turiu ta ikraunama sluotos tipo elektroluxo, na vaiko trupiniams ir siaip ant greituju tikrai labai naudojam, o jau rimtam valymui ir aukstuju baltuju grindjuosciu siurbimui man labai patinka miele, elementarus kazkoks siurblys, ale man labai geras tas jo parketinis antgalis, pakreipiu ir pereinu tas grindjuostes.
kas ieskojo raw stalu (kakava, atsiminiau) - clemencerichard.lt turi tokiu grubiu kolekciju ir sandeli netoli kaisiadoriu su visokiais nekondiciniais gaminiais, gal ka rastum
nu bet ispaikinom robluxa, ka? as irgi emiau dar 10 cm uz 10 Lt metras...
QUOTE(Azu @ 2014 09 18, 07:28)
tokio tipo turiu boshiuka su keliais antgaliais- labai patenkinta jau n metu. labiausiai naudojamas antgalis parketui- grindims, ir "uodegele"- grindjuostems, filingams ir visokioms nelygioms vietoms tiesa, as dar robotuka turiu- tai tas pirmame aukste nepamainomas- darbuojasi po kelis kartus per diena..
dabar i tema.. kas turit medines zaliuzes- kur gaminotes? kaip sekasi naudoti? ar detumete dar karta? Aciu
Papildyta:
QUOTE(femme @ 2014 09 09, 11:41)
prašau, gal matysis ko reik, nes su telefonu nutraukiau, spalva toli nuo realios:
tinkliukas
stalčiai
normaliai nešiojasi, tikrai nelieka žymių nuo kiekvieno bakstelėjimo. o jei su mėsos muštuku kaukštelėsi gerai, tai ir ąžuolas neatlaikys
pušis gerokai minkštesnis medis, jį ir su nagu įrėžt galima.
tinkliukas
stalčiai
normaliai nešiojasi, tikrai nelieka žymių nuo kiekvieno bakstelėjimo. o jei su mėsos muštuku kaukštelėsi gerai, tai ir ąžuolas neatlaikys
pušis gerokai minkštesnis medis, jį ir su nagu įrėžt galima.
aciu
na reiks tada meginti berzines spintukes gaminti..
QUOTE(neinzy @ 2014 09 18, 10:40)
dabar i tema.. kas turit medines zaliuzes- kur gaminotes? kaip sekasi naudoti? ar detumete dar karta? Aciu
Man irgi labai aktualu, sugalvojau, kad virtuvėje ir vonioje dėsiu baltas medines žaliuzes, o kur kreiptis kol kas neišsiaiškinau, kur kokybiškai daro?
maniskes is senuku, skalbyklos durys - na man viskas ok, bet kai vaikas isisauteja kur nors salia, bijau biskiuka kad nesulauzytu... nelabai man jos tvirtos atrodo... nors dveji metai kaip gyvenam lgyvos dar ir siaip man patinka, grazu tikrai deciau. virtuvej? na gal silpnokos tada, so kokiu sunkesniu puodu gal ir galima ten ka nors padaryt joms negero...
oi nusisnekejau, galvojau chia apie zaliuzines dureles.
ant langu medines, medzio saplvos - kaimynai turi. kazkokiu problemu turejo, ypac kai vaikai ten isisuka, tai ten kazkas su mechanizmu buvo atsitike. pas juos dideles, ant vitrininio didelio lango
oi nusisnekejau, galvojau chia apie zaliuzines dureles.
ant langu medines, medzio saplvos - kaimynai turi. kazkokiu problemu turejo, ypac kai vaikai ten isisuka, tai ten kazkas su mechanizmu buvo atsitike. pas juos dideles, ant vitrininio didelio lango
QUOTE(neinzy @ 2014 09 18, 10:40)
[
[
as irgi noriu baltu placiu mediniu vonioj
QUOTE(neinzy @ 2014 09 18, 11:40)
Papildyta:
aciu
Pas mane vonioje ir virtuveje. Emem ar tai is laurestos ar tai is dexteros... nepamenu. Naudojasi puikiai. Deciau ir kita karta. Tik pas mane ne baltos, o rudos spalvos.
jei kam reikia zaliuziu, roletu, tinkleliu ir t.t. Kaune galetu pagelbeti mano vyras
QUOTE(Meredita @ 2014 09 18, 11:59)
jei kam reikia zaliuziu, roletu, tinkleliu ir t.t. Kaune galetu pagelbeti mano vyras
o vilniuje?
nevaziuotu tikriausiai, nes tada labai brangi jums ta zaliuze gautusi buna isimciu, kad vaziuoja, jei visas butas/namas, pries tai sutarta kaina
Virtuveje nezinau, bet vonioje tikrai ne vienas atvejis, kai zmones dejosi...bet ne baltas, o tamsaus medzio, vyras sake i klasikinio stiliaus vonia, tai sake grazu labai, ir jei pati vonia ne prie lango, ta prasme, jei nebus tiesiogiai taskoma ant zaliuzes vandens, tai nieko jai ir nenutiks
Virtuveje nezinau, bet vonioje tikrai ne vienas atvejis, kai zmones dejosi...bet ne baltas, o tamsaus medzio, vyras sake i klasikinio stiliaus vonia, tai sake grazu labai, ir jei pati vonia ne prie lango, ta prasme, jei nebus tiesiogiai taskoma ant zaliuzes vandens, tai nieko jai ir nenutiks
QUOTE(Carpe diem @ 2014 09 18, 10:46)
Man irgi labai aktualu, sugalvojau, kad virtuvėje ir vonioje dėsiu baltas medines žaliuzes, o kur kreiptis kol kas neišsiaiškinau, kur kokybiškai daro?
Ardena kokybiškai pagamina, aišku brangu medines, bet gražu.
QUOTE(AJIRA @ 2014 09 18, 12:25)
Ardena kokybiškai pagamina, aišku brangu medines, bet gražu.
Aš baltų plačių noriu, tai reiks pasižiūrėti, ką siūlo, kai buvau dėl šviestuvų ir užmečiau akį į žaliuzes, tai platesnių nebuvo