labai gerai. Tarp gyvūnų būti gera. Ir mano vaikai ten gavo sau svarbių potyrių. Sakyčiau, kuo daugiau prieglaudų, tuo geriau veterinarams... Jie dažniausiai žiūri savo pelno...Pvz., lesėje yra katinas, kurio gydymas kainavo didžiulius pinigus, ir dabar jis gyvena su kateteriu...Pamenu, lesės vadovė sakė, kad jei būtų žinojus, kad katino laukia gyvenimas su kateteriu (kas jį tokį į namus priims?), ji tuos pinigus geriau kitiems gyvūnams būtų skyrus...
Grįžtant prie žemės ūkio, jis labai domina mano vyrą ir tą domėjimąsi palaikau. Netoli mūsų, kaime, gyvena vyro giminaitis, vyeas jam nuolat talkina, todėl bulvių mes niekada neperkam, o kitų daržovių taip pat gaunam. Kai laikė karvę, gaudavom ir pieno. Tik dabar rasti kaime karvę nėra paprasta Nebeaugina.
Papildyta:
QUOTE(Spalvota diena @ 2017 05 05, 12:32)
Atrodo, lyg būtų kalba apie kompiuterinį žaidimą...
O man visa tai priimtina. Mes išties gyvenam lyg kompiuteriniame žaidime... Raktų ir aš sočiai gavus, kad ir patekimui į elfų pasaulį ar vienaragių valdymui...