QUOTE(vaižgantė @ 2017 05 05, 09:58)
Na, man su žemės darbais teko susidurti dar vaikystėje. Močiutė, mama visuomet puoselėjo gėlynus, rūpinosi visokiais baseinėliais ir skulptūrėlėmis. Man labiau patinka miške ar prie ežero pasėdėti. Nejaučiu traukos nei braškių ravėjimui, nei pomidorų laistymui.
Kiekvienam savo...
Mano kūrybinei prigimčiai artimiau dievus studijuoti.
Kiekvienam savo...
Mano kūrybinei prigimčiai artimiau dievus studijuoti.
Dieva, dievus, save manau, galima studijuoti visaip Aisku kiekvienam savo. Man patinka stebeti gamta, ir darze pasiknisti, daug visokiu suvokimu ateina per buvima gamtoje..o raveti is vis nereikia, braskes apdeti siaudais ir tik derliumi dziaugtis, gamtos pazinimas tai dalis saves pazinimo..
Idomu pvz pasejau pomidorus atrodo ta pati sekla, tas pats indas, vieni isaugo labai greit dideli, kiti liko maziukai..
Ziuriu i zolytes lendancias per asfalta i medelius kur isdygstancius ant stogo ir mastau kokia gaji ta gyvybe...
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2017 05 05, 10:02)
Butent
Politieistinese religijose visada yra pirmasis Dievas kuris sukure.
Vel tas projektas. Tai tuomet visos politeistines religijos yra TIK PROJEKTAI.
O Dievas yra vienas.
Politieistinese religijose visada yra pirmasis Dievas kuris sukure.
Vel tas projektas. Tai tuomet visos politeistines religijos yra TIK PROJEKTAI.
O Dievas yra vienas.
ir musu baltu religija gi tokia pat kaip induizmas, irgi Pirmapradis Dievas ir paskui visos jo savybes, kaip atskiri dievai...
Taip neseku jokios religijos, bet jos visgi turi daug iesu paskelbti, kad zmones jomis sektu, melo negali buti daug, taigi ir religiju studijavimas, gali kazka duoti , jei prie nieko neprisirisi ir ziuri samoningai, lygini, gretini faktus ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2017 05 05, 10:08)
O žmogus ką vienas? Giu irgi buvo pirmasis kažkada tas tikrasis, o mes jau tada ne žmonės?
Taigi pati sakei, kad buvo vienas visa apimantis dievas, kuris pasidalino, tai tas vienas dievas nedingo mes visi ir tavo dievai jame ir tebesame
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2017 05 05, 10:13)
Sakyčiau, kategoriškas ir nepagrįstas manymas.
Moontė taip pat norėtų būti viena, bet vaižgantė neleidžia- vis mėgina išstumti iš smelio dėžės. Taip ir su dievais: kaip danguje, taip ir ant žemės...
Moontė taip pat norėtų būti viena, bet vaižgantė neleidžia- vis mėgina išstumti iš smelio dėžės. Taip ir su dievais: kaip danguje, taip ir ant žemės...
Gal jus su Moonte kokios seses praeitam gyvenime buvot?