QUOTE(femme @ 2014 09 16, 15:24)
tie visi išpjovimai daromi su skirtingom frezom. Jūs išsirenkat grindjuostę pagal pavyzdžius, kurie pagaminti su meistro turimom frezom
frezą užsakyti pagal konkretų kliento norą gana brangu, aišku, nebent klientas apmoka. Mums grindjuostes irgi gamino durų meistras.
Apie frezas tai as suprantu. Gal ne taip klausima suformulavau. Norejau Zalios Rutos paklaust, kur ji rado tuos meistrus, kurie pagal jos nupaisytus profilius gali ispjauti grindjuostes (kurie turi tokias frezas kaip jos nupaisyta). Bet kaip jau supratau, cia didziule paslaptis, nes jau kelias zinutes rasau, o atsakymo nera. Ai, tiek to. Dar pasiknisiu, gal rasiu kazka panasaus. O femme kas Jums duris dare? Nes man ir duru, ir grindjuosciu, ir laiptu pakopu bei tureklu reikia. Pradejau nuo grindjuosciu, nes durys musu daugmaz standartines, visi gamina. O va grindjuosciu man patinkanciu dar neradau, noreciau irgi is to pacio meistro viska pirkti.
Papildyta:
QUOTE(Carpe diem @ 2014 09 17, 06:59)
Dėjausi tokias
Pirma nebijojau, kad bus teplu, bet, pasirodo, pavalyti riekia, oi reikia, negali palikti mėnesį nevalytų, apsineša dulkėm, o ten, kur koridorius, dar ir apsispardo kažkaip, atsiranda tokių tamsesnių ruožų, tai juos dar pašveisti reikia
Man tik patinka,k ad jų paviršius toks lygus lygus, nežinau, kaip valytųsi kokios pušinės paprastai nudažytos, kai paviršius šiurkštenis.
Sitas ir as apziurejau. O gal turit kokia foto kaip kambaryje atrodo? Is mazo gabaliuko ir man fantazija sunkiai nesa. Aisku jei nesunku. Ir dar, sitos grindjuostes kaip as suprantu yra faneruotos, jos ne medines? Bent jau vilniaus parkete tai jos faneruotos, del to ir pavirsius toks lygus. Gal del to ir tie tamsesni ruozai atsiranda ir dulkes labbiau limpa? As turejau medines, tai dulkes reikdavo pavalyt, bet ne per kiekviena valyma. O juodo ruozo per 7 metus nei vieno nebuvo atsirade
Papildyta:
QUOTE(kakava @ 2014 09 16, 20:34)
Mes esam kaip tik iš jų užsisakę,laukiam atvykstant. 10cm, medinių. Sakė dabar Lietuvoj baltų grindjuosčių toooks bumas, kad nespėja vežt
Tai mano komentaras geriausiu atveju po kelių savaičių bus...
dabar susidūrėm su kita problema, toli gražu ne visi meistrai nori dėt medines grindjuotes.. kažkoks meistrų deficitas, nes ala sunkiau gražiai padaryt, išlenda visi sienų nelygumai ir t.t.
O kaip atrodo ju grindjuostes 10cm ir medines? As pas juos tokiu nerandu. Jei 9.5cm tai faneruotos, o kitos daugiau cm