Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbejos ir gerbejai II

Labas rytas 4u.gif Visoms kas renkasi medines žaliuzes siūlau atkreipti dėmesį į valdymo mechanizmą ir kaip jos yra sujungtos- virvute ar juostele, nes nuo to labai priklauso bendras jų vaizdas.
Šiek tiek aiškumo biggrin.gif http://www.medines-z...dines-zaliuzes/ - paspauskit KOMPLEKTACIJA
Aš pati naudoju medines žaliuzes vonioje jau penktus metus- jokių pakitimų išvaizdai drėgmė nepadarė, bent iki šiol biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TuDa: 19 rugsėjo 2014 - 07:50
QUOTE(AJIRA @ 2014 09 18, 06:21)
As irgi tokio noriu wub.gif
nusipirkau robotą, tai nė velnio jis nesusiurbia schmoll.gif

as turiu roomba robota, siurbia laaabai gerai ir ilgo ir trumpo plauko kilimus, ir uzlipa ant 1cm aukcio kilimo-niekur nieko nepalieka. esu labai patenkinta. kito siurblio net nenaudoju. laiptus nusiplaunu.

QUOTE(TuDa @ 2014 09 19, 06:48)
Aš pati naudoju medines žaliuzes vonioje jau penktus metus- jokių pakitimų išvaizdai drėgmė nepadarė, bent iki šiol biggrin.gif

o kur jus uzsakinejot? as turiu ir vonioj ir vaiko kambaryje, bet man nepatinka vaizdas. tik del praktiskumo gerai. kazkaip siule tik spalva rinktis, kitokiu variantu nesiule nei valdymo nei pan, o pati nepasigilinau, kazkaip galvojau, kad tik vienas variantas....
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2014 09 18, 20:44)
na jos nera pigios, manau cia normali kaina visai, pasiskaiciuokite kiek kainuotu karnizas ir uzuolaidos siems langams smile.gif manau vistiek zaliuzes pigiau pasirodys smile.gif

vat kai nesusidūrus, tai kaina pasirodė nemaža,bet kai pradedi gilintis, tai viskas iš tikro normaliai biggrin.gif
Atsakyti
Vakar aptikau gera kaina duso stova, . Estiskas, bet atrodo gerai. Yra ir zalvario spalvos. Skuvita.lt (domus galerija 2a.)Kaina tik 699lt

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dea @ 2014 09 19, 09:39)
as turiu roomba robota, siurbia laaabai gerai ir ilgo ir trumpo plauko kilimus, ir uzlipa ant 1cm aukcio kilimo-niekur nieko nepalieka. esu labai patenkinta. kito siurblio net nenaudoju. laiptus nusiplaunu.

užlipti tai užlipa ant kilimu smile.gif bet neprieina prie kampų ir plintusų nenusiurbia, vistiek reikia kartais ir normaliu siubliu siubti
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2014 09 19, 10:18)
Vakar aptikau gera kaina duso stova, . Estiskas, bet atrodo gerai. Yra ir zalvario spalvos. Skuvita.lt (domus galerija 2a.)Kaina tik 699lt

Gražus wub.gif
Atsakyti
Neblogos spintutės
Irgi pasidalinsiu atradimu, man gražu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kakava @ 2014 09 18, 16:50)
dextera tikrai turi wink.gif kiek žinau ir Domus Lumina tikrai turi.

bet kaip idomiai, as su jais vakar kalbejau, sako neturi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 09 19, 11:03)
Neblogos spintutės
Irgi pasidalinsiu atradimu, man gražu  ax.gif

braguuuuu...
jei jau norisi taip nudazytu, tai si savaitgali kaune antikvaro turgus, panasiu spintuciu po 180-250 maciau, perki ir nusidazai.
Atsakyti
QUOTE(kakava @ 2014 09 18, 15:50)
ačiū, pasidairysiu  mirksiukas.gif
pas mus šiandien buvo dexteros vadybininkas pasimatuot, dėsim baltas medines žaliuzes voniose. Tik man brangoka pasirodė, bet gal kokybė nenuvils. Už du langus (vienas siauras, apie 2m aukščio, o kitas vienas langas, standartinio dydžio (ne vitrininis)) ~500lt paskaičiavo. Ir čia pas juos dabar -30% toms žaliuzėms smile.gif

o cia visur pas juos ta akcija 30% ar tik kaikuriuose miestuose?
Vakar buvau rdenoj ir domus luminoj.. domus luminoj pigiau- 25mm 160lt/m2, 50mm 230 lt/m2... jei su medziaginem juostelem- tai lyg plius 15 lt r komplektas ar vienetas...nelabai supratau...
50mm ne ant visu langu galima kabinti- su atsidarymo rankenele gali buti problemos.. ir ant atidaromo lango iki metro plocio rekomenduoja, nes svoris didelis gaunasi, gali tipo langa kazkiek paskersuoti...jei kabinsit ne i lango rema, o i/virs nisos- tai tik del grozio kaip graziau...cia tokias zinias vakar gavau...
QUOTE(femme @ 2014 09 19, 06:24)
o, šita blush2.gif apie kokias čia žaliuzes kalba? Tas senovoškas, pakabimamas maskatuojančias, ar kokios mandresnės dabar?
gal kokią iliustraciją turit klasikinių interjerų su jomis? Man yra užkliuvę tik tokios stacionarios ale langinės žaliuzių tipo.

taip taip, bent jau as kalbu apie tas carines biggrin.gif blush2.gif pradzioj ir man jos nepatiko, ir norejau, kad butu vaizdas per langus, tai susidejau grynai nuo saules roletus... tai vaizdo per langus svieciant saulei pietinej pusej is vis nebera- vien roletas biggrin.gif lupsiu lauk ir megisniu deti zaliuzes...

tai kad klasikiniame interjere kaip ir normalu tos zaliuzes.. arba bambukiniairoletai.. sakyciau juos naudoja vietoj dieniniu uzuolaidu- tik pas mus jau nebemadinga jos biggrin.gif tik, panasu vel grista... biggrin.gif
QUOTE(TuDa @ 2014 09 19, 07:48)
Labas rytas 4u.gif  Visoms kas renkasi medines žaliuzes siūlau atkreipti dėmesį į valdymo mechanizmą ir kaip jos yra sujungtos- virvute ar juostele, nes nuo to labai priklauso bendras jų vaizdas.

api tai niekas nieko neminejo- gal galima placiau del to valdymo pagaliukais ir virvelem?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neinzy: 19 rugsėjo 2014 - 11:54
mamagabi, matau skaitai ax.gif norejau paprasyti kad parasytumei savo miegamojo spintuciu ismatavimus- nes atrodo jos labai savo vietoje ir proporcingos dydziu. gerai,aisku,butu ir vaizdas aiskesnis ax.gif blush2.gif as galiu daryti iki 40cm plocio,o aukscio noriu virs 60... kiek paisau, tai kazkaip ne taip atrodo, kaip statulos kokios...
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2014 09 19, 11:46)
o cia visur pas juos ta akcija 30% ar tik kaikuriuose miestuose?
Vakar buvau rdenoj ir domus luminoj.. domus luminoj pigiau- 25mm 160lt/m2, 50mm 230 lt/m2... jei su medziaginem juostelem- tai lyg plius 15 lt r komplektas ar vienetas...nelabai supratau...
50mm ne ant visu langu galima kabinti- su atsidarymo rankenele gali buti problemos.. ir ant atidaromo lango iki metro plocio rekomenduoja, nes svoris didelis gaunasi, gali tipo langa kazkiek paskersuoti...jei kabinsit ne i lango rema, o i/virs nisos- tai tik del grozio kaip graziau...cia tokias zinias vakar gavau...

nežinau dėl nuolaidos g.gif gal bandysiu ir domus lumina meistrą pasikviest. Nors kuo labiau galvoju, tuo labiau linkstu prie dexteros. Daug kas giria kokybę, o ir kaina jau nebebaisi atrodo biggrin.gif
Atsakyti