Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbejos ir gerbejai II

QUOTE(Meredita @ 2014 09 16, 18:11)
Gal kas tokias dejotes is \vilniaus parketo?
http://www.parquet.l...w-page-323.html
idomu butu nuomone 4u.gif

Mes esam kaip tik iš jų užsisakę,laukiam atvykstant. 10cm, medinių. Sakė dabar Lietuvoj baltų grindjuosčių toooks bumas, kad nespėja vežt biggrin.gif Tai mano komentaras geriausiu atveju po kelių savaičių bus... smile.gif dabar susidūrėm su kita problema, toli gražu ne visi meistrai nori dėt medines grindjuotes.. kažkoks meistrų deficitas, nes ala sunkiau gražiai padaryt, išlenda visi sienų nelygumai ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2014 09 16, 19:11)
Gal kas tokias dejotes is \vilniaus parketo?
http://www.parquet.l...w-page-323.html
idomu butu nuomone 4u.gif

Dėjausi tokias
user posted image
Tik pirkau ne iš Vilniaus parketo, o iš Medžio centro, bet kaina ta pati.
Dėvisi normaliai, ką aš žinua, kas joms gali būti blogai g.gif
Tik montuojant turėjom galvą pasukti, kaip daryti, ar ant laikiklių tvirtinti, ar klijuoti, dar ir prisukti galima varžtais, bet tada reikia varžto galvutę dengti doh.gif
Pirmam aukšte klijavom, bet labai pasimato, jei kažkur siena nelabai lygi, bet čia ko gero su visom grindjuostėm taip.
Pirma nebijojau, kad bus teplu, bet, pasirodo, pavalyti riekia, oi reikia, negali palikti mėnesį nevalytų, apsineša dulkėm, o ten, kur koridorius, dar ir apsispardo kažkaip, atsiranda tokių tamsesnių ruožų, tai juos dar pašveisti reikia doh.gif
Man tik patinka,k ad jų paviršius toks lygus lygus, nežinau, kaip valytųsi kokios pušinės paprastai nudažytos, kai paviršius šiurkštenis.
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 09 17, 08:59)
bet, pasirodo, pavalyti riekia, oi reikia, negali palikti mėnesį nevalytų, apsineša dulkėm, o ten, kur koridorius, dar ir apsispardo kažkaip, atsiranda tokių tamsesnių ruožų, tai juos dar pašveisti reikia  doh.gif

Pagaliau parase teisybe 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 17 rugsėjo 2014 - 09:59
QUOTE(femme @ 2014 09 16, 15:24)
tie visi išpjovimai daromi su skirtingom frezom. Jūs išsirenkat grindjuostę pagal pavyzdžius, kurie pagaminti su meistro turimom frezom biggrin.gif frezą užsakyti pagal konkretų kliento norą gana brangu, aišku, nebent klientas apmoka. Mums grindjuostes irgi gamino durų meistras.

Apie frezas tai as suprantu. Gal ne taip klausima suformulavau. Norejau Zalios Rutos paklaust, kur ji rado tuos meistrus, kurie pagal jos nupaisytus profilius gali ispjauti grindjuostes (kurie turi tokias frezas kaip jos nupaisyta). Bet kaip jau supratau, cia didziule paslaptis, nes jau kelias zinutes rasau, o atsakymo nera. Ai, tiek to. Dar pasiknisiu, gal rasiu kazka panasaus. O femme kas Jums duris dare? Nes man ir duru, ir grindjuosciu, ir laiptu pakopu bei tureklu reikia. Pradejau nuo grindjuosciu, nes durys musu daugmaz standartines, visi gamina. O va grindjuosciu man patinkanciu dar neradau, noreciau irgi is to pacio meistro viska pirkti.
Papildyta:
QUOTE(Carpe diem @ 2014 09 17, 06:59)
Dėjausi tokias
user posted image
Pirma nebijojau, kad bus teplu, bet, pasirodo, pavalyti riekia, oi reikia, negali palikti mėnesį nevalytų, apsineša dulkėm, o ten, kur koridorius, dar ir apsispardo kažkaip, atsiranda tokių tamsesnių ruožų, tai juos dar pašveisti reikia  doh.gif
Man tik patinka,k ad jų paviršius toks lygus lygus, nežinau, kaip valytųsi kokios pušinės paprastai nudažytos, kai paviršius šiurkštenis.

Sitas ir as apziurejau. O gal turit kokia foto kaip kambaryje atrodo? Is mazo gabaliuko ir man fantazija sunkiai nesa. Aisku jei nesunku. Ir dar, sitos grindjuostes kaip as suprantu yra faneruotos, jos ne medines? Bent jau vilniaus parkete tai jos faneruotos, del to ir pavirsius toks lygus. Gal del to ir tie tamsesni ruozai atsiranda ir dulkes labbiau limpa? As turejau medines, tai dulkes reikdavo pavalyt, bet ne per kiekviena valyma. O juodo ruozo per 7 metus nei vieno nebuvo atsirade g.gif
Papildyta:
QUOTE(kakava @ 2014 09 16, 20:34)
Mes esam kaip tik iš jų užsisakę,laukiam atvykstant. 10cm, medinių. Sakė dabar Lietuvoj baltų grindjuosčių toooks bumas, kad nespėja vežt  biggrin.gif  Tai mano komentaras geriausiu atveju po kelių savaičių bus... smile.gif dabar susidūrėm su kita problema, toli gražu ne visi meistrai nori dėt medines grindjuotes.. kažkoks meistrų deficitas, nes ala sunkiau gražiai padaryt, išlenda visi sienų nelygumai ir t.t.

O kaip atrodo ju grindjuostes 10cm ir medines? As pas juos tokiu nerandu. Jei 9.5cm tai faneruotos, o kitos daugiau cm g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2014 09 17, 11:17)

Parasiau AZ.
Man sunku rasyti rekomendacijas, kai nera rezultato unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kakava @ 2014 09 16, 22:34)
dabar susidūrėm su kita problema, toli gražu ne visi meistrai nori dėt medines grindjuotes.. kažkoks meistrų deficitas, nes ala sunkiau gražiai padaryt, išlenda visi sienų nelygumai ir t.t.

jo sitas sunkiausias darbas 4u.gif mao vyras klijavo su klijais ir prispaudinejo su grindu pakuotemis, tai tpfu tpfu tpfu graziai prilipo (bet ten tie klijai kazkokie moment pasitaike, nes istepus reikejo prispausti, tada atplesti, palaikyti kelias minutes ir tada jau lipdyti, bet priptrauke gerai)
Papildyta:
Liolio, Zalios rutos meistrus galiu nuosirdziai rekomenduoti, mums jie dare duris
vieninteliai zmones, kurie laikesi savo zadetu terminu ir dar ilgai laike duris pas save, nes pas mus viskas labai velavo, atvaziavo net per sventes sumontuoti, tvarkingai viska sudejo, zodziu labai thumbup.gif o kainos pas juos man labiausiai patiko 4u.gif
mums jie duris ir tai sieninei spintai, kur vyras dare, apvadus pagamino 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 09 17, 11:35)
jo sitas sunkiausias darbas 4u.gif mao vyras klijavo su klijais ir prispaudinejo su grindu pakuotemis, tai tpfu tpfu tpfu graziai prilipo (bet ten tie klijai kazkokie moment pasitaike, nes istepus reikejo prispausti, tada atplesti, palaikyti kelias minutes ir tada jau lipdyti, bet priptrauke gerai)
Papildyta:
Liolio, Zalios rutos meistrus galiu nuosirdziai rekomenduoti, mums jie dare duris
vieninteliai zmones, kurie laikesi savo zadetu terminu ir dar ilgai laike duris pas save, nes pas mus viskas labai velavo, atvaziavo net per sventes sumontuoti, tvarkingai viska sudejo, zodziu labai  thumbup.gif o kainos pas juos man labiausiai patiko 4u.gif
mums jie duris ir tai sieninei spintai, kur vyras dare, apvadus pagamino 4u.gif

Aš irgi labai norėčiau kontaktų, ačiū.
Atsakyti
medziomasyvas.lt
Atsakyti
Mes pirkom grindjuostes is firmos Roblux, Vilniuje. Kainavo metras tiek, kiek cm aukscio. T.Y. mum 12 cm aukscio grind. kainavo metras 12 lt. Cia is MDF'o. Turim jas jau pora metu ir galiu pasakyti, kad devisi jos puikiai. MDF'as yra kietesnis uz medi ir maziau "vaiksto". Nudazyta labai lygiai, tad valosi puikiai. Pagri ndinis sunkumas buvo sudeti, nes vyras dejo pats. Mes klijavom prie sienu ir vietom, kur jau buvo nelygu, teko prisukti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2014 09 17, 12:19)
Mes pirkom grindjuostes is firmos Roblux, Vilniuje. Kainavo metras tiek, kiek cm aukscio. T.Y. mum 12 cm aukscio grind. kainavo metras 12 lt. Cia is MDF'o. Turim jas jau pora metu ir galiu pasakyti, kad devisi jos puikiai. MDF'as yra kietesnis uz medi ir maziau "vaiksto". Nudazyta labai lygiai, tad valosi puikiai. Pagri ndinis sunkumas buvo sudeti, nes vyras dejo pats. Mes klijavom prie sienu ir vietom, kur jau buvo nelygu, teko prisukti.  4u.gif

robluxas senai jau tokiu kainu nebeduoda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2014 09 17, 11:17)
. Norejau Zalios Rutos paklaust, kur ji rado tuos meistrus, kurie pagal jos nupaisytus profilius gali ispjauti grindjuostes (kurie turi tokias frezas kaip jos nupaisyta).

abejoju, kad ji čia paišė biggrin.gif manau čia jai tie meistrai ir davė išsirinkt iš savo turimų wink.gif

mes labai galvos nesukom dėl grindjuosčių, paklausėm, kokias plačiausias gali padaryt, parodė koks raštas pavingiavimų būtų i psio biggrin.gif

mūsų durininkas spėju jau ne lt, arba užsieniui vien gamina, nes kiek buvau davus kontaktus - niekas neprisibeldė.

o dėl grindjuosčių valymo, tai bent man šlapiu būdu jų valyt netenka. Nusiurbiu su dulkių siurblio antgaliu - šepetuku kokį kartą per dvi savaites. Prieškambaryje plintusai tik už spintos, tai nematau, kaip ten jie laikosi biggrin.gif
Atsakyti
Gal zinot tarpininkus, krurie veza is Lenkijos?
Atsakyti